Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Salon Gier zarabia na Czeczenach - dlatego właściciel zbierał podpisy? |
Słyszeliście o tym, że ci kretyni zbierający podpisy za pozostawieniem Czeczenów w Łomży byli opłacani przez właściciela Admirała? Na pewno ci co zainicjowali zbieranie podpisów to bliscy znajomi właściciela salonu gier.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Salon Gier zarabia na Czeczenach - dlatego właściciel zbierał podpisy? |
a co ci oni przeszkadzaja?
|
|
aha tak myslalem;p
|
|
Jak już, to ADMIRALA! Poza tym, to zamiast pisać kacaboły, to szykuj się na stadion na 17-stą. Ty co czytasz też! Wszyscy na mecz!
|
|
ja sie wybieram proste hehe:D:D:D
|
|
a kto jest właścicielem ?
|
|
Ja dzisiaj wpadłem na chwile do baru.Patrze jakiś mulat siedzi i gra.Myśle sobie spoko.Wracam do domu.Po godzinie ktoś dzwoni.Otwieram drzwi i co widze??Gościu z kartką prosi o jałmużne, którą godzinę temu przebimbał na automacie. Nie wyglądał na czeczena ,raczej cygan. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Autor: bzzzyk89 (---.elomza.pl) Data: 08-05-10 14:05 a co ci oni przeszkadzaja? a co robiłeś pałkę jednemu i ci sie spodobało hahah jesteś romek a czeczen dla ciebie to stasiu wichura hahaha Niech żyje Putin !!! dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |