wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
sto lat mamo :))

a ja z tego miejsca chcialbym zlozyc zyczenia urodzinowe mojej kochanej mamie :)))) sto lat sto lat :)))))))))))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: sto lat mamo :))

Dokladam sie do tych zyczeń.

...a sprobowalbys sie nie dolozyc to ja juz bym cie znalazl ;P

bziummmmmm a ja kocham swoja mame L:)))))

.../I JESZCZE RAZ BO MAME SIE MA TYLKO JEDNAA :)))))))))))

a ja swoją.

.....boze prosze cie ...poslij choc jeden piorun na ziemie...w kierunku bawelny ......bittte!!!!!!1

...który odbiłby się rykoszetem i trafił w ...

Ryskago

bank bph :) ahahahah a to ciekawe czy kietrownik banku w ktorym pracujesz wie o tym co roibisz w godzinach pracy ???:) zamiast zajmowacsie rachunkami,przelewami i czym tam jeszcze udzuelasz sie na forum...ktos musi chyba poinformowac kierowenika:P tylko ciekawe kto ??:P

cycq zabierz mamę na spacer i daj se spokój z obrazaniem ludzi z forum!! taka rada dla Ciebie :*

Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?!
I Have Someone =) He Is My Secret.....

acha i kup jej w prezencie paczke prezerwatyw żeby więcej takich matołów nie robiła. jak nie masz kasy chętnie pozycze :)

uuu Abcd pojechałeś ostro - zaraz się sypnie wiązanka :D

T i g e r

też już zaczynam się bac...... buhahahahahah

będziecie tu miesem zucać ?

chyba Cycq poszedł z mamą na długiiiiiii spacerek albo razem opijają kolejny roczek :) wszystkiego naj dla Mamy Cycqowej :*

też byłem dziś na długim spacerze. Coś tu na początku było na temat 100 lat. Też się dołączam: 100 lat dla wszystkich Krystyn, Kryś - w dniu ich imienin !!

ADALL

Abcd alez moja matka,mimo iz jest za jebista matka, z wie;lka trozwaga planowala moje poczecie jak i narodziny...przyszedlem na swiat jako zdrowy bobas i jakos uchowaj boze zdrowy do tej pory.mojej mamie dziekuje za to, ze w przeciwienstwie do twojej, nie miala watpliwosci czy skrobac czy nie.twoja sz tego co widze podjela zla decyzje,ale cuz...czlowiek jest ulomny ;-]]]

Autor: cycq (---.lomza.sdi.tpnet.pl)
Data: 13-03-05 12:04

bank bph :) ahahahah a to ciekawe czy kietrownik banku w ktorym pracujesz wie o tym co roibisz w godzinach pracy ???:) zamiast zajmowacsie rachunkami,przelewami i czym tam jeszcze udzuelasz sie na forum...ktos musi chyba poinformowac kierowenika:P tylko ciekawe kto ??:P

No! Wreszcie ktoś sensownie wyłożył kawę na ławę.
Ale:
Jak to kiedyś trafnie ujęła Evaa, trza tak robić, aby zrobić co trzeba i na forum posiedzieć trochu, cycusiu milutki... Co też niniejszym czynię :)
cycusiu, wiesz prawie cię lubię i nawet pisałabym o tobie z dużej literki, ale jesteś taaaaaki brutalny, że dlaczeguś nie mogu...

Ryskago

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org