Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwierz w ducha ... |
Dlaczego taki tytuł ?? Bo córka chcąc pogonić mnie od kompa radośnie oznajmiła tytuł filmu, który akurat się zaczął. Kochani..... dużo w dniu dzisiejszym na naszym forum grafiki i zdjęć. Gorzej z jakością i przesłaniem, którego brakuje. Wszyscy nerwowi do tego stopnia, że niechybnie przyjdzie zamknąć to forum. Chyba, że ................ ?! Podniesiemy o kilka szczebli poziom naszych wypowiedzi, radosnej twórczości i czegoś tam jeszcze, ble, ble, ble i vice versa :)) (hihihi) Jeżeli nie jest Wam obce to wyzwanie, to na początek zagadka. Poniższe zdjęcie (Vlad - Ciebie to normalnie powinni zgładzić - za zdradzanie małolatom pewnych tajemnic) jest oryginalne. Osobiście je zrobiłem. Konkurs polega na: 1. Odgadnięciu, w jakiej dzielnicy Łomży zostało zrobione. 2. Dobraniu najbardziej żartobliwego hasła (pierwsze sam zaproponowałem). 3. Czas – start !!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwierz w ducha ... |
hasło: nowy pop to bylo robione na ulicy a nie powiem na jakiej (a wiem)
|
|
nie sądziłem, że opcja wklejania zdjęć jest aż tak wielką tajemnicą swoją drogą, że tylko bezmózgie osobniki nie potrafią wykorzystywać jej zgodnie z przeznaczeniem a jak widać jest tu ich paru (dwóch). Zdjęcie było robione zapewne przy jakimś przystanku autobusowym ? PS Ogaksyr? .... hmmm nick znajomo wyglądający ;)
|
|
--Ja wiem jaka to ulica :D a powiedzieć? czy zoastawić dla siebie to :) --Reklama CoCa Coli Co ludzie stoją do tego pojemnika bo jak się wskoczy do tego pudła to tam jest impreza :D Dyska COCA COLI :D iwirują i takie te . Może być ?
|
|
Vlad: Ty odbiegasz poziomem od innych....... sio ! Konkurs jest dla pozostałych :))
|
|
V L A D Myślisz że nie czytałem !! nie można obrazka se wjebać ?
|
|
Zapewne zdjecie zrobione na Gorce Zawadzkiej (wiadomo obok ktorego obiektu), byla zrzuta i teraz patrza gdzie wszyscy poszli pic :]
|
|
W/g Mnie to jest Rembelin przy wylocie na Jednaczewo. Można to nazwać "Tirówki z obstawą". Tego typu obrazki to może wstawiać tylko Vlad lub Tiger. Vlad, RyskagOgaksyr to elita.
|
|
Pan I(a nuz to ksiadz):jak bedzie sklep to bedzie odpust(moze boży) PanII:kiedy ten sklep bedzie?chyba szybciej nastapi sad boży?Dałby Bóg zeby jeszcze w tym roku ,to sie moze wyspowiadam z tego co ukreciłem na tym markiecie Pan III:Co to kur...wa jest.Niech se najpierw kosciól poswieca ,a pozniej beda mi w grafik zagladac.Jak sie zaraz stasiu nie zjawi z tym zwirem to tak go przeklne ze nigdy odpustu Bozego nie dostanie,a przy sadzie Bozym to do konca bedzie musiał zwir wozic. Od górnie:napierw zróbcie ,potem wychwalajcie,a potem oceniajcie i sie kłóccie amen
|
|
Maciek zdjęcia może wstawiać każdy i właśnie w tym celu podałem jak to się robi ale nie sądzisz chyba, że ma to polegać na bezsensownym wklejaniu reklam gorzały, piwa itp. ? PS I tak Cię lubię ;)
|
|
Najpierw odnośnie tematu... Hasło: "Żena za pultem (Kobieta za ladą)" Ewentualne dylematy tej trójki... Pani pierwsza: - Co to za pudło?? Jak postoję chwilę to się pewnie dowiem... Pani druga: - Może to jakie stoisko na Emaus... Zaraz będzie kolejka, ale będę pierwsza... Pan ostatni: - O chłoliera! Radiowóz! Tera nie przejde przez ta ulica! AD... Vladziu, Ty się wogóle nie przejmuj niczym! Pomogłeś w dobrej wierze, bo taka natura Twa. A swoją drogą to dzieciaki może poćwiczą wklejanie, pobawią się i przestaną, mam nadzieję, bo to zaczyna być rzeczywiście męczące... Ptysiaku, Wymysl sobie jaki avatarek ładniutki i nie wklejaj obrazków jak Cię proszę Ogaksyr, Tyś mym lustrzanym odbiciem, czy jak?
