czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
..skakał po samochodach

szkoda że mnie tam nie było ten chwast by dopiero skakał aż miło !z tym, że nie po samochodach ludzi !

ktośiek

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ..skakał po samochodach

nozki bym powyrywal cwelowi

Na pohybel s.kurwysyństwu!

a gdzie on skakal??

...

na rycerskiej.masz o tym artykuł...

nabrał sie prochów te samochody poniszczone to jego zasługa gnój śmierdziel ćpun p-------ny

żebym to widział z mordy bym mu zrobiłsmietnik

Na kopy takich *********ów i patrzeć tylko czy jeszcze żyją !!!

Ależ tu bohaterów do prania ! Same kozaczyska ...

hehe ;-) tak zostali wychowani .

Nie "tak zostali wychowani" tylko każdemu normalnemu człowiekowi skoczyłoby mocno ciśnienie kiedy wracając do samochodu zobaczyłby wgięty dach, maskę czy potłuczone szyby. Myślę, że tobie także !!!

ja bym tylko raz je...bane..mu cpunowi siegnał to by zapomniał gdzie jest i jak sie nazywa no to on kozak bo samochdy nie oddaja gratuluje leszczu

Nie "tak zostali wychowani" tylko każdemu normalnemu człowiekowi skoczyłoby mocno ciśnienie kiedy wracając do samochodu zobaczyłby wgięty dach, maskę czy potłuczone szyby. Myślę, że tobie także !!!

miałem podobne zajscie.dwie i poł godziny na mieście ganiałem ekipe i dorwałem bujańców...
już nie było mu tak wesoło...
a gazu i uderzeń to w obronie koniecznej użyłem heh
teraz płaczą i płacą :)

Takich chamów trzeba ganiać i napier.dalać ile wlezie. Jak zobaczy, że nie jest bezkarny i będzie łamany przez poszkodowanego to może na drugi raz się opamięta zanim zachce mu się takich frajerskich wybryków.

Dla mnie taka osoba jest po prostu MEGA FRAJEREM, choćby była ubrana od stóp do głów w gadżety JP na 100%.

swoją drogą wycena jednego samochodu tzn uszkodzen na 4 tys to dla mnie lekka przesada jeżeli to była stara astra to ona cała tyle moze kosztowac

do kamieniołomów i niech sam zarobi i spłaci to co narozrabiał głupek

Obwiązać jajka (o ile ma ) drutem kolczastym z ciężarem i niech wtedy skacze. Poświęcę maskę żeby tylko popatrzeć :D

________
Malachit

krzesło elektryczne !!!

Jeżeli chodzi o te astry, to w rzeczywistości były astra i corsa. Owszem - obie stare (choć młodsze ode mnie, a ja przecież aż taki stary nie jestem;)); astra 15 wiosen sobie liczy. I te 4 tysiące to raczej tyczyły się mazdy premacy, bo ona i nowsza, i doznała największych szkód. Moja asterka miała na szczęście tylko dach troszkę wgnieciony. Szkoda mi sąsiadów - im nieźle zdewastował :( Ale szyby już powstawiane i czekają na zwrot kosztów - bo ponoć rodzicielka zobowiązała się zadośćuczynić straty

Nie ważne czy auta były stare czy nowe i jakie były zniszczenia ale liczy się fakt,że gówniarz zrobił coś takiego ludziom którzy na to pracowali i od tak dla kaprysu zostało im to zniszczone.
Co się dzieje?Współczuję poszkodowanym i rodzicom tego de bila,chociaż pewnie sami do tego doprowadzili...Przykre...

znam rodziców tego chłopca i czego Ty człowieku od nich chcesz???????
to są normalni ,porządni ludzie a że mają problem z synem to co na to poradzą! sami wiecie że u jednej matki nie równe dziatki ,jeden ksiądz drugi kurczę złodziej

do kaloryfera!!

muszla jak nie wiedzą co poradzić i z nim zrobić to mu kopa w dupe i won z domu i niech gówniarz zarabia na chleb i niech kupi samochód i wtedy poczuje co to jest dla tego mówie wychowanie i rodzice dużo tutaj mają ,jak nie masz sił być rodzicem to nie ruchaj się !!!

na szubienice

Malachit Twój pomysł uważam za godny przyznania nagrody za Torturę Roku ;-DDD Dobre dobre ;-D

czerwone stringi to jest nowy mega debil na forum

duvall

chyba na sadystę miesiąca

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org