Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znalazłem Beagle'a (Bigla :) ) |
Witam Wędrując dziś z moją białaską, w okolicach Statoila natkneliśmy się na błąkającego się Beagla - "chyba" suczkę. Nie potrafię określić wieku psa, strzelam że max 2 lata. Na szyi czarna obróżka, nie posiada żadnych "identyfikatorów" z numerem, o szczepieniu - poza obróżką nic. Wyglądała na uciekinierkę, strasznie śmierdziała moczem jakby - widocznie kilka dni spała na jakiś szmatach. Przyznaję że nie sprawdziłem dokładnie płci, ale po bardzo widocznych sutkach strzelam że to właśnie suka. Jutro dokładnie sprawdzę - teraz nie miałem już czasu. W każdym razie "bigiel/ka" jest u mnie - dostała wodę i jedzenie. Jeśli nie zgłosi się właściciel będzie musiała powędrować do schroniska. Inf: 510124530 I.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znalazłem Beagle'a (Bigla :) ) |
Indar, przede wszystkim uwazaj, mam wrazenie, ze ta jest zlosliwa
|
|
Sprawdziłem - suczka :)
|
|
To byłaby parka - w schronisku jest już piesek Beagle :). Też młody i bardzo sympatyczny.
|
|
debi40 a można tego beagla ze schroniska wziąć?
|
|
Jeśli nie właściciel to dopiero po dwutygodniowej kwarantannie. Piesek jest dopiero kilka dni w schronisku.
|
|
jeżeli nikt sie po niego nie zgłosi ja go mogę przygarnąć
|
|
Beagle piękne pieski, nie mniej jednak nie łatwe w ułożeniu, charakterne stworzenie, łowca. Zanim weźmiesz pamietaj, że beagle lubią duzo pobiegac :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Nie było odzewu, odwiozłem więc suńke do Arki. Chciałbym by znalazła dobry dom. Mamy wiosnę, zaraz lato - zaczyna się pora zostawiania zwierząt. I.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |