wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POGOTOWIE RATUNKOWE

Jak myślicie czy wezwania do gorączki i wszystko boli powinny być obsługiwane przez Pogotowie Ratunkowe.......Co sądzicie o pracy ŁOMŻYŃSKIEGO POGOTOWIA..?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POGOTOWIE RATUNKOWE

Żartujesz sobie? Łyknij Ibuprom i masz po gorączce i po bólu. Jak nie pomoże to umów się do lekarza rodzinnego, a im nie zawracaj głowy jakimś gównem tylko pozwól ratować ludzkie życia.

basia aspirynka i spac a jutro do rodzinnego lekarza marsz.

Pogotowie powinno ratować życie a nie leczyć - w przyszłości mogą do Ciebie nie zdążyć gdy pojadą gdzieś do gorączki. Miasto i rejon jest duży a KARETKI DWIE ......... aż dwie.

anelka z tego co mi wiadomo to są 3:) A na Łomżyńskie Pogotowie nie ma co narzekać "pavulonu" nie podają, kasy za skórę nie biorą raczej więc jest dobrze:)

Dokładnie z gorączką to do lekarza rodzinnego, pogotowie łomżyńskie jest na piątkę, wielki ukłon w stronę ekipy , która miała dyżur w nocy z soboty na niedzielę to wspaniali ludzie pozdrawiam serdecznie

Zależy jeszcze jaka gorączka, kiedy i u kogo :). Do mnie na przykład przyjechali tym małym ambulansem (jak karawan wygląda :) ). Ale miałem 5 lat, był środek nocy a ja leżałem z gorączką podchodzącą pod 42 stopnie. Więc ludzie nie bulwersujcie się tylko dopytajcie dokładniej o okoliczności :D.

Życzę Ci Basiu duuuuużo zdrówka.

djalban,
jak na wspomnienia z dziecinstwa to pamiec' masz dobra,
co do tej karawany , -tak ci to utkne,la w pamie,ci?

Łomżyńskie Pogotowie, ratownicy i lekarze są OK !
Bardzo ciężka i stresująca praca. Nie wzywajmy karetki bez przyczyny, bo inna osoba w tym samym czasie może tego bardziej potrzebować. Zawsze można udać się na Szosę Zambrowską w mniej ważnych przypadkach.

pewny jestes' ze na Szosie tylko slabe?

Ech, jak kiedyś mi dziecko zakrztusiło się tak, że nie mogło złapać oddechu i po prostu dusiło się to po krótkiej rozmowie pani z pogotowia migiem wysłała karetkę i po kliku minutach już byli. Widziałem, jak poważnie potraktowali zgłoszenie i dosłownie biegli z karetki do klatki. Wszystko dobrze się skończyło, tylko kilka dni w szpitalu. Na szczęście karetka w tym czasie była wolna. Więc wzywajac pogotowie zawsze zastanówice się, czy na pewno potrzebujecie natychmiast jego pomocy, bo w tej samej chwili gdzies może rozgrywać się dramat i każda minuta może być bezcenna. Pamiętajcie, że 24 godziny na dobę jest czynne ambulatorium dla dorosłych i pediatryczne na Szosie Zambrowskiej.

Prostuję swój poprzedni post - 24 godziny w soboty niedziele i święta, a w dni codzienne poza godzinami pracy przychodni.

Pogotowie Łomża O.K. - Dziękuję bo żyję.......!!!

sex pogotowie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org