Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sto lat mamo :)) |
a ja z tego miejsca chcialbym zlozyc zyczenia urodzinowe mojej kochanej mamie :)))) sto lat sto lat :)))))))))))))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sto lat mamo :)) |
Dokladam sie do tych zyczeń.
|
|
...a sprobowalbys sie nie dolozyc to ja juz bym cie znalazl ;P
|
|
bziummmmmm a ja kocham swoja mame L:)))))
|
|
.../I JESZCZE RAZ BO MAME SIE MA TYLKO JEDNAA :)))))))))))
|
|
a ja swoją.
|
|
.....boze prosze cie ...poslij choc jeden piorun na ziemie...w kierunku bawelny ......bittte!!!!!!1
|
|
...który odbiłby się rykoszetem i trafił w ... Ryskago
|
|
bank bph :) ahahahah a to ciekawe czy kietrownik banku w ktorym pracujesz wie o tym co roibisz w godzinach pracy ???:) zamiast zajmowacsie rachunkami,przelewami i czym tam jeszcze udzuelasz sie na forum...ktos musi chyba poinformowac kierowenika:P tylko ciekawe kto ??:P
|
|
cycq zabierz mamę na spacer i daj se spokój z obrazaniem ludzi z forum!! taka rada dla Ciebie :* Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
acha i kup jej w prezencie paczke prezerwatyw żeby więcej takich matołów nie robiła. jak nie masz kasy chętnie pozycze :)
|
|
uuu Abcd pojechałeś ostro - zaraz się sypnie wiązanka :D T i g e r ![]()
|
|
też już zaczynam się bac...... buhahahahahah Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
będziecie tu miesem zucać ?
|
|
chyba Cycq poszedł z mamą na długiiiiiii spacerek albo razem opijają kolejny roczek :) wszystkiego naj dla Mamy Cycqowej :* Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
też byłem dziś na długim spacerze. Coś tu na początku było na temat 100 lat. Też się dołączam: 100 lat dla wszystkich Krystyn, Kryś - w dniu ich imienin !! ADALL
|
|
Abcd alez moja matka,mimo iz jest za jebista matka, z wie;lka trozwaga planowala moje poczecie jak i narodziny...przyszedlem na swiat jako zdrowy bobas i jakos uchowaj boze zdrowy do tej pory.mojej mamie dziekuje za to, ze w przeciwienstwie do twojej, nie miala watpliwosci czy skrobac czy nie.twoja sz tego co widze podjela zla decyzje,ale cuz...czlowiek jest ulomny ;-]]]
|
|
Autor: cycq (---.lomza.sdi.tpnet.pl) Data: 13-03-05 12:04 bank bph :) ahahahah a to ciekawe czy kietrownik banku w ktorym pracujesz wie o tym co roibisz w godzinach pracy ???:) zamiast zajmowacsie rachunkami,przelewami i czym tam jeszcze udzuelasz sie na forum...ktos musi chyba poinformowac kierowenika:P tylko ciekawe kto ??:P No! Wreszcie ktoś sensownie wyłożył kawę na ławę. Ale: Jak to kiedyś trafnie ujęła Evaa, trza tak robić, aby zrobić co trzeba i na forum posiedzieć trochu, cycusiu milutki... Co też niniejszym czynię :) cycusiu, wiesz prawie cię lubię i nawet pisałabym o tobie z dużej literki, ale jesteś taaaaaki brutalny, że dlaczeguś nie mogu... Ryskago
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |