Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
legginsy |
pytanie do dziewczyn: widziałyście gdzieś na mieście takie legginsy? http://allegro.pl/item1084959758_sexi_legginsy_getry_z_dziurami_promocja.html#gallery
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: legginsy |
no ja widzialem, tylko że troche tańsze były.
|
|
nieee no tego jeszcze na forum nie bylo ;)) a stokrotce w tym sklepie obok Vertusa byly podobne tylko mniejsze dziury, a jak juz nie ma to kup se zwykle portki i posciagni je zyletka ;))
|
|
kup zwykłe czarne leggi i sobie sama zrób te dziury nawet nozyczkami tylko postaraj sie równo:) ale siara troche w tym chodzic... hehe:)
|
|
kiedys legginsy (dawniejsza nazwa "getry") nosiło się na wf. teraz to element mody. ale takie coś wstyd w ogóle założyć. w szmateksach można kupic o niego lepsze ubrania. ale o gustach się nie dyskutuje.
|
|
no wlasnie o gustach sie nie dyskutuje wiec nie wiem co miales na celu piszac swoj post. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
kochani to powiedzcie mi jeszcze tylko gdzie mogę je kupić :)
|
|
Jak dlamnie bomba , co sie czepiacie , fajnie wygladaja te legginsy , zaloz konto na allegro i kupuj w ciemno , bedziesz wygladala SEXY , i nie krepuj sie chodzic w nich , czas przebudzic ludzi z Lomzy z dlugiego snu I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką.
|
|
toc ci napisalam sieroto ze w galerii w stokrotce w sklepie kolo vertusa (ten z jeansem) a jak nie to z allegro kup co za problem
|
|
i znowu reklama strony alegro:)))
|
|
widziałam "sieroto" że napisałaś, ale chciałam mieć alternatywę gdyby tam nie było. mam konto na allegro, ale wolę kupić na miejscu - takie to trudne do pojęcia?
|
|
widac dla niektórych myslenie jest zbyt duzym wyslikiem, przeciez zamiast uruchomic mozgownice mozna kogos zjechac. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
na prusa 8 sa takie same;p
|
|
Ja zrobilam takie sama. h0jowe forum
|
|
NA PRUSA <<8>> Tam mieszka taki Krawiec gosciu tak wymiata na maszynie ze ostatnio poprosiła z majtek uszył mi ŻAKIET normalnie jest mistrzem w swej dziedzinie
|
|
czego to ludzie nie wymyślą:O nie lepiej bez nich chodzic?:P albo porwać normalne? ...
|
|
Powiem Ci taki piekny zakiet ze kolezanki mnie pytaja skad taki posiadam Lepiej jak u ARMANIEGO wzór POLECAM jesli ma ktos z was starje majtki niescie na PRUSA <<8>> naprawde warto
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |