Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Porwali dla okupu |
Uwaga! Apeluję do wszystkich którzy widzieli 13 letnią Weronikę holenderkę ur. w Wiźnie. Weronika ma 13 lat, poszukuję każdej infrmacji gdzie ktoś widział ostatnio. Przypomnę że w nocy z 30 na 31 maja 2010r wyszła i nie wróciła z domu Weronika lat 13. Charakterytyczne cechy Weroniki, kulała na jedno kopyto. Wczoraj dzwonili jacyś ludzie i zarządali kwoty 2.500zł za uwolnienie krowy holederki Weroniki. Wieś jest zbulwersowana zaginięciem Weroniki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Porwali dla okupu |
daj te 2 i pół
|
|
jak cielna to plac i placz jak nie o kóp drógom
|
|
Widziałem ją. wyprzedzała mnie dziś na drodze Łomża-Ostrołęka i kierunku nie dała;) już nie macie co wymyślać hehe
|
|
auu synek ja ci powiedziałem to zle się dla ciebie skończy
|
|
już do ciebie nie wróci bo lepiej jest jej u mnie:D ma cię już w d...e :D:D
|
|
kto cie urodzil głąbie ......
|
|
Gołębica ;]
|
|
hahahahahaha
|
|
zalosne
|
|
Może to nasi brodaci przyjaciele, zakochali się i porwali pannę młodą.
|
|
nie martw sie, jak kocha to wroci kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
nie_pajacuj_w_nowej_wersji - żeby mi zeszłego lata nie trysneło z twoją starą na fotel to bys mówił do mnie tato
|
|
ludzie a żeby wam tak zginęła Weronika!?! to co byście nie byli w rozpaczy? Ps.Zapraszam na stronę z moimi teledyskami http://tnij.org/twoja-muzyka
|
|
Szukaj w Diuku albo na zjezdzie.moze tam ja przechwycili...Teraz takie atrakcje w cenie.a moze wygrala casting do tanca z gwiazdami???? dzis to wszystko jest mozliwe....Lecz zycze jej dobrze...Jak leciala na ostroleke bez migacza to moze uwaga pirat i tvn turbo.Bez prawka na gazie i do pierdla... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
hahahhaaah nie moge .. ostro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |