Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
napiszę dla Ciebie prace maturalną |
Witajcie, ze względu na fakt, iż część z nas jest doskonałymi matematykami, a część humanistami chciałam zaproponować swoje usługi - tworzenie prac maturalnych. Jestem studentka polonistyki Uniwersytetu Jagiellońskiego, doświadczona korepetytorką i prawdziwą pasjonatka tematu – oto kilka słów o mnie, które są najlepszą rekomendacją. Jeżeli potrzebujesz wsparcia w tworzeniu planu, bibliografii lub pracy - napisz do mnie? Zapraszam serdecznie. Niewygórowane ceny i zadowolenie gwarantowane! Mój nr gg to 8546395 piszę prace maturalne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: napiszę dla Ciebie prace maturalną |
Cześć asia! Interesująca propozycja. Może skorzystamy ? Ale najpierw potwieredż swoją wiarygodność stwierdzając, kto rządzi teraz przy ul. Gołębiej 20 ? I - mieszkasz w Nawojce czy Rzepisze ? Brak odpowiedzi ośmieszy Cię i będzie sugestią, że jesteś oszustką, ale może tak nie jest ...
|
|
P.s. asia -ad rem No właśnie - dobrze, że podałaś nr GG. W poniedziałek sprawdzą w dziekanacie (Goł.24), jakie Ty właściwie masz predyspozycje do tego, aby być w przyszłości nauczycielką. Nie zazdroszczę Ci !
|
|
..chyba pracę maturalną to się samemu pisze... ..jak to teraz wygląda..? .."za moich czasów" takie coś było nie do pomyślenia..a dodam że nie było to wcale tak dawno - jak były jeszcze stare matury..;)
|
|
ZAMKNĄĆ AŚKE DO WIEZIENIA !!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |