Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odchudzanie odnowa |
czy slyszeliscie cos o odchudzaniu za pomoca jakiegos zelazka? podobno gdzies niedaleko szpitala jest jakis gabinet odnowy czy cos w tym stylu i ze odchodzanie jakims zelazkiem jest bardzo dobre po razie widac jakis postep i mnie w obwodzie co o tym myslicie? czy ktos na tym byl??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odchudzanie odnowa |
to chyba chodzi o żelazko antycellulitowe, gdzies kiedys o tym czytalam ale nie znam nikogo kto stosowal, koszt wspominany to bylo cos ok 200zl za zabieg.. aha ten gabinet kolo spzitala to gabinet odnowy biologicznej na hipokratesa, moze zadzwon i zapytaj co maja w ofercie bo trudno z twojego opisu wywnioskowac o co pytasz ja swego czasu szukalam w lomzy vacu line zeby poprawic kondycje posladkow i ud ale niestety nigdzie tego nie mieli.
|
|
ten gabinet to nie na hipokratesa tylko na kazanskiej "cosmeo", ja wlasnie korzystam z tego żelazka, a jesli chodzi o vacu line to tez maja w swojej ofercie
|
|
czasu nie oszukasz !ani żelazkiem ani vacu line ! pozdrowienia ktośiek
|
|
cosmeo? dziewczyny nie chodźcie tam! ten salon to totalna porażka, a sama pani ewa (właścicielka).. kosmetyczka od siedmiu boleści i jeszcze z góry kobiety traktuje.. chodzący plastik..
|
|
co do cosmeo to się zgadzam.. ewa to partaczka.. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
A ja sie nie zgadzam, Pani Ewa bardzo sympatyczna i ładna osóbka.
|
|
ładna - fakt sympatyczna.. już raz to skomentowałam. adam123 - czy jesteś/byłeś klientem ewy? ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
ale wy musicie być brzydcy
|
|
Swego czasu myślałem nad otworzeniem salonu masażu mechanicznego ale chyba za mała miejscowość jak sądzicie. Zabiegi by musiałby kosztować w okolicach 15 zł więc pewnie gdzieś około 100 zł miesięcznie powiedzmy 4 razy do roku to 400 zł rocznie. Stać by Was było?
|
|
teraz naprawde dużo osób korzysta różnego rodzaju usług kosmetycznych, wydaje mi się że Twój pomysł mógłby wypalić. Myślę ze 400 zł na rok mogłabym wygrzebać. Jeśli oczywiście potrzebowałabym takiego masażu. ___________________________________________________________ Even when the road is hard, never give up - Keep Ya head Up ^^ ___________________________________________________________
|
|
magda24 pomogło ci? nie wiesz, czy mają tam coś z falami radiowymi na ujędrnienie niewielkich obszarów?
|
|
bylam 3 razy i w obwodzie mam mniej o 3 cm, mam wykupione na 10 zabiegow, bo moim zdaniem to raczej jest minimum, a co do fal radiowych to tez takie cos posiadaja
|
|
wy naprawdę jesteście brzydcy :)
|
|
MMonika ty chcesz się odchudzać że się tym tak interesujesz? :D taka chuda...
|
|
trzbea biegac, tanczyc, cwiczyc i spadnie!!!!!!!!1 i kasa zaoszczedzona:):) bez zadnych tam rf czy kapsuł,zelazek anty.
|
|
do makdynalds niechaj biegnie
|
|
yessssssssss;p
|
|
oooooooooooooo czizessssssss znowu salony kosm ico w nich nie takg....... terible....... ......................?!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |