piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
mBANK

Pytanie,
jest w Łomży siedziba mBANK-u ?
Dziękuję :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: mBANK

mBank nie ma siedziby. Jest "odnogą" BRE BANKU z siedzibą tylko i wyłącznie w Warszawie.

Pozdrawiam

to ze jest odnoga to ja wiem...hehe doszedlem do tego. nie chce mi sie placic 7 zl na poczcie bo musze zrobic dwa przelewy...:(

oprócz mBanku.... polecam jeszcze volkswagenbank
..przeszedłem do tego drugiego, kiedy mBank wprowadził częściowe opłaty

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Lepszego gówna nie było ?

Niema.

ja pierdole, juz rozdmuchuja temat !!!! ptysiu zamknij morde bo jak dzis przegladalem bezcenna to ciebie bylo tam najwiecej...

>>mBank nie ma siedziby. Jest "odnogą" BRE BANKU z siedzibą tylko i >>wyłącznie w Warszawie.

I tu się mylisz, mBank ma odziały fizyczne i to kilka różnych typów, tyle, że w Łomży są bardzo małe szanse na otwarcie takowego. Oprócz tego zaczął instalować bankomaty depozytowe, które służa do wpłacanie pieniędzy na konto.

Mam prywatny rachunek w PKO SA i wszystkie elektroniczne przelewy mam za darmo. W mbanku zabierają mi po 50 gr.

prawie wszystko sie zgadza :))
ja jestem w temacie wiec sie wypowiem !!
zgadza sie mbank nie ma w Łomzy swoich bankomatow !! mozliwa jest wypłata z bankomatow innych banow ale wtedy jest oczywiscie prowizja (4zł + 2% od wypłacanej kwoty czy cos takiego) wiec nie bardzo opłaca sie wypłacac !!!
jesli chodzi o przelewy to (moze sie myle) przy wplacaniu pieniedzy na inne konta (w innych bankach) pobierane są prowizje od 50 do 99 gr !!
ja osobiscie polecam inteligo !!! www.inteligo.pl jest to oddział PKO SA bodajrze (załozyłęm sobie konto tydzien temu) w łomzy są dwa bankomaty gdzie bez zadnej prowizji mozna pobierac pieniazki !!! bez prowizji mozesz tez wplacac pieniazki !!! odrazu otrzymujesz za darmo karte kredytową !! jedynym minusem jes opłata za prowadzenie rachunku 99gr ale tylko wtedy gdy srednia z miesiaca na rachunku nie wyniesie 99,99zł jak masz powyzej tej kwoty nie płacisz nic !!! mozesz tez uaktywnic usługe gdzie po wpłynieciu na kwoje konto lub wypłynieciu :) pieniazkow bedziesz dostawał smsa na komorke ze taka "operacja" miałą miejsce !! jednak wiaze sie to z oplata 4 zł miesiecznie !!! jak ktos ma jakies pytania piszcie :)
pozdrawiam
Zurek

Inteligo dziala w PKO BP. ( Siedziby przy dwóch rondach : w centrum i na osiedlu )
Przelewy za friko.

Pozdrawiam wiosennie.

Frotka

misiek no i co że tam byłem ????? przeszkadza ci czy żal 4 litery ścicka że to ja bylem a nie ty. ?

>>a jestem w temacie wiec sie wypowiem !!
>>zgadza sie mbank nie ma w Łomzy swoich bankomatow !! mozliwa jest >>wypłata z bankomatow innych banow ale wtedy jest oczywiscie prowizja >>(4zł + 2% od wypłacanej kwoty czy cos takiego) wiec nie bardzo opłaca >>sie wypłacac !!!
>>jesli chodzi o przelewy to (moze sie myle) przy wplacaniu pieniedzy na >>inne konta (w innych bankach) pobierane są prowizje od 50 do 99 gr !!
>>ja osobiscie polecam inteligo !!! www.inteligo.pl jest to oddział PKO SA >>bodajrze (załozyłęm sobie konto tydzien temu) w łomzy są dwa >>bankomaty gdzie bez zadnej prowizji mozna pobierac pieniazki !!! bez >>prowizji mozesz tez wplacac pieniazki !!! odrazu otrzymujesz za darmo >>karte kredytową !! jedynym minusem jes opłata za prowadzenie >>rachunku 99gr ale tylko wtedy gdy srednia z miesiaca na rachunku nie >>wyniesie 99,99zł jak masz powyzej tej kwoty nie płacisz nic !!! mozesz >>tez uaktywnic usługe gdzie po wpłynieciu na kwoje konto lub wypłynieciu :) pieniazkow bedziesz dostawał smsa na komorke ze taka "operacja" >>miałą miejsce !! jednak wiaze sie to z oplata 4 zł miesiecznie !!! jak ktos >>ma jakies pytania piszcie :)

Po pierwsze, w mbanku wypłata z bankomatu innego niż euronetu, czy bz wbk kosztuje 5zł, obojętnie od wypłacanej kwoty. Jeśli chodzi o przelewy to przelewy na inne konto w mbanku są bezpłatne, a praktycznie tylko do tego używam tego konta. Przelewy na inne konta kosztują 0,50zł. Tak samo za darmo masz kartę DEBETOWĄ, a nie kredytową, bo to jest dość istotna rożnica. Karta kredytowa jest już płatna...

Więc jak jednak nie jesteś do końca w temacie to się nie wypowiadaj ;-)

jestem w temacie !!! otoz prawie wszystko co napisalem sie zgadza !!!
jesli chodzi o wypłaty to napisałem ze nie jestem pewien co do prowizji !!! ale zgadzam sie wynosi ona 5 zł niexzaleznie od kwoty !!!
jesli chodzi o przelewy to tak napisalem !! ze w mbanku są bezpłatne !!! dodałes tytlko ze na inne banki kosztuje on 50gr !!
a jesli chodzi o karte to i tak i tak wszyscy wiedzą o co chodzi :))

---> Zurek

Zakładając konto Inteligo dostajesz kartę debetową (Visa Electron) nie kredytową. Można nią jednak płacić w internecie, podobnie jak kedytową. Opłata za serwis SMS wynosi 4,99 zł. Serwis SMS działa przeważnie ok, nie zdążysz wyjąc kasy z bankomatu a juz masz sms. W warunkach łomżyńskich mbank jest do pupy - brak bankomatów. Ewentualnie Volksawagen (do robienia przlewów za darmo i 0 zł za prowadzenie) + Inteligo do wybierania kasy z bankomatów. Volkswagen nie ma nigdzie własnych bakomatów - wypłata w jakimkolwiek powyżej 400zł bez prowizji, poniżej 400 zł niezaleznie od kwoty- 1,50 zł. Też dają Elektrona ale nie można nim płacic w sieci.

>>Zakładając konto Inteligo dostajesz kartę debetową (Visa Electron) nie >>kredytową. Można nią jednak płacić w internecie, podobnie jak kedytową.

Tiaaa, załóż z nią konto na e-buy`u.... ;-)

nie próbowałem ... :)
Wiadomo że nie jest to "czysta" kredytówka ale jest w zasadzie akceptowana w necie. Pozatym kosztuje 1 zł/miesiąc. Gdzie znajdziesz kredytówkę za 12 zł za rok bez podpisywania umów, zaświadczeń o zarobkach ...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org