Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znieczulenie ogólne do cc |
Pytanie do Mam : czy któraś z Was miała może niedawno znieczulenie ogólne do cc ? Proszę o kontakt na adres maniaxxx@op.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znieczulenie ogólne do cc |
co masz do cinquocento ?
|
|
CC, to pewnie o cesarskie cięcie chodzi. róbmy swoje
|
|
zorro
|
|
nie domyslil bym sie :)
|
|
moim zdaniem to Calkiem Calkiem
|
|
gondoljerzy - tak masz rację, o to mi chodzi
|
|
VON
|
|
ogólne,na pewno nie do cięcia cesarskiego!
|
|
dlaczego nie?? ja rodzilam naturalnie ale lekarz juz na poczatku powiedzial ze jak dojdzie do ciecia cesarskiego to bede miala znieczulenie ogolne , gdyz najnormalniej w swiecie tylko takie bym mogla miec. Carpe Diem
|
|
ogólne,to pełna narkoza!do cięcia,stosuje się znieczulenie(poprzez(zastrzyk) znieczulenie w okolicach kręgosłupa-nie masz czucia od pasa w dół,ale jesteś wszystkiego świadoma!to nie jest narkoza ogólna!wiem,bo miałam robione cięcie cesarskie,ze względu na zagrożenie swojego i dziecka życia!
|
|
ja tez mialam , no i co jak glowka wychodzila to troche bolalo, i na brzuch pielegniarka musiala naciskac'.......
|
|
puchatek80 to że ty miałaś znieczulenie tzw zzo do cesarki to nie znaczy że to jest jedyne znieczulenie do takich i innych zabiegów. Jest jeszcze znieczulenie ogólne - moja ciocia miała je 2 razy do cesarki, uśpili na krótko, wykonali cięcie itd a jak się obudziła to było po wszystkim. Do tego i do tego znieczulenia są pewne wskazania, jak również przeciwwskazania
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |