Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sztuki walki - amatorskie treningi |
Witam. Szukam osób, które miałyby chęć spotkać się ok dwa razy w tygodniu, żeby poćwiczyć (tak po amatorsku) sztuki walki. Sam trenowałem od kilku lat, ale niestety dotychczasowi partnerzy do treningów się powykruszali. Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o maila. Z góry proszę o niewysyłanie odpowiedzi, że w Łomży są już kluby karate i można się tam zapisać, bo nie o to mi chodzi. Chciałbym stworzyć zamknięty klub dla dosłownie kilku osób i tyle.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sztuki walki - amatorskie treningi |
chodzi ci cos ala vale tudo??
|
|
|
Na Wałbrzych :) A tak serio to ciekawy pomysł. Sam bym się może pisał na coś takiego.
|
|
gdzie chcesz się gibać ?? w piwnicy czy masz jakiś lokal ?? , amatorsko tzn na gołe pieści czy w ochraniaczach ?? , a jak komuś stanie sie krzywda wejdzie nos w mozg ???? wydaje mi sie ze powinno to być raczej jawne , opisz dokładnie jak będzie to wyglądało a może się skusze, to się po-napierdalamy
|
|
MR.Y :DDDD
|
|
chlopie pomysl troszke bom cie oklepie
|
|
Jeśli chodzi o profil, to chciałbym zacząć trenować ninjitsu. Co do ochraniaczy, to na razie nie ma. Jak znajdzie się stała ekipa to na pewno znajdą się ochraniacze. Żaden mózg nie będzie wypływał, bo to nie MMA. Co do po***się się to równie dobrze można i bez treningów, ale ja nie chcę tworzyć grupy na styl pseudokibiców, tylko klub do potrenowania, bez robienia sobie krzywdy. Na razie jest lato i treningi byłyby na powietrzu. Jak znajdzie się ekipa to ja znajdę salę. kontakt na gg 4162999 będę dostępny po godz. 18.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |