Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Optymistyczna Kampania Budzenia Wiosny |
Mozeby sie tak i Lomza przylaczyla do ogolnopolskiego flash moba? Normalnie Niemoralna, co Ty na to? Ryskago, slychac cos u was o tym? http://www.obudzwiosne.pl/ To przeciez dzien wagarowicza, nasza mlodziez ma chyba wolne (?) Mysle, ze ktos mial sympatyczny pomysl, a Wy ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Optymistyczna Kampania Budzenia Wiosny |
Froteczko ma, W radio słycham jeno muzyki - na wszystko co jest gadaniem jestem głucha jak pień, więc umknęło mej uwadze... A od czegóż ja to niby miałabym zwagarować?? Od macierzyństwa? Możnaby, ale te wyrzuty sumienia... Od pracy? Wylot pewny, no chyba, że urlopik, ale przyznać musisz, że to już nie to samo - brak tego dreszczyku jak zawsze towarzyszącego wagarom... A może byśta przyszaleli i... wpadli do Krakowa na Rynek pod Adasia i tutaj narobili ha łasu...:) Jeśli tak, przybędę na bank z riebiatą oczywista!! O tak, to byłaby dla mnie motywacja do wzięcia urlopu na dzień 21 marca 2005... No to jak będzie?? Ryskago
|
|
Napewno sie przyłączymy do flash moba.
|
|
świetne:)
|
|
Do Ryskago: Gosieczko ma , Nie wierze, ze w radio sluchasz jedynie muzyki - to raz. Wiem, ze sluchasz Trojki - to dwa.(A tam "w tym temacie" co nieco) Wagarów tez Ci nie proponuje, za duzo tego by bylo, bo w sumie ty i tak codziennie na wagarach a Lomzy. Wirtualnie, to wirtualnie, ale przecie na wagarach, nie wyprzesz sie... Oto fragment instrukcji budzenia wiosny : "Przez BUDZENIE w SOBIE WIOSNY należy rozumieć przede wszystkim działania promujące pomysł obudzenia w sobie wiosny. Każda osoba, która przyłączy się do kampanii i wyrazi przynajmniej chęć obudzenia w sobie optymizmu staje się częścią społeczności optymistów. BUDZENIE w SOBIE WIOSNY to akt dobrowolny, popierający uśmiech, radość i optymizm. Nie toleruje się zjawisk narzekania, obgadywania oraz objawów mdłości do otoczenia. Kampania piętnuje pesymistów i negatywnie myślących. Wiosnę możemy budzić w nas oczywiście przez cały rok, ale momentem najważniejszym jest godz. 12.00 pierwszego dnia wiosny, który rok w rok wypada dnia 21 marca! Reszta na w/w stronie www.
|
|
TAK! :))) Dołączam się :)) Jejeje :) :* Trzymaj się :) NiemoralnieNormalna
|
|
Toś mnie Frotuś zatkała z tymi wagarami wirtualnymi... Tak, że nawet wypierać się zapomniałam... :) Będziecie czy nie będz\iecie ja biorę ten urlop - zobaczycie, że ani grama nie wstukam w pn. Ryskago
|
|
Aaaaaa, Frotuś! W sobotę byłam na lodowisku!!!! Szkoda, że nie było Ciebie...:( Jaki tego skutek? Aniołek wie najlepiej... Gdyby nie On, nie byłoby co zbierać... Ryskago - pełna obrażeń...
|
|
A ja bylam na Górze Królowej Bony. I na saneczkach, i na jabluszku fajnie, ale i tak nic nie przebije worka po nawozach wypchanego sianem. Wypozyczenie w/w sprzetu za friko. ( Po prostu lezy i mozna sobie pojezdzic ). Fajna ta zima, ale o wiele bardziej cieszylaby w grudniu, styczniu i lutym. Górale ciesza sie najbardziej, bo dudków cepry jeszcze w tym sezonie zostawiom, oj, zostawiom, hej ! Bo to ci przecie Wielkanoc, a sniegu dostatek. Ponbócek winien zeslac wiosne na doliny, a ku górom dmuchnac maluskim mrozikiem. Tak by bylo sprawiedliwie,no nie?
|
|
A juści, Waćpanna!! Frotuś, z tego co widzę Tyś mobilna wielce, no toż przyjeżdżaj w Krakau na budzenie tej wiosny!!!! Czekam Ryskago
|
|
Niestety, mus troszku popracowac, zeby bylo z czym pojechac na nartki, bo tam, gdzie jade, potrza troche wiecej. Zobaczy sie, czy warto tak daleko sie turlac, czy tam lepiej, a moze okaze sie ze nie az tak, wiec skoro nie widac roznicy, to po co przeplacac. Ale po rozum trzeba jechac. Wszystko zaklepane, odwrotu nie ma. A wycieczka do Krakowa caly czas jeszcze przede mna, tylko ciagle czasu malo, jakos nie po drodze ( obwodnica ). Trzeba po prostu zebrac tylek i ruszyc, ale chyba jak bedzie juz cieplo i zazieleni sie troche. A teraz : pracu, pracu, pracu! ( jak ta mróweczka :)))) Pozdrowionka
|
|
Miłej pracy zatem! I moje zaproszenie jest aktualne all the time!!! :) Ryskago
|
|
:) nie pozwólcie odpłynąć wątkowi! NiemoralnieNormalna
|
|
tak do krakowa bede jechał.
|
|
NN, No przecież wiesz, że nie pozwolę...:) Ryskago
|
|
mi niepozwolisz ? a co do tematu to w Łomzy też bedzie ?
|
|
Wątkowi, Ptysiu... Ryskago
|
|
nierozumiem weź mi wytlumacz :D
|
|
Ptysiu, chodzi o to, żeby temat nie przeszedł do archimum :) Łomża dołączy :)) Jejeje! NiemoralnieNormalna
|
|
achas ale flesz mob też będzie ? ale ja chyba nie wezme udzialu w kampani budzenia wiosny :(
|
|
Szkoda, Ptysiu. Ale Łomża też już jest na mapce. Kto może, niech przyjdzie :) Ps: Wielkie dzięki dla Frotki :) NiemoralnieNormalna
|
|
Z naszego regionu dolaczylo jeszcze Wysokie Mazowieckie, a Bialystok i Suwalki spia jeszcze gleboko snem zimowym w swoich gawrach. Lomza, 21 marca, Stary Rynek. Badzcie przed 12.00 z budzikami nastawionymi wlasnie na te godzine, a punkt w poludnie POBUDKA! http://www.obudzwiosne.pl/
|
|
a ile czasu to bedzie trwac ?
|
|
Dopóki Wiosna nie wstanie z wyrka swego...:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |