wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Samochody z Litwy

Czy ktos z was jezdzil z tymi kolesiami z Lomzy po samochody na Litwe? Moj sasiad byl juz dwa razy I mowil ze mozna dobrze kupic I przyprowadzil Vectre. Mowi ze oni sa spoko jak ktos byl niech da znac

Maksim

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Samochody z Litwy

z ktorymi koesiami?znam kilku zajmujacych sprowadzaniem

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

3 samochody z jednego hehehe;)

Jesli mowisz o tym Marku I Darku to sa wpozo ojciec byl z nimi w zeszla sobote I przyprowadzil Renowke I niezle wyszedl jakies 3000 do przodu Lepiej jechac z nimi jak samemu bo oni ci sprawdza papiery I fure czy jest ok

Denis

Niejednemu juz samochód CBS zabralo.heheh jak lepszy, a inni jezdza po warsztatach, bo zloma z francji kupili
hehe.powodzenia dla szukajacych taniej okazji!!!

Ta to oni. Podobno niezle sa obcykani I juz kupe niezlych fur przyprowadzili

Maksim

faktycznie, dla trzech tysi warto ryzykować?:)

Lepiej jechac na Litwe I samemu kupic przynajmniej widzisz co bierzesz niz z autokomisu Teraz wiekszosc handlarzy samochodow z tamtad sprowadza I probuja nam wciskac kit I przyciac bog wie ile naszym kosztem Wiekszosc samochodow w autokomisach to z Litwy. Wiem cos o tym bo sam bylem z tymi kolesiami po samochod na Litwie I na tej gieldzie jest kupa handlarzy z calej Polski

Karlwalt

monolog jednej i tej samej osoby,
maksim, denis, karlwalt - swoja reklame chlopie zamiesc w dziale ogloszenia

albo wyjdź oknem

Posiadacie kontakt telefoniczny do tych Panów ? Może ktoś jeszcze podzieli się opinią na temat tych giełd na Litwie i ludzi z Łomży ,którzy zajmują się dojazdem z klientem na Litwę i sprowadzaniem samochodów :)

Najlepiej jechać samemu , po co komu kabzę nabijać. Zechcesz samochód sprawdzić , tam też są warsztaty.

A wie ktoś jakie tam sa ceny za samochody...
Ile trzeba jeszcze doliczyc zeby zarejestrowac auto w Polsce..itp..
(chodzi mi o Opla Astre 1,6 benzyna tak 2004-05)

Pozdrawiam:
Grey

jak pojedziesz samemu to licz sie z tym ze jak lepszą fure bedziesz sprowadzał to zajadą tobie droge panowie w skórach każą oddać kluczyki i papiery i ani kasy ani samochodu hahaha ;-))

Za dużo filmów się naoglądałeś. Fajnie się kupuje. Wszystko zorganizowane super . Jak to z okazjami , raz jest lepsza , raz gorsza. Okazyjne schodzą szybko. Trzeba jechać i zobaczyć , poczytaj posty w archiwum , było szerzej pisane.

monolog jednej i tej samej osoby,
maksim, denis, karlwalt - swoja reklame chlopie zamiesc w dziale ogloszenia

Gdzie byście nie pojechali po samochody to będziecie mieli dużo taniej a ryzyko jest wszędzie w komisach również, jak się coś robi trzeba się na tym znać albo wziąć ze sobą osobę zaufaną znającą się na rzeczy............A może lepiej ubrać się w skóry i kupować bystro i tanio ?????

Dzień dobry wszystkim użytkownikom forum.Jest to mój pierwszy post na forum Od dawna przeglądam forum i nurtują mnie pytania prosze o pomoc.Chce sprowadzić auto z litwy prosze udzielcie mi odpowiedzi na nurtujace mnie pytania:

1. Jade na litwe i kupuje auto z niemiec które zostało przywiezione przez litwina.Czy powinienem pisać umowe na litwina czy na niemca? podejrzewam ze na litwina? Załóżmy ze napisałem umowe na niemca i na mnie i chce wrócić do polski na kołach. Co mam zrobić: wiem że musze posiadać dwa briefy,umowe oraz wymeldowanie auto w niemczech(czy jest to oddzielny dokument czy jakas adnotacja w briefie na kogo ten dokument powinien byc wystawiony?).Czy jesli pojde do urzedu REgitra na litwie to normalnie bede mogl wykupic tablice wywozowe i ubezpieczenie na te auto.Czy to wystarczy aby wrocic na kołach czy cos jeszcze trzeba załatwić.

2. a jesli samochod jest z niemiec a umowa jest na mnie i na litwina to czy rownież wystarczy isc do regitry i tablice i ubezpieczenie i mozna na kolach wracać?

3.Jeśli kupie auto zarejestrowane na litwie to jakie dokumenty mam dostac od litwina.i gdzie wymeldowac auto?

4.Wiem ze na litwie sa auta z różnych krajów wiec prosze mi powiedziec jak wyglada z wymeldowaniem:

-z francji(słyszałem ze dowod ma byc przekreslony czy cos takiego czy to prawda?) czy to moze jest jakis inny dokument

- z holandi

-z włoch

-z belgii

5.Wiem ze jest giełda w marijampolu i w kownie.Slyszalem ze marijampol w wtorek i w srode czy to prawda czy moze inne dni tygodnia np. w sobote.A giełda w kownie slyszalem ze jest codziennie czy prawda?Jesli znaja Państwo dokładny adres tych giełd prosze o podanie bede bardzo wdzieczny.

Dosyć długo zbierałem na autko wiec chce załatwic wszystko jak nalezy aby nie miec problemow wiec prosze o pomoc Państwa.Czekam na odpowiedzi

Pozdrawiam

wybieram sie 1 raz do kowna mam 13tys zl i chce golf IV combi diesel, mam pytanie czy za ta cene kupie autko?!i czy jestem na miejscu jakis kantor zebym mogl wymienic walute..jestem studentem i gdybym nie kupil strace na przewalutowaniu a licze kazdy grosz!!! prosze o odppowiedz na forum lub meil mariusz071984@wp.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org