|
|
Sec. Patrzę w lustro........... hmm. Nieeee. Wypukłości jakieś co prawda są, ale chyba nie w tych samych miejscach, co u Ciebie :)))
|
|
Krzywe zwierciadło jakieś chyba masz, Robaczku...:D
|
|
Miejsca w Łomży nie znam, temat fotki też mi nie przychodzi do głowy, ale za to rozpoznaje bohaterów ze zdjęcia. Za ladą stoi żona keicama, bo ona ma zawsze ostatnie słowo, a więc lubi pewnie być na początku. Za nią stoi Ryskago, bo zastanawia sie jak ja wypchnąć i zająć jej miejsce. Zaś ten facet to nikt inny tylko Ogaksyr i dlatego patrzy w inną strone niż Ryska. Allinka
|
|
Przegięłaś Alino-Balbino!!! Oj! Musza się moooocno skupić, coby zemsta słodką była... Ale... cosik umysł mój mocno dziś szwankuje, więc Ci w tym pościku nic już nie "natruję"...
|
|
Godzina 13.15. Przed chwilą wyszedłem z kościoła, po drugiej stronie ulicy banda z wiadrami, kiedy wreszcie Wiesiek po nas przyjedzie? Wszyscy już sobie poszli, a my tu tak sami, a wszystkie wodolejce coraz bliżej. Ani uciekać, ani czekać dalej! --- PGG
|
|
Ryskago a to niejest robione w Krakowie ? bo ja nieprzypominam se takiej ulicy w Łomzy.
|
|
Vlad, to jest komponowanie, a nie wklejanie byle jakiego obrazka i byle kto tego nie potrafi. Kto tu ma do Ciebie pretensje, pomogłeś w dobrej wierze bo jesteś człowiekiem szczerym i uczynnym, a Ptysiu i Polak zaczęli śię popisywać co potraią. Nie zrozumiałeś Mnie. Byłbym ostatnim człowiekiem gdybym miał do Ciebie jakiekolwiek i o cokolwiek pretensje. Pozdrowienia.
|
|
Ptysiu, Nigdziem takiej lady nie zoczyła w NH i okolicy. No sądząc po kostce brukowej to jednak nie ten trop...:)
|
|
a bo to tylko na podlasiu maja kostke brukowa i usune obrazek jak chcecie.
|
|
te zdjęcie to chyba niedaleko przykoszarowej :> mi sie tak wydaje ;]
|
|
Rózne kąty padania cieni (lampa uliczna- potwór), polbruk kończacy się trawką, "aureole" wokół postaci, ulica sfotografowana z góry (jakaś osiedlówka) a postaci z boku i góry - coś tu nie tak.
|
|
Usuń, opatrzył się już.. Ale nie wklejaj nowego, plizzzzzzzzzzzzzz!
|
|
a to może reklama kandytująca Leppera na prezydenta :> ludzie przu urnie <lol>
|
|
to reklama czy maja usunąć MRS-a z forum.
|
|
To jest robione na ul.Zawadzkiej na przystankach tam za kościołem ! :) ja tak myśle :/ A co do obrazków to ja już nie bende wklejać ale ten pod postem co mam w moim profilu to chyba może zostać i pod każdym moim postem bedzie to widniec :D
|
|
Bartuś, Byle to było ze smakiem i nie kłuło w oczka...:)
|
|
Ptysiu, a Ty ciągle swoje z Mrs-em, może dedatują nad Tobą,, jak się Ciebie pozbyć i do nauki zagonić. Zobacz temat został ponownie podjęty, także daj spokój Mrs-owi. Pozdrowienia.
|
|
Maćku, Tyś Stróżem porządku na tym forum. I chwała Ci za to!
|
|
I jak może być obrazki ?? czy za dużo znowu ?
