wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent płaci za „dobre” informacje…

widać z tego artykułu , ze chyba 4lomzy nie placi i z tego cały "ból" , pozatym to chyba normalne ze miasto chce promować sie i pokazywać mieszkańcom czego dokonało bo chyba starsi ludzie nie siedzą na 4lomza i nie czytają co w trawie piszczy, a dotrzeć trzeba do wszystkich , proponuje podział ról telewizja - dobre wiadomosci, a 4lomza -złe..:)

szpenio - człenio!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent płaci za „dobre” informacje…

A czy o "naszej władzy" można napisać coś dobrego? Oo

jak sie zapłaci to napiszą coś dobrego. Bo generalnie to chyba informacje z życia miasta są bezpłatne....?:)

szpenio, Ty tak to odebrałeś, ja inaczej, ale nie chcę się wypowiadać publicznie - jak. Ale żyjemy w PL, to się domyśl co mam na myśli?
Pozatym, takie zaje.biste kwoty idą na telewizję, której chyba jeszcze nigdy nie oglądałem i na gazetki, w których jest pełno reklam, a na ŁKS nie ma wcale pieniędzy, gdzie poprzez pomoc klubowi, można na prawdę miasto rozreklamować. Jeżeli nie wiesz o czym mówię, to jeszcze nie dawno graliśmy w Gdyni, Gdańsku, Wrocławiu, Warszawie, Poznaniu, Katowicach itd. itd. ŁKS jeździ puki co po wioskach i mniejszych miastach, bądź większych (Białystok 3 drużyny) i jest na ustach wielu ludzi jako

ŁOMŻYŃSKI

Klub Sportowy, tylko jak jest na ustach z powodu kłopotów finansowych, to to każdy z nas wie doskonale. Niedawno jeszcze był na ustach całej piłkarskiej Polski i to dopiero była reklama miasta! Więc moim zdaniem a zapewne i wielu, zamiast ładować takie pieniądze w śmieszne gazetki lokalne, czy śmieszną telewizję też lokalną, którą mało kto ogląda, można by te pieniądze na ŁKS przeznaczyć i skorzystali by z tego i miasto i ludzie chcący zobaczyć fajną piłkę na stadionie. A jak ktoś ma coś przeciwko drużynie seniorów i zaraz pojawią się głosy że prezydent nie ma obowiązku sponsorować dorosłej piłki, to spytajcie kto płaci i organizuje wyjazdy dzieciaków z ŁKSu w tym mieście, tych młodych rozwijających się talentów? - ułatwię Wam - ich rodzice z własnej kieszeni...
To jest prawdziwy demot!

Jeśli telewizje i inni nie oznaczają tego jako materiały płatne wówczas łamią prawo. Tylko poinformować KRRiT o takim procederze.
Ostatnio okazało się, że Gazeta Wyborcza dostała pieniądze z ministerstwa środowiska, po ujawnieniu, jak można było przeczytać, oddała.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org