Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kurs na przewóz rzeczy |
Ile w Łomży kosztuje kurs na przewóz rzeczy i ile trzeba czekać na wydanie zaświadczenia oraz gdzie najlepiej go zrobić
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kurs na przewóz rzeczy |
5 koła teraz ponoc kosztuje synek mozna zrobic w zielonej szkole naprzeciw farmala albo u kaminiaka no chyba ze chcerz jakos nalewo załatwic to na prusa 8
|
|
co wy wszyscy z tym prusa 8 ostatnio;/;pp;p;p
|
|
małpa@ nie mów , że nie wiesz co jest na Prusa 8 i kogo ostatnio stamtąd wynieśli *_* Ty! Małgosiaaa!
|
|
Robiłem w 2008r w WORD,zapłaciłem około 300 zł,bo miałem stare zaświadczenie.Szybko i tanio.Bez stresu.
|
|
ja nie wiem
|
|
w tamtym roku robilem to 550 zl, u kaminskiego. teraz podobno ceny w granicach 5-7tys, ale jak jest to musisz zapytac
|
|
jak ktos robil prawko po 9 wrzesnia 2009 to teraz za przewoz zaplaci 4500-4700zl
|
|
aaa no i dodam Auuuu Małgosia :D prusa 8
|
|
Ty szczylu Ty. Patrz, wiesz u Ciebie jaka klatka jest prawda? Patrz, i myśl nad tym że którego dnia wyjdziesz z klatki, że jak Cię ktoś zapier**li za tą Twoją mordę" Cytat z bajki Prusa 8księga 50 strona CB :D
|
|
|
|
jakby mieszkał na prusa 8 to by go na kopach już dawno stąd wynieśli
|
|
Dzięki prezes504 to dobrze bo ja prawko robilem w 2007 roku ;) czyli załapie się na ten tańszy kurs
|
|
A SKĄD MAM WIEDZIEC CO SIE DZIAŁO NA PRUSA 8?;/;/;/ A TY WIESZ CO SIE DZIAŁO NA KSIECIA JANUSZA 11??;/;/ OGARNIJ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |