Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nokia n96 |
witam, posiadam nokię n96 w sieci zagranicznej. chciałabym zdjąć z niej simlocka i wgrać polskie menu. wie ktoś ile to może kosztować i gdzie najlepiej to zrobić? dziekuje za odpowiedzi. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nokia n96 |
Mysle ze simlock najlepiej i najtaniej w help gsm na legionow(przy dworcu na przeciwko sklepu z motocyklami),a jezyk polski mogłabys sama wgrac,wystarczy poszukac w necie, jest opisane co i jak trzeba zrobic ewentualnie moge pomoc jak cos nie bedziesz dała rade zrobic.Co do kosztów to simlock ok 50zl,jezyk pewnie ze 2 dyszki.
|
|
jestem ciemna w tym temacie ale sprobuję coś sama zdziałać, jednak 2 dyszki piechotą nie chodzą :) dziekuje za odpowiedz _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Ja kiedyś sciagalem simlocka na polowej,to typ wgral mi polskie menu gratis
|
|
pobiegam troche po komisach i zobaczę co mi tam powiedzą _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |