Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Spotkalem kiedys PUDZIANA w PKP |
Mi zdarzyło się kiedyś jechać z Pudzianem pociągiem relacji Białystok - Suwałki. Wypytuję go o to i owo, i jakoś zeszło na tynkowanie - normalnie, jak to między facetami. Mówi mi, że tynkował profesjonalnie i że mógłby stawać w szranki z najlepszymi na świecie. No to pytam go, jaki jest jego najlepszy przepis na zaprawę. I tu... cisza. Gość zaczyna się pocić, wreszcie coś tam bąka, że niby musi być specjalny cement importowany z Albanii, woda destylowana... że białka trzeba dodać i kreatyny. Widzę, że facet bredzi. Przycisnąłem go i pękł - przyznał, że w ogóle nie potrafi tynkować. Na to ja w brecht ale Pudzian posmutniał i mówi, że tynkowanie to największa porażka w jego życiu. Zacząłem go pocieszać: "Na tynkowaniu świat się nie kończy" - mówię mu. Ale wyraźnie zmarkotniał. Odzyskał humor dopiero, kiedy lokomotywa się zepsuła i maszynista z konduktorem przyszli z pytaniem i prośbą, czy by ewentualnie nie pociągnął. I faktycznie pociągnął przez ostatnie 10 kilosów do Suwałk. Ludzie w Suwałkach na stacji nawet zdjęcia robili telefonami. Kierownik stacji wręczył Pudzianowi dyplom honorowego maszynisty regionu suwalskiego i legitymację na darmowe przejazdy na linii Suwałki-Białystok. Tak to sobie przypominam, a pamięć mam prawie fotograficzną.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Spotkalem kiedys PUDZIANA w PKP |
http://sport.wp.pl/kat,60960,sort,0,title,Pudzianowski-juz-planuje-walki-na-jesien,wid,12226853,opinie.html
|
|
Podobno jutro na meczu ŁKS-u będzie Pudzian, a więc... Wszyscy na mecz!
|
|
pudzian przy kuchni weglowej wychowany, po wegiel chodzil do piwnicy, chlop wiara:) kurka wodna
|
|
Wszyscy na mecz hehe dobre h0jowe forum
|
|
a mówił, że ufa tylko PKS. kłamał drań. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
heheheheh xD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |