Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NOCNY SKLEP BAR |
Mam takie pytanie dlaczego w Łomży nie ma nocnego sklepu lub jakiegos barau z jedzeniem? toc nie tylko mi sie chce w w nocy jesc i pic :) w mniejszych miastach sa sklepy i bary nocne a w Łomży nie ma ;/ moze wiecie cos na ten temat? jakas mafia? :) pozwolenia nie maja?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NOCNY SKLEP BAR |
masz sklepy na stacjach paliw,calodobowe kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
ORLEN;)
|
|
Bo w nocy to ludzie spia...... ;) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Chyba na przeciwko parku na al.legionów jest jakis bar 24h ale tylko widziałem nie wiem czy naprawdę działa całodobowo bynajmniej szyld jakis taki jest. Chyba to ten budynek gdzie jest sklep Office Center ten komputerowo-biurowy i ten bar jest własnie w tym budynku ale nie od ulicy tylko bardziej tak od wjazdu na parking.
|
|
|
na lotosie na nowogrodzkiej jest sklep calo-dobowy i zaznaczam sklep z normalnymi cenami nie zdzierajace stacje!!! ell pablo
|
|
'Bo w nocy to ludzie śpią' tu zaszła pomyłka,powinno być : 'BO W ŁOMŻY TO LUDZIE ŚPIĄ' Pomysłowo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |