Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kontakty sie mszcza....:)) |
Przeczytajcie http://www.kontakty-tygodnik.com.pl/ w dziale reklama i na samym dole:)))) p. Tocki błysnął intelektem:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kontakty sie mszcza....:)) |
Ciekaw jestem kto wpadł na taki idiotyczny pomysł? Czy to nie podchodzi pod paragraf o pomówienia? Żeby kogoś nazwać złodziejem to chyba trzeba mieć ku temu podstawy, wyrok sądu, podstawę prawną chociaż! Nie rozumiem... jeżeli "kontakty" chcą pokazywac te ogłoszenia w internecie i chcą, żeby docierały do ludzi, to "powinny" się cieszyć, że mają darmowego pomocnika, który wskazuje gdzie je mozna znaleźć (tym bardziej że nie afiszuje tych reklam swoim szyldem, tylko wyraźnie określa, skąd są te reklamy). A jeśli "Kontakty" chcą żeby ludzie kupowali ich papierową wersję zamiast czytać ogłoszenia w internecie.... to niech ich nie umieszczają na stronie WWW. To jest jakaś pomyłka! Rozumiem, gdyby 4lomza skopiowała te ogłoszenia i wkleiła na swojej stronce - mi tez by się to nie podobało, ale to jest zwykłe przekierowanie na istniejącą stronę w internecie!!!! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Wchodzę sobie na stronę kontaktów (nie wiem że istnieje 4lomza)..... i chcę sobie zobaczyc co tam słychać w łomżyńskim tygodniku? Poczytam artykuły, obejrzę reklamy. Przeglądam teksty z pierwszej strony i prawą myszą klikam na REKLAMA i wybieram "otwórz łącze w nowym oknie" - zawsze to wygodniej! Ale... co to....? Nie ma reklam.....? wyświetla sie takie okienko:http://www.kontakty-tygodnik.com.pl/reklama/zab.htm Czytam i nie rozumiem tego co czytam.... Kontakty opierają się 4lomzy (czymkolwiek by to nie było), bo coś jest nie tak...... i piszą to wielkimi literami..... i jeszcze serdecznie zapraszają do serwisu na którym przed chwilą byłem....? ! ? ...coś dziwnego...... ktoś tu daje ciała...... a skoro tu się niczego nie dowiem, to zobaczę przynajmniej co to ta 4lomza...? Na google pewnie coś znajdę..... :) Pozdrawiam chłopków roztropków którzy burzą się że sąsiad im krowy dokarmia lepszą trawą niż on sam może im zaoferować! Smacznego! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Czysta, bezinteresowna zazdrość. Z domieszką nieomylności.
|
|
A mnie sie wydaje że jest to doskonała reklama 4lomza :))) autor kontaków chyba nie wiedział co robi ehheeheheh
|
|
Czarku! Nie rób im tego... Nie uruchamiaj bezpłatnej podstrony dla krótkich ogłoszeń reklamowych z Łomży nadsyłanych na 4lomza przez Internet bez pośrednictwa "Kontaktów" ! Jeżeli śmiałbyś to uczynić, zbankrutuje przez Ciebie "jedyny tygodnik na Podlasiu"! Miej litość!
|
|
A niech bankrutuje:))
|
|
Niedlugo bedzie ogloszenie na 4lomza: Sprzedam Kontakty .........................Elektryk z pociejewa. :)
|
|
Żeby jeszcze były uziemione.....:))
|
|
Przez sentyment proszę nie nadużywać nazwy: Pociejewo w celu ośmieszania kogokolwiek. W tej dzielnicy wychowało się sporo łomżan w czasach, gdy na terenach dzisiejszego oś. Południe zające ganiały kuropatwy (bo psom było za daleko od domów i bały się że zabłądzą).
|
|
"kontaktów" nie trzeba już ośmieszać....
|
|
a ja czytam czasami Kontakty, co prawda czesciej online, ale czytam. Lubie reportaze... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
He, he Kontakty uziemione ? To takie z bolcem, czyli kołkiem ?
|
|
Zdecydowanie z kołkiem w miejscu centralnym:)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |