wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
choroba zawodowa

Czy zwyrodnienie kręgosłupa u pracownika biurowego może byc uznane za chorobę zawodową.

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: choroba zawodowa

A hemoroidy?,też praca biurowa.

istnieje cos takiego jak: wykaz chorob zawodowych. poszukaj leniu

jedyny prawdziwy jasio :}

http://bhp.wieszjak.pl/choroby-zawodowe/206532,Nowy-wykaz-chorob-zawodowych.html

a alkoholizm ?

panidomu :..a co chciałoby się podciągnąć pod stopień niepełnosprawności, co..? I właśnie przez takich co se na siłe choroby wymyślają to zabierają i tym, którym się naprawde należy.. Pracujesz to pracuj, a jak nie to zwolnij miejsce młodszym, bezrobotnym i nie szukaj w du.pie mózgu

Dla mnie to jest trochę szokujące. Kiedyś ludzie pracowali na prawdę ciężko fizycznie i nie tylko kręgosłupy im siadały. A teraz? Każdy byle pretekst, żeby sobie coś załatwić, jakiś zasiłeczek. Ludzie, po patrzcie co się dzieje... To samo się dzieje z młodzieżą. Kiedyś za te wasze "dysgrafie" i "dyslekcje" to by was wyśmiali i kazali się uczyć, a nie szukać usprawiedliwień. Tak samo jest z pracą. Nie szukajcie usprawiedliwień i nie wymyślajcie jakiś dziwnych rzeczy. Moim zamiarem nie było obrażenie nikogo, chciałem tylko przedstawić swoje zdanie na ten temat, z którym nie każdy musi się zgadzać. Pozdrawiam i do następnego wpisu ;)

nie wiem czy wiecie ale w Polsce mamy 8mln niepełnosprawnych, czyli na 4 polakow jeden jest niepełny

W 2002 roku w Polsce było 5.456.700 niepełnosprawnych, co stanowiło 14,3% spoleczenstwa. W ciągu ostatnich 14 lat nastąpił prawie 10-krotny wzrost liczby niepełnosprawnych

jedyny prawdziwy jasio :}

tak tak d(*-*)b kiedyś to ludzie sami robili masło, wypiekali chleb.. chodzili piechotą anie tak jak teraz wożą wygodnie d...do sklepu w samochodach.Niestety cywilizacja coraz bardziej się rozwija, a ludzie są coraz słabsi i to wpływa niestety niekorzystnie na nasze zdrowie.Na pewno zaraz ktoś wyśmieje moją wypowiedź ale takie mam zdanie które mogę przekazać:))

A co do choroby zawodowej panidomu żadna komisja lekarska raczej nie uzna czegoś takiego-tak mi się wydaje:)

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org