Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bolerioza |
Do jakiego lekarza trzeba pójść by stwierdzil bolerioze czy dał skierowanie na jakieś testy?A może jest też jakis lekarz który przyjmuje prywatnie i jest dobry?Proszę o odpowiedz osób które coś wiedzą na ten temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bolerioza |
Do każdego rodzinnego i on wyda Ci skierowanie na badania... Do tego nie potrzeba iść prywatnie.
|
|
Nie rób badan w łomży jedz do wawy albo białego u nas nie mają specjalistynch testów i nieumieją ich przeprowadzać sama sie o tym przekonałam.
|
|
tez mialam borelioze i wyleczylam sie badania robilam w bialymstoku prywatnie musisz isc do lekarza reumatologa on zajmuje sie tego typu dolegliwosciam
|
|
wystarczy krew zbadac, lekarz rodzinny niech zlecenie ci wypisze, moja mama i bratowa mialy to cholerstwo i w Lomzy to wykryli i wyleczyli
|
|
Długo to się leczy??????
|
|
z tego co czytałam na ten temat leczy się to od kilku tygodni do nawet kilku lat ale nie wiem jak to wygląda w praktyce
|
|
jula90 -bolerioza nie jest do końca wyleczalna , zawsze bedziesz mies śladowe ilosci w organizmie które kiedyś mogą sie uaktywnic szpenio - człenio!!!!
|
|
w Białymstoku na ul. Żurawiej mają oddział na którym zajmują się głównie pacjentami z boleriozą
|
|
wiem o tym nie jestem pewna czy teraz mi sie wlasnie ta choroba nie wrocila...
|
|
ja leczylam sie 2 miesiace przyjmowalam antybiotyki u mnie roznie wychodzily badania raz ze mam ta chorobe innym razem juz nie chyba badania trzeba powtarzac bo nie zawsze wyjdzie. a po za tym nie znalazlam kleszcza na skorze
|
|
Długo się leczy i niestety u niektórych lekarzy jest opór materii aby dać skierowanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |