sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Perfumy i produkty perfumeryjne FM!!!

Co sądzicie o tych kosmetykach?Jak są wydajne i czy ogólnie są trwałe?
I namiary gdzie ewentualnie w łomży można nabyć?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Perfumy i produkty perfumeryjne FM!!!

wejdz w ogloszenia dam prace tam chyba ten post powinien byc. bo zawsze sie oglasza osoba ktora szuka pracownikow do naganiania na markowe perfumy fm

bigi2004

Mają duży wybór bardzo ciekawych zapachów ale niestety nie są trwałe.

To są podróbki oryginalnych perfum w przystępnej cenie. Mam perfumy, dezodorant w kulce i balsam do ciała Euforia i jestem zadowolona ;)

Green który nr. to Euforia?

CK Euphoria to FM 171

To zwykłe podróbki, nie sprzedają ich w sklepach i drogeriach, by nie mieć problemów, więc dystrybutorzy najczęściej sprzedają je rodzinie, znajomym, wmawiając, że dla firmy nie liczy się prestiż ani popularność... Wczoraj mój kumpel chciał mi je wcisnąć, mówił, że nawet butelek nie projektują i się nie reklamują by koszty obniżyć. Gdyby to nie był mój znajomy to zaśmiałbym mu się w twarz.... Potem pokazałem mu oryginalne perfumy Hugo Bossa to powiedział,że to woda z kibla... To idąc jego tokiem myślenia pseudo-perfumy FM to szambo i obornik :) A tak wogóle to nic specjalnego te FM, po 5minutach już nie ma zapachu... tak samo pachnące można kupić na rynku za 5zł...

smile like me niewiem który to nr, bo nie zajmuję sie sprzedażą tych perfum..

Szczerze powiedziawszy to zapach perfum FM raczej mało różni się od oryginału. A o ich trwalości mogę powiedzieć tyle,że są naprawdę wydajne.

Kupiłem raz kiedyś, i muszę przyznać że były trwałe. To też chyba zależy od zapachu, im bardziej intensywny a kolor ciemniejszy tym silniejsze i trwalsze.

Sa w ofercie rowniez z niby feromonami te sa trwale! Ja kupilam Dolce Gabbana Light Blue i osobiscie bardziej mi sie podobaja od ogryginałow!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org