Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy można cos zrobic, żeby Łomża troszkę wypiekniała? |
...i co by to miało być? Jak zmusic kogoś do posprzatania na terenie, którego jest właścicielem? Czy mozna posprzątać na czyimś terenie bez zgody właściciela? --- PGG
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy można cos zrobic, żeby Łomża troszkę wypiekniała? |
Proponuje żeby każdy pilnował swego nosa
|
|
...niby tak, ale jak sąsiad zostawił kawał sadu samemu sobie, tony śmieci między drzewami.... krzewy przerośnięte, trawa porośnięta powyzej głowy..... menelnia się schodzi...... i weź mieszkaj tuz obok.... .....a przy okazji..... to przecież centrum miasta! ...mówisz - "wolnoć tomku w swoim domku!" ?? mi to nie pasi! --- PGG
|
|
Nie mam prywatnej posesji, ale też mnie wnerwia bałagan na posesjach obok których przechodzę. Chyba jednak nikt nie zmusi wlaściciela do posprzątania. Można jedynie apelować.
|
|
spalić gada
|
|
Ja mam podobny problem mam działkę ze starym domem, działka jest ogrodzona i chodź tam nikt nie mieszka to trawniki przycinam, sprzątam, kwiatki rosną... i sąsiedzi mi wrzucają śmieci, co zrobić żeby ich nauczyć rozumu - wybić im okna, tak jak mi powybijali może ktoś poradzi
|
|
Tomek, jak złapiesz takiego gada to w mordę i nożem. Niech śmieci wokół siebie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |