Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koncert |
Zbliża sie wiosna później lato koncerty imprezy na muszli itp. Jaki zespół muzyczny chcielibyście gosćić w Łomży na jednej z takich imprez ? (Ja czekam na ich czworo :D)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koncert |
Ja to Chciałbym Gościć Borixona ! Ptyś a ty się schowaj z DI POLO - to jest dobre w jeziorku !
|
|
A Ptyś Tylko o jednym ;-) hehe ale nie no Verbe trzeba Zaprosić do Łomży ;-) pozdro *^* KaCpRuCh ;-) *^*
|
|
Najlepjej to wszystkich wykonawców Hipo-Hopu
|
|
Peja Paktofonika Borixon Hemp Gru 52 Dębiec i wiele innych ale nie opłaca sie bo to nie Warszawa albo Białystok to nikt nie przyjedzie ja bym se chetnie pojechał na koncert U2 :P ( ptysiu z tym czworo to niech sie chowaja do szafy ! )
|
|
Łomża nie Warszawa też chyba koncert potrafi zrobić to tamten rok był taki lipny bo odwoływali prawie wszystkie koncerty ale miejmy nadzieje ze w tym roku przyjedzie do Łomży wielu znanych wykonawców i pokażemy że to niemusi być Warszawa żeby byl dobry koncert.
|
|
koncert na muszli ???? huahahaha na trzezwo ?? nigdy w zyciu?? za to po kilku browarach ??? czemunie ??? zawsze milo wspominam lomzynskie koncerty...zawsze jest ciekawie :) impreza lekka latwa i przyjemna :)
|
|
Muszle ogrodzą jak na Krzysztofa Krawczyka. To kto ma zagrać w Łomży ?
|
|
Autor: +polak+ (---.lom.vectranet.pl) Data: 13-03-05 19:51 Peja Paktofonika Borixon Hemp Gru 52 Dębiec i wiele innych ale nie opłaca sie bo to nie Warszawa albo Białystok to nikt nie przyjedzie ja bym se chetnie pojechał na koncert U2 :P ( ptysiu z tym czworo to niech sie chowaja do szafy ! ) Pfk już nie ma,a HG to raczej z BRX nie zagra...podobnie jak Peja :] (...wiem co jest grane! hehe)
|
|
Pfk Gra może płyt nie wypuszcza ale są koncerty bo Pfk to też K 44.
|
|
Peja Paktofonika Borixon Hemp Gru 52 Dębiec - ci wykonawcy moga byc.
|
|
a ja się na hip-hop nie zgadzam!! posłuchać w domowym zaciszu to coś zupełnie innego niż przekleństa rzucane ze sceny na muszli! oczywiście nie tylko przekleństwa oni mówią (broń Boże powiedzieć że śpiewają!!) ale biorąc pod uwagę publiczność jaka się gromadzi na takich koncertach pomyslmy racjonalnie kogo Łomża może zaprosić! co myslicie o Brodce?! lub Varius Manx tyle że oni chyba dużo biorą za koncert.... :/ a Elektryczne Gitary?! ludziom miło byłoby posłuchać Bajmu..... a co do koncertów letnich to powiem tyle że to w czym ja się lubuję już w Łomży było =) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
ej a może Ewelina Flinta?! jej jeszcze nie było u nas :( a fajna jest.... :) mi sie przynajmniej podoba jej śpiew :) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Przekleństwa w piosenkach to teraz jest taka moda nic na to sie chyba nieporadzi.
|
|
Gosieńka :) Nie Wszyscy wykonawcy używają przekleństwa i wulgarnizmu ! Np. DKA nie używa przekleństw ! i niektórzy też mogo tak zrobic np. słuchałem piosenki OSTR-ODZYSKAMY HIP HOP to w wersji orginalnej jestes sporo przekleństw i mojemu staremu sie nie spodobało się a ściagnoł wersje radiowo jej z radia Trójki i jest nawet fajna i bez przekleństw !
|
|
np. piosenka 003- dlaczego ? tam jest dopiero zucanie miesem.
|
|
JANUSZA LASKOWSKIEGO, AKCENT, MILANO, HY HY KONKWISTA88, HONOR, LEGION, DEPORTACJA68, ODRODZENIE88 I INNE,hehe. pozdrawiam 14! ![]()
|
|
LOMBARD :P:P
|
|
ja to bym chciał zeby metallica na muszli zagrała :P każdy inny, wszyscy równi (A)
|
|
metalica to by było za głosno hehe
|
|
Ja jestem prawie głuchy to mi by nie szkodziło :P a co do imprez na muszli to jestem za, ale nie takimi kichowatymi jak pieczenie tego wielkiego placka w tamtym roku ( placek sie nie udał i nie smakował mi :P ) każdy inny, wszyscy równi (A)
|
|
Lmbard już był!! =) wiem ze nie wszyscy przeklinają :) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Ale miejmy nadzieję że ten rok będzie lepszy.
|
|
Wiecie czyją matką jest nadzieja :P Coraz częściej myśle ze w tym mieście nic nie może byc fajnego.....no prawie nic (KSU fajne było :D ) każdy inny, wszyscy równi (A)
|
|
Napewno beda fajne rzeczy ... niemartw sie Zbój
|
|
moja siostra była na KSU i doooobrze się bawiła =) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Tak to kto teraz u nas zagra ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |