poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
NOCNY SKLEP BAR

Mam takie pytanie dlaczego w Łomży nie ma nocnego sklepu lub jakiegos barau z jedzeniem? toc nie tylko mi sie chce w w nocy jesc i pic :) w mniejszych miastach sa sklepy i bary nocne a w Łomży nie ma ;/ moze wiecie cos na ten temat? jakas mafia? :) pozwolenia nie maja?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: NOCNY SKLEP BAR

masz sklepy na stacjach paliw,calodobowe

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

ORLEN;)

Bo w nocy to ludzie spia...... ;)

Ziemia jest piekłem innej planety.

Chyba na przeciwko parku na al.legionów jest jakis bar 24h ale tylko widziałem nie wiem czy naprawdę działa całodobowo bynajmniej szyld jakis taki jest. Chyba to ten budynek gdzie jest sklep Office Center ten komputerowo-biurowy i ten bar jest własnie w tym budynku ale nie od ulicy tylko bardziej tak od wjazdu na parking.

Stacje benzynowe za bardzo dostały by po dupie, w weekendy to oni tam majątek zbijają. A co do pozwoleń to tak i owszem uzyskać je jest bardzo trudno, ale to przede wszystkim zasługa naszych radnych, którzy nie zgadzają się na tego rodzaju sklepy w Łomży.

na lotosie na nowogrodzkiej jest sklep calo-dobowy i zaznaczam sklep z normalnymi cenami nie zdzierajace stacje!!!

ell pablo

'Bo w nocy to ludzie śpią' tu zaszła pomyłka,powinno być : 'BO W ŁOMŻY TO LUDZIE ŚPIĄ'

Pomysłowo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org