Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
flashowe menu po prostokącie |
Witam, temat być może mało precyzowany ale osoby które znają się na rzeczy myślę, że zrozumieją o co chce zapytać :) Szukam strony lub samej opcji takiego flashowego menu którego kategoria po najechaniu myszką obraca się dynamicznie jakby po prostokącie. Chyba, że to tylko takie złudzenie :) Jest też druga możliwość, że ta sama nazwa kategorii nasuwa się dynamicznie z góry na nazwę kategoria wyświetlanej. Trudno mi to określić. Dziękuje z góry za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: flashowe menu po prostokącie |
hm.. tak sobie myślę, że jednak dla sprecyzowania matematycznego powinienem napisać nie po prostokącie a po prostopadłościanie :)
|
|
o matko ! a jeszcze bardziej zwięźle umiesz to sprecyzować ?
|
|
Pokaż stronę na której to widziałeś - będzie wiadomo o co chodzi i osoba , która się na tym zna może od razu Ci pomoże
|
|
@Paaweł - widzę, że uważnie czytałeś mój post :) "Szukam strony lub samej opcji takiego flashowego menu (...)" @MartaZa - mógłbym ale wtedy byś nie zrozumiała o co mi chodzi.
|
|
http://szablony.web-marketing.pl/ wez se pobierz taki szablon i decompilerem wyciagnij kod co za problem ;p y
|
|
@oblesnybambo - problem jest w znalezieniu takiego szablonu czy też nemu żebym miał z czego 'wyciągać' lub pokazać osobie która to zrobi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |