niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zgubiłem tablice rejestracyjną ,

Witam zgubiłem tablicę rejestracyjną o numerze BL 29606 tablica została zgubiona na trasie Miastkowo - Łomża. Jeśli ja ktoś znalazł proszę o kontakt na GG : 7771465 albo nr telefonu 511366651

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zgubiłem tablice rejestracyjną ,

Jeżeli zgłosiłeś ten fakt na policji to proponuję zmienić sobie numery a nie dorabiać drugą tablicę. Zgłoszenie na policji skutkuje tym, że przy każdej kontroli będziesz sprawdzany czy aby to Ty nie poruszasz się na skradzionych blachach. I czy to w Łomży , Poznaniu czy Gdyni Twoja tablica widnieje w systemie policyjnym jako skradziona.

pool jednej tablicy nie można "dorobić", wydają tylko komplety

Można wystąpić o wydanie duplikatu tablicy w wydziale komunikacji i normalnie dorobić sobie jedną.

mozna dorobić jedną a na policji jak pojechalem ze tym faktem ze zgubiłem to sie dużo nie przejeli tylko powiedzal ze z tym to do Wydzialu Komunikacji.
115 zł bo 65 kosztuja tablice czerwone a muszę jeżdzic no i to jest paradoks bo ja na tych czerwonych pojezdze z 3-6 dni i bedzie trzeba je oddac a wiecej zapłace za czerwone niz za dorobienie tej nowej ktora zgubilem chyba ze nie wiem zwracaja pieniadze jak przyniosę spowrotem te czerwone ale wątpie w to:)

nastempnym razem se fkrenc 2 fkrenty ... a najlepiej 4

Z mężem też zagubiliśmy tablicę i poszliśmy wyrabiać nową a okazało się że ktoś znalazł naszą i zwrócił do wydziału komunikacji tak więc nie śpiesz się, poczekaj i może ktoś znajdzie i twoją i odda :|)

no dzisaj mi to powiedzeli tyle ze ja musze jezdzic samochodem do pracy a bez rejestracji jak dostane mandat 150+ to bedzie nie ciekawie a Pan policjant powiedzal ze jak trafie na nie wyrozumialego to moze byc zle:0

Temat do zamkniecia tablice odzyskalem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org