|
|
Bartuś, A jaki jest głębszy sens Twych wypowiedzi powyższych obrazkowych??
|
|
To nie wypowiedz . co ja bende wiecej gadał i tak nie zrozumiesz za starsze pokolenie jesteś !! bez urazy
|
|
No Tak
|
|
Spróbuj wytłumaczyć, Bartuś... Noooo, nie daj się prosić! Pomimo zaawansowanego wapniactwa :) postaram się jak mogę...:)
|
|
hihihihihi. Ale Rysce się dostało. Ta w środku to naprawdę Ryska ?? Alllinka, jak to jest? Szepnij coś !
|
|
Ano dostało się, dostało... Ech, ta dzisiejsza młodzież...:)
|
|
ryskago popatrz na te dwa obrazki i pomyśl co one oznaczają to może kapniesz się oco biega , dam ci podpowiedz że tu chodzi o zainteresowania :)
|
|
Pierwsza opcja: Pan bije się z myślami - śpiewać czy nie śpiewać, oto jest pytanie... Bo ów pan jest zainteresowany śpiewaniem - właśnie wystartował w Idolu...:) Druga opcja: Pan drapie się w głowę, bo go cuś ugryzło i zachodzi w głowę czy to podczas śpiewania do mikrofonu się stało, czy też kiedy indziej może... Trzecia opcja: Jeśli to ma być w odniesieniu do obrazków Blokersów, to... to ja się nie wypowiadam... A fe!
|
|
Czyzbys interesowł się pozującymi na zamyślonych i smutnych facetami i sprzętem nagłaśniającym?? No to pierwsze to nawet fajne a drugie pożyteczne. A może one się jakoś wiążą?:D To wie tylko młodzież:D Allinka
|
|
To gdzie to jest dokladnie ?
|
|
Ale co, Ptysiu? Aż takich zdolności telepatycznych to ja nie posiadam...:(
|
|
Uomrzan: Zdjęcie nie było modyfikowane genetycznie :) Nic tam nie wklejałem, manipulowałem. Noo, może poza jednym małym, ale za to bardzo ważnym szczególe !
|
|
Ryskago to troche poćwicz i mi powiedz gdzie to :D
|
|
Ryskago, przeczytaj temat o wyrzuceniu Ptysia z forum. Ptysiu ledwie się wybronił, a teraz sam chce usuwać. Żaden ze Mnie stróż, idę środkiem prawdy, nie było Ciebie całe Święta, nie przeczytałaś tematów na forum i nie wiesz o co chodzi z Ptysiem, a już się ze Mnie nabijasz. Na forum każdy ma takie same prawo do wypowiedzi, a nie za trochę krytyki zaraz usuwać z forum. Pozdrowienia.
|
|
Ryska........... Ptysiu pyta, gdzie w Krakowie jest to miejsce na zdjęciu, którego ten post dotyczy ...
|
|
Ciekawam tego szczegółu...:)
|
|
Ryskago czytaj. Drogi Maćku oni chcieli mnie usunać to ja musze sie odgryźć
|
|
Maćku, Nie wyczułeś sytuacji, bo mnie nie widzisz i zapewne stąd ta rozbieżność - nie nabijałam się z Ciebie akuratnie, jeśli chcesz to uwierz, nie, to nie! Rzeczywiście, nie czytałam wszystkiego - jeno po łebkach... Nie mam dzisiaj "organizmu" do czytania wszystkiego uwierz mi... I co mi za to grozi?? Czy bardzo będzie bolało?? Ogaksyr vel... Przecie mówiłam, że rzecz, znaczy się fotka, nie tyczy się Krakowa jak na mój gust... I w tym miejscu znowuż ktoś mię zruga, że się chwalę żem z Krakowa...:( A tymczasem ja skromna dziewczyna z podkrakowskiej wsi rodem, zamieszkała w NH, którą nie wszyscy za Kraków uznają. Alem dumna z mej wioski, i jednako byłabym dumna gdybym z Łomży pochodziła czy skądkolwiek inąd, bo o swych korzeniach trza pamiętać i już! Ptysiu, Pisz pełnym zdaniem, bo ja się już gubię...
|
|
Maciek: Ryskago nic do Ciebie nie ma (ja przynajmniej tak to odczuwam). Dobra z niej dziewczyna.
