Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cała prawda o kebabie |
ostatnio byłem w kebabie na sybirakuw i widziałem jak taksuwkasz odwoził zestawy do zwrotu a a pracownica wzieła to i pusciła dalej w obieg skandal nigdy juz nie pujde do tego kebabu bo nie wiadomo czy to stare czy nowe mieso leon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cała prawda o kebabie |
ale przygode miales... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
to prawda...ja też dostałam odgrzewane mięso i na dodatek odechciewa się jeść jak popatrzy się na tą niedomytą blondynkę,słyszałam że zamkneli (sanepid)jednego kebaba w którym pracowała wiec proscie żeby kładła rekawiczki jeśli niechcecie czegoś załapać zuza2669
|
|
ta co tam pracuje na pewno nie jest domyta nawet jak skonczy palic papierosa to rok nie myje leon
|
|
ktos rymuje hehe :) OCB
|
|
i z pelna, buzia, mowi
|
|
kebabie nie osty-gnij
|
|
ojej chyba tej odpowiedzi w necie szukales coś dlugo ci zeszło,ale napewno nie ten sam co Tobie zuza2669
|
|
ale jak chcesz i w dupe ci niestarcza ... podaj adres to kolega do buzi ci poda zuza2669
|
|
luka ty stary pierdzielu,jestes taki ochydny że kijem niechcą cie trącić i jakiś niewyżyty bo tylko o jednym...kuta...sy ci w glowie aco do gejów do leć do warszawki tam są takie klubiki coś dla ciebie zuza2669
|
|
to mowicie ze w ostrej bramie?
|
|
żałosna dyskusja... ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Od kebaba do wyzwisk-czyli jak zwykle na tym forum...
|
|
przestancie sie kłócic !!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |