Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
III LO |
Witam;) Jak uważacie, czy ciężko jest dostać się do III LO?? Jak tam jest?? Nauczyciele, ogólna atmosfera itp??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: III LO |
Bardzo latwo ja jako absolwent moge powiedziec ze z niektorymi nauczycielami mozna sie dogadac np Pan Mikolajczyk Pani Mirosława Jankowska atmosfera byłaby calkiem wporzadku zeby nie dyrekcja a i panie w sekretariacie tez molyby byc milsze a tak nie mam wiekszych zastrzezen
|
|
W zeszłym roku wystarczyło mieć 113 pkt.
|
|
ale 113p razem z punktami z ocen??
|
|
Teraz nie trzeba się "dostawać" do LO - każdego biorą. To nie to co kiedyś. Niedawno rozmawiałam z tegoroczną maturzystką - była bardzo zbulwersowana, gdy powiedziałam, że to patologia, że maturzyści nie wiedzą kto napisał Pana Tadeusza, czy nie znają ortografii. Wcale się nie wsydziła, że też nie ma pojęcia co to ten tadeusz jest: "a po co mi to wiedzieć? jak coś to do internetu wpiszę i sprawdzę".
|
|
Tak razem z ocenami.
|
|
przyjmą każdego, spokojna ****
|
|
i robią tam lody w ubikacjach "pieńkoooooś, przestaaaaaań"
|
|
Hhahah robią! Pomysłowo.
|
|
może nie koniecznie każdego... ale ogólnie to łatwo się dostać do 3 ale trudniej tam utrzymać... pamiętam jak w 1 klasie wiele osób się przenosiło, ale dla chcącego nic trudnego :)
|
|
moze troche przesadzasz z tym ze ciezko sie utrzymac chociaz jak sie trafi na nieodpowiednia pania z matematyki lub chemii to faktycznie moze byc ciezko
|
|
To fakt. Panie w sekretariacie mogłyby byc MILSZE!!!!!!!!!!! brunhilda11
|
|
'magdalena316' to chyba natrafiłaś na osobę z bardzo slabego LO, bo w III wcale nie jest tak łatwo i przyjemnie jak to okreslacie. Wszedzie trzeba sie uczyc jesli się chce pozytywnie zdać maturę i iść na dobre studia. A jeśli się męczy oby przejść z klasy bez do klasy to ma sens taka nauka ? Ogólnie w III LO nie jest aż tak ciężko, ale tez nie mowmy że jest aż tak słaby poziom - trzeba sie starać,aby miec pozytywną srednia. Moim zdaniem atmosfera jest w porządku, grono pedagogiczne w większości też. Jako absolwentka miło wspominam czasy spędzone w murach tej szkoły i nie sugerujmy sie dawnymi historiami, które byly minęły i nie ma co ich rozpamiętywać. Pozdrawiam :)
|
|
lubisz lody ?
|
|
To zależy jakie
|