Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MITERIUM MĘKI PAŃSKIEJ |
Jestem bardzo ciekawa Waszej reakcji i odbioru tego co przed kilkanastoma minutami miało miejsce na łomżyńskiej Muszli.Jak Wam podobał się występ młodych artystów?Myślę ,że cała insceniazacja,muzyka,stroje,tłum,światła,pochodnie....miało sens i choć na chwilę przeniosło nas 2000 lat wstecz.... Tak to bywa,wiatru nie ma krzak się kiwa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MITERIUM MĘKI PAŃSKIEJ |
Bardzo fajnie i ciekawie było.Warto było postac na mrozie. wszpółczuje troszke tym co bez butow byli.....hehe Ogólnie bardzo fajnie :)
|
|
Szkoda że mnie tam niebyło :(
|
|
Mi też się bardzo podobało:) Bardzo dobrze wszystko zaplanowane... I jak tego "Jezusa" ciągali... wszystko bardzo wiarygodne... Rozmawiałam z kolegą, który tam grał i podobno w szkole biczowali go na gołą skóre to mu popękała... Poświęcenie godne podziwu... Wesołych świąt:)
|
|
Misterium Meki Pańskiej wpisuje się już na stałe w łomżyńską rzeczywistość... aż dziw, że z pomocą wolontariuszy i małym budżecie ( o ile coś takiego wogóle jest ) można stworzyć przedsięwzięcie dające tyle odczuć estetycznych... na mnie to zrobiło wrażenie.... pozdrawiam ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |