sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co o tym myślicie?

Witam.Bardzo często w ogłoszeniach widnieje taka propozycja pracy:Opiekunkę/opiekuna do dzieci,praca z zamieszkaniem w Warszawie,1500 - 2000zł wynagrodzenia,.Teraz szukam pracy i zastanawiam się nad taką.Czy może ktoś korzystał z tej oferty za pośrednictwem biura opieki i pracował/pracuje jako opiekun w Warszawie?Co myślicie o tej pracy?Czekam na wasze opinie.Z góry dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co o tym myślicie?

Podaj żródło tych ogłoszeń , wtedy dostaniesz info na ten temat !

Takie ogłoszenie jest na 4lomza/różne.

Ja kiedys dzwonilam i pytalam o taka prace tylko do opieki z dziećmi i miedzy innymi opieka nad domem to ta pani mi powiedziala ze najpierw musze jakies tam przejsc rozmowy one zobacza czy sie nadajesz nastepnie podpisujesz z nimi kontrakt na minimum rok chyba jak chcesz wiecej informacji zadzwon tam i dopytaj

Witam serdecznie jeśli jesteś pracowita i sumienna to jest to dobra alternatywa na zarobek. Biuro które pośredniczy w znalezieniu opiekunki bierze zazwyczaj prowizję w wysokości miesięcznego zarobku i jest ona opłacana przez pracodawcę. Najlepszy wiek do takiej pracy to ponad 30 wiosen ze względu na bagaż doświadczeń i osoba taka jest poważniej postrzegana. Co do zarobków to kwestia tego do jakiej rodziny trafisz i jakie zadania zostaną Ci przydzielone. Znam osobę która pracuje jako niania w Warszawie i ma ona obowiązek opieki nad dziećmi od rana do wieczora wykonując przy tym niektóre prace związane z prowadzeniem domu. Co ciekawe nie musi gotować. Wynagrodzeniem jest 100zł dniówki, całodobowe wyżywienie i zapewnione miejsce noclegowe. Tak więc analogicznie do ilości przepracowanych dni zarabia do nawet 3 tyś zł miesięcznie.

Wiele ogłoszeń takiego typu znajdziecie Państwo m.in. na warszawskiej stronie gumtree.pl

zgadzam sie z tym

elosik :-S

ja myślę, że jajeco

aby ubiegać sie o przyjęcie do takiej pracy należy posiadać odpowiednie referencje, niestety bez nich nie można ubiegać się o pracę z tego biura

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Układanie kostki brukowej PHU-Skorpi w Starych Kupiskach. Zapraszamy na naszą stronę Facebook: Skorpi Roboty Brukarskie.
tel. 501545245
usługi
Wyroby z drewna do ogrodu, altany, sauny, balie ogrodowe, huśtawki, domy, domki, WC sławojki, budynki gospodarcze, garaże, rzeźba. Zatrudnię do pracy. Morgowniki 20a za Nowogrodem.
tel. 535480220
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org