|
|
Czy była dobra to się okaże - pod koniec żywota...
|
|
ryskago to już wiesz czy nadal nie wiesz ? Alllinka byłaś blisko ale z tym pozowaniem to nie jak byś sie interesowała Hip Hopem to byś wiedziała co to znaczy skrót PFK no ale te dwa obrazki łączo to że to HIP HOP to więc są dwie odpowiedzi podrzędne i jedna odpowiedz nadrzedna tz. Główna inaczej wyjściowa :D HIP HOP GÓRĄ PFK TEŻ :@@
|
|
Jak HIP HOP no to nie wiem...
|
|
ryskago to co ty słuchasz ??? D.P.
|
|
Aaaa takie tam bele co... Wy młodzi tego nie zrozumiecie...
|
|
____ | / | |/ (Disco Polo) | / | \
|
|
Ogaksyr vel T,,,,r, po takim zamaskowaniu zdjęcia nie wiem kto to zgadnie. kawałek ulicy i trochę kostki brukowej i resztki trawnika, to może być każde miejsce nie tylko w Łomży.
|
|
Choćbym się ...skichała ::D to nie potrafiłabym czegoś takiego ze zdjenciem zrobić... No toś tera Maciuś zamotał całkowicie...:)
|
|
Riskago, jesteś kobieta "OMNIBUS".
|
|
A skąd takie skojarzenia, Maciusiu??
|
|
|
Na parkingu pod radiem nadzieja to rydzyk swój samochód postawił.
|
|
Jest to parking przy kościele p/w Krzyża Świętego. Pierwszy przy przejściu dla pieszych.
|
|
A no też :-) a tych ludzi powklejałeś ?? bo napewno tak nie stali .
|
|
Widzisz Bartek jak to hip hop to nie dziwie się, że nie zgadłam. Nawet jestem zaskoczona, ze "byłam blisko". Ten rodzaj muzyki mnie męczy, bo jest zbyt monotonna. Ale nie krzyczę jak słyszę, chyba, że jest 3 nad ranem, a ja próbuje usnąć. A wracając do propozycji w jakim celu stoją ci ludzie, to wydaje mnie się, że są oni na mszy w kościele. Nie śmieli jednak wejść do środka. Proponuję wkleic w oddali fotkę kościoła i podpisać "W niedziele i święta we mszy świętej nabożnie uczestniczyć" a mniejszym drukiem: "i powstrzymać sie od prac niekoniecznych" ( proszę zauważyć, ze na fotce nikt nie wykonuje żadnej czynności):) pozdrowionka i do przeczytania :D Allinka
|
|
To jest na przykoszarowej obok niemcewicza.
|
|
Zdecydowane zwycięstwo odniósł sympatyczny człowiek z tego forum: TESTER !!!!!!!!! Mało tego.......... przeczytajcie jego pierwszą wypowiedź !! Autor: Tester (212.160.138.---) Data: 29-03-05 10:06 Godzina 13.15. Przed chwilą wyszedłem z kościoła, po drugiej stronie ulicy banda z wiadrami, kiedy wreszcie Wiesiek po nas przyjedzie? Wszyscy już sobie poszli, a my tu tak sami, a wszystkie wodolejce coraz bliżej. Ani uciekać, ani czekać dalej! (Ale jaja.........., super komentarz). Miejsce na zdjęciu to oczywiście parking przy kościele proboszcza roku, czyli ks. Andrzeja ! Wyróżnienia: polak i Maciek ! Zdjęcie zostało zrobione aparatem z teleobiektywem podczas wizyty u znajomych na tym osiedlu. Oryginał, ze szczegółem, który zdradzał natychmiast miejsce - już za chwilę !!
|
|
|
A ja nie dostałam nawet nagrody pocieszenia w postaci np. papieru toalet. :(. Dziewczyny! Zauważyłyście, że w konkursie wygrali sami faceci! Toż to jawna dyskryminacja! I początek wojny?!
|
|
ryskago czy tu dużo dziewczyn pisze ? bo ja zauważyłem ciebie i Alllinka a reszta to chłopy,
|
|
Jak to? A Shai, Jasta, Frotka, Kaschia, Gosieńka, NN, Halina, Ellena (choć tutaj to nie jestem pewna płci?:)),
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |