Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowogród |
Co sądzicie o nowogrodzie? Bo ja odgrodziłbym go wysokim, szczelnym murem i zalał wodą do pełna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowogród |
Pewnie dostałeś wpierdziel od kurpiaków hahaha . Mnie osobiście Nowogród nie przeszkadza kiedyś były tam zarąbiaste majówki przy chotelu Zbyszko
|
|
Akurat nie dostalem ale znam kilku ludzi stamtad i powiem ze gorsza dzicz to chyba tylko w kolnie
|
|
ty... m.wawrzynski a ty z kad jesteś?????????/ z Paryża ??????? patrząc na twoje posty to jesteś : cudo i gwiazdka na niebie. A tu słomę z butów widać przez internet . Napisz jakiś interesujący post , przynajmniej o drobie niech bedzie mądry.
|
|
alan 123 raczej tobie wystaje bo z ortografia jestes na bakier (jesli nie znasz znaczenia slowa bakier wujek google pomoze ci)
|
|
mój wujek to Jan , twój google ? fajny jest ten twój , a coś poza pisaniem debilizmów za pomocą swojego wujka umiesz jeszcze?
|
|
JA bym proponowała tego m. warzynskiego otoczyc wysokim, szczelnym murem i zalac woda, bo tylko pokrzykuje i robi z siebie ofiare..:_) co wy na to , nowogrodzianie?? Kocham Nowogród, bo to moja mała ojczyzna:)
|
|
dharma234 uderz w stol a nozyce sie odezwa jacy ludzie dalej sa naiwni (powiem wam ale nieswiadomie pomagacie mi w pisaniu pracy na temat zachowania i rekacji ludzi w internecie na prowokacje)
|
|
oo to nawet czuje sie zaszczycona ;) Ciesze sie ze moja reakcja zostanie opisana w twojej pracy!! Chciałabym byc wymieniona z nazwiska i imienia i zebys tam tez zaznaczyl, ze jestem prawdziwa patriotka lokalna i nie dam powiedziec na Nowogrod złego słowa!!! A Ty mnie nie znasz ale gdybys mnie znal , spodziewał bys sie ze tak odpisze:) Po drugie, ludzie ktorzy mnie znają , wiedza ze zawsze "ciagnę" za Nowogrodem, i nie jestem osoba, która nigdzie nie była i nieczego nie widziała. Widze ze załozyłes tez temat JP. On tez ma na celu obserwacji reakcjina prowokację?
|
|
W pracy musze zawrzec rózne aspekty nie tylko rekacje na prowokacje ale tez dyskusje jej poziom oraz zgodnosc internautow odnosnie roznych spraw
|
|
szkopda ze tak szybko ujawniles o co Ci naprawde chodzi:P jeszcze bym sie tu troche pokłociła:)
|
|
:) wystarczy juz mam duzo materiału :)
|
|
m.wawrzynski nie kozacz ja cie znam chcesz to ujawnie twoje dane i adres w tedy moze odechce ci sie pisac glupot o nowogrodzie!!!! Pozdrawim
|
|
Panie Wawrzyński Jakoś niesmacznie brzmi to, co pan napisał w swoim pierwszym poście, a jeszcze usiłuje pan tego bronić. Szczerze mówiąc, miałem pana za kogoś z klasą. Przynajmniej u mnie nie uczepi się pan ani ortografii, ani interpunkcji. Pozdrawiam :-) PS. nazwy miejscowości piszemy wielką literą ( tak mi się przypomniało ) :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Do Autor: Pierre_Dolain (---.lomza.vectranet.pl) Data: 20-03-10 17:42 Masz rację.Częściowo tylko.Nazwy miejscowości nie piszemy wielką literą tylko zaczynamy pisać wielką.Następna rzecz: przed literką ( a ) nie stawiamy przecinka. Czepiasz się innych a sam nie znasz zasad ortografii. br1
|
|
Otóż stawiamy :-) po to by rozdzielić zdanie złożone. Jedynie przed spójnikami ( i, lecz, ale ) tego nie robimy. Jako że spójniki łączą ze sobą autonomiczne wypowiedzi, ich stosowanie jest blisko związane z interpunkcją, zwłaszcza z zastosowaniem przecinka jako znaku oddzielającego. W języku polskim zdanie podrzędne należy zawsze oddzielać przecinkiem od zdania względem niego nadrzędnego (z obu stron, jeśli to możliwe). Stąd często powtarzana w szkołach reguła nakazująca stawianie przecinka przed określonymi spójnikami (np. bo, że), która obejmuje jednak tylko część zastosowań przecinka w tej funkcji (spójnik występuje tylko z jednej strony zdania podrzędnego) i nie jest zbyt ścisła (spójnik może wystąpić w środku zdania podrzędnego, na granicy dwu zdań podrzędnych lub być częścią spójnika zestawionego). Źródło - wikipedia. Pozdrawiam :-)) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Jeden od drugiego mądrzejszy :D :D Wawrzynski prowokujesz a potem się dziwisz jakie są reakcje innych,nie trzeba być niewiadomo kim żeby się domyśleć co będzie jeśli obrażasz jakąś miejscowość. Ja twoją obrażę i co?będziesz milczał? I ty jakąś pracę piszesz?daj ja ci ją napiszę raz dwa bez tych eksperymentów na forum,robisz zamieszanie. Przez takiego gnojka jak ty powstają kłótnie i sam po dupie dostajesz. Jak byś miał trochę oleju w głowie i cokolwiek wiedział to taką pracę (o ile ją masz) sam z siebie dałbyś radę napisać a nie taką manianę odstawiać na łomżyńskim forum.Dodatkowo dzieci się nazlatują pokrzyczą a ty na ich podstawie chcesz jakieś śmieszne prace pisać.
|
|
Jestem z Łomży i mogę powiedzieć że wiele jest bardziej porządniejszych ludzi w Nowogrodzie niż w Łomży. Nie można komentować miasta po paru osobach!!!!
|
|
http://www.3dwhite.pl/?click=e7deeebc335e0e3cb758cc6f534d44f7
|
|
Do : m. wawrzynski - ... -Pomysłodawca idiotycznego pytania zawartego w tym temacie , ubliżającym zresztą bardzo porządnym i zasłużonym dla regionu mieszkańcom Nowogrodu , osiągnął poziom , na jaki go stać . Debila upośledzonego w stopniu ciężkim . To nie jest już prowokacja , ale coś , czym powinna zainteresować się prokuratura ze względu na zawarte tam grożby karalne . Ktoś taki , kto lekceważy innych , zasługuje jedynie na pogardę . Albo na bezpłatny bilet lotniczy do jakiegoś odległego kraju , gdzie mogą być kolonie karne . Najlepiej jednak byłoby , aby tenże omijał Nowogród szerokim kołem. Na przykład o promieniu 5.000 mil morskich .
|
|
b. lubie Nowogród i okolice, szczególnie latem. zawsze z przyjemnością jadę w tamtą stronę. a wawrzynskiego przywiązałbym do czolgu, posmarował mu fujare miodem i napuścił mlodego cielaka. ;] _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
Nowogród ? Bardzo fajna miejscowość i sympatyczni ludzie. _________________________________________________________ ![]()
|
|
kamilo25 zgadza się!!!!Te majówki też pamiętam!! prawdziwe pospolite ruszenie i fajne wspomnienia.... Majówka przy Zbyszku a potem całą ekipą przełajem marsz w wzdłuż Narwi do naszego" tajemnego" miejsca na ognisko!!!!Piękne czasy !!!
|
|
Jestem kurpianką, mieszkam niedaleko Nowogrogu i się tego nie wstydze. Fajna miejscowość, dużo sie dzieje i też jeżdzę tam na różnego rodzaju festyny. Więc jeśli nie lubisz kilku osób z Nowogrodu to nie porównuj wszystkich do nich. hehe.......:)rzebys się nie przeliczył... aniol28
|
|
powiem szczerze ze to wlasnie w "Zbyszku" odbylo sie moje wesele suknie mialam z Paryza :)
|
|
szczebiotka a kogo to obchodzi..? A , i wyrazy współczucia dla męża..
|
|
ktorego???????????
|
|
dodam ten z Francji -dobrze sie miwa :)
|