Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiłem tablice rejestracyjną , |
Witam zgubiłem tablicę rejestracyjną o numerze BL 29606 tablica została zgubiona na trasie Miastkowo - Łomża. Jeśli ja ktoś znalazł proszę o kontakt na GG : 7771465 albo nr telefonu 511366651
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiłem tablice rejestracyjną , |
Jeżeli zgłosiłeś ten fakt na policji to proponuję zmienić sobie numery a nie dorabiać drugą tablicę. Zgłoszenie na policji skutkuje tym, że przy każdej kontroli będziesz sprawdzany czy aby to Ty nie poruszasz się na skradzionych blachach. I czy to w Łomży , Poznaniu czy Gdyni Twoja tablica widnieje w systemie policyjnym jako skradziona.
|
|
pool jednej tablicy nie można "dorobić", wydają tylko komplety
|
|
Można wystąpić o wydanie duplikatu tablicy w wydziale komunikacji i normalnie dorobić sobie jedną.
|
|
mozna dorobić jedną a na policji jak pojechalem ze tym faktem ze zgubiłem to sie dużo nie przejeli tylko powiedzal ze z tym to do Wydzialu Komunikacji. 115 zł bo 65 kosztuja tablice czerwone a muszę jeżdzic no i to jest paradoks bo ja na tych czerwonych pojezdze z 3-6 dni i bedzie trzeba je oddac a wiecej zapłace za czerwone niz za dorobienie tej nowej ktora zgubilem chyba ze nie wiem zwracaja pieniadze jak przyniosę spowrotem te czerwone ale wątpie w to:)
|
|
nastempnym razem se fkrenc 2 fkrenty ... a najlepiej 4
|
|
Z mężem też zagubiliśmy tablicę i poszliśmy wyrabiać nową a okazało się że ktoś znalazł naszą i zwrócił do wydziału komunikacji tak więc nie śpiesz się, poczekaj i może ktoś znajdzie i twoją i odda :|)
|
|
no dzisaj mi to powiedzeli tyle ze ja musze jezdzic samochodem do pracy a bez rejestracji jak dostane mandat 150+ to bedzie nie ciekawie a Pan policjant powiedzal ze jak trafie na nie wyrozumialego to moze byc zle:0
|
|
Temat do zamkniecia tablice odzyskalem.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |