Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Karta Motorowerowa |
Witam chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o teście na kartę motorowerową oprócz tego,że trzeba mieć trzynastkę... Jadę do WORD'A 13 czerwca na testy i proszę o rady i podzielenie się wiedzą z góry b.serdecznie dziękuję... Szukałem na googlach i znalazłem tylko to... Proszę odpowiedź... ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Karta Motorowerowa |
Naucz się przepisów porządnie, bo to ostatnia szansa na zdanie;))
|
|
Po pierwsze to do WORD'u a nie WORD'a. Po drugie to tak jak Brzeczyszczykiewicz powiedział: naucz się przepisów. Bo idzie taka banda gówniarzy i myśli, że będzie mieć farta i im się uda znać. A potem wyjeżdża taki jeden tą swoją kosiarą na ulicę i stwarza zagrożenie.
|
|
Na znakach to ja się znam dobrze :D @sebi to było do mnie czy tak ogólnie ? ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
Mam pytanie czy będzie dodatkowy termin na zdanie karty motorowerowej??
|
|
Jak ja się cieszę, że na te pierdzipędy będzie prawko:))))
|
|
danielek, ogólnie pisałem. Nie twierdzę, że wszyscy są tacy, ale zdecydowana wiekszość. Bo większość tych małolatów to szpanować chce. A tak w ogóle to znajomość znaków drogowych to nie wszystko, bo przepisy to nie tylko znaki.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |