Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GŁOSUJMY !!! |
pokażmy , że nie tylko pis w Łomży istnieje !!! TYLKO I WYŁĄCZNIE BRONEK ! A PISOWCOM W KOŃCU WON !!! LEWICA ZA KOMOROWSKIM !!! szpenio - człenio!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GŁOSUJMY !!! |
ja tez glosowalam Na Komorowskiego a CO!
|
|
Jebac was i tego waszego komorowskiego..........Kawał Kur.... Reszta psa!!!!!!!!!
|
|
Głosujcie na Komora a zobaczycie jaki los wam zgotuje .Czy tacy ciemni jesteście ? . Nie dajecie się omanić prze TVN i resztę oszustów
|
|
Lepiej jak zostaniemy "oszołomienie" przez nagłą przemianę kaczyńskiego albo przez radio ma ryja. JA tez głosowałem na Pana Komorowskiego i jestem z tego dumny. Druga tura będzie należała do Komorowskiego.
|
|
TYLKO PiS
|
|
CALA POLSKA SPIEWA Z NAMI-KOMORWSKI
|
|
ty szczerbatka to się nie udzielaj - po raz setny ci to mówię Komorowski chce dobrze tylko dla wyższych sfer a szarych ludzi nie bierze pod uwagę, nie wiecie o tym? przejrzyjcie na oczy.
|
|
Oni wszyscy mają nas w du pie liczy sie tylko ich koryto,kasa i posadki dla ich klakierów. Patriotyzm to tylko słowach a jak by przyszło coś do czego to spie przali by tam gdzie by było bezpieczniej tak jak podczas 2 wojnie światowej rząd na uchodzctwie a pózniej to bohaterzy do brania emerytur. Ale ja ze wszystkiego złego wybrałem Komora z tego względu że nie ma zapędów do machania zardzewiałą szabelką i podjudzania ludzi między sobą może nas nie podpali;)
|
|
przeciez komorowski to ubek .. zresztą ten tusk tez. dziadek wiadomo co robił
|
|
Dobrze mówiłem żeś imbecyl;D
|
|
POwcu nie pokazuj swojej "inteligentnej " natury, bo sie ośmieszasz!
|
|
Lepper na prezydenta!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
Kij w oko każdemu, kto zagłosuje na Komorowskiego. Dziękuję za uwagę. _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Komorowski juz mial wczoraj nawet naszykowana maszyne do konfeti , tak byl pewny zwyciestwa. :D
|
|
Jak ten Komorowski wczoraj dziękował za głosy i prosi o więcej..-pff , a ta jago żona to wredna z gęby jak nie wiem co. Nie bez powodu o Komorowskim mówią że "arystokrata" i za arystokracją będzie ciągnął a szarzy, pospolici won
|
|
na kaczyńskiego głosują tylko nieudacznicy i nieroby jak małpa@ w innym wątku sama przyznała że nie opłaca się pracować...
|
|
ale o co ci marcin chodzi?:>
|
|
Konfeti przyda się Komorowskiemu 4lipca a dla pisuarków papier toaletowy do samrkania fluków z rozpaczy:D
|
|
To co dziś podawali w radio: Na Kaczyńskiego generalnie głosowali ludzie źle wykształceni , biedni ,którym się w życiu nie powiodło , ludzie ze wsi i małych miasteczek
|
|
Ból głowy. Szeroko stosowana przez kobiety metoda antykoncepcji.:):)
|
|
|
"To co dziś podawali w radio: Na Kaczyńskiego generalnie głosowali ludzie źle wykształceni , biedni ,którym się w życiu nie powiodło , ludzie ze wsi i małych miasteczek " -czyli ludzie którzy nie maja własnego zdania glosują tak jaka wójt , sołtys lub matka kazała , jak Ojciec wielebny kazał , a po wyborach usłyszycie SPIEPRZAĆ DZIADY pozamykają was wszystkich , każdy pójdzie siedzieć to już będzie obowiązek
|
|
Komp orowski!!
|
|
Sąd wydał wyrok w sprawie sporu Komorowski-Kaczyński - Sąd nakazał Jarosławowi Kaczyńskiemu ogłoszenie sprostowania , czyli jest kłamcą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |