Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w modnym klubie dzisiaj |
Wróciłem z roboty o 17:00, zjadłem obiad, prysznic, garnitur markowy Vistula, czarna koszula, zielony krawat, skórzane buty Ryłko, dezodorant STR8 super-męski, zegarek Quartz, odświeżacz do ust i w drogę Autobus podjechał od razu. Wysiadam przed znanym i modnym klubem. Wielka kolejka. Idę przed siebie, ochrona zaczyna się czepiać ale gaszę ich tekstem "luzujcie szorty chłopcy, generał do szefa idzie pogadać". Skonsternowani nie zatrzymują mnie. Podchodzę do baru i zamawiam piwo Żywiec bezalkoholowe - w końcu alkohol szkodzi zdrowiu . Na parkiecie i przy barze mnóstwo seksownych loszek wygina swoje ciała w obuwiu sandalskim. Zaczynam tańczyć hałsa ale widzę, że przy barze jakichś 5 koksów o coś się sprzecza. Zszedłem z parkietu, podbijam do nich i mówię "zamknijcie te swoje durne ryje pieeerdolone spaślaki z matek rumuńskich kuurew, bo wam tak zajeebię że chuuja na suficie zobaczycie". Zamilkli od razu i wycofali się przepraszając mnie i otaczające mnie osoby Od razu kilkanaście lasek o wyglądzie modelek podeszło do mnie i zachęcały mnie werbalnie oraz niewerbalnie do macania ich żeńskich ciał, w tym miejsc intymnych. Wypiłem do końca Żywca, laskom też kazałem spieeerdalać i wróciłem do domu . Nowe levele do Wolfensteina w końcu same się nie przejdą. A wy co pariasy? Cały wieczór przed kompem i walenie pod jotpegi?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w modnym klubie dzisiaj |
nie ma to jak dobry sen :)
|
|
ja tez wlasnie wrocilam i widzialam te akcje - byłeś BOSSKI laska a la modelka
|
|
P.R.U.S.A. >>>>8<<<<
|
|
******** jestes i tyle .
|
|
kurw* nieżle, gdybym to widział to jesteś gość, a tak za dużo szuwaksu. Proszek z każdych plam cię wywabi ale z mózgiem nie poradzi. MoJe ŻyCie To MentoR.
|
|
ogarnijcie sie wy juz ze ma dobry sen i cisniecie , ja sie dobrze śmiałem przy tym , chociaż jedna wesoła rzecz z rana :)
|
|
buhahahahahah.....co ty bierzesz chopie. Ale musi dobrze kopać patrze
|
|
w jakies g owno sie wpakowales:)
|
|
zmien dilera czlowieku
|
|
no wlasnie ale gdzie sie mozna dzis pobawic w miescie ? pewnie dzis bedzie duzo ludzi wszedzie :/ a moze jest jakis nowy nie odkryty lokal - ktos ma jakies namiary ? pozdroff
|
|
żebyś Ty kiedykolwiek chociaż widział na własne oczy zegarek Quartz w zestawie ze skórzanymi butami Ryłko i markowym garniturem... Litości. Kukułka.
|
|
Zgadza sie widziałem tak samo ubranego czyli garnitur markowy Vistula, czarna koszula, zielony krawat, skórzane buty Ryłko, zegarek Quartz jak za jednym z modnych lokali ciągnął pały 5 koksom;DDD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |