Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marka Czy Cena ? |
Jeśli kupujecie jakieś produkty to patrzycie na marke lub ciekawe opakowanie i td. czy na Cene jak najtaniej ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marka Czy Cena ? |
Cena i marka a opakowanie nie gra roli i to zależy co kupuje
|
|
A jak książke kupujesz to nie patrzysz na okładke i obrazki ... tylko tako pierwszo lepszo ?
|
|
Patrze o czym jest ta książka
|
|
Można kupić tańszy model markowy, ale za to mniej funkcjonalny lub model bardziej funkcjonalny, ale niemarkowy w tej samej cenie. Wolę to pierwsze :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
też wole te pierwsze.
|
|
reebok nike adidas to jest cos co mnie kreci ;)
|
|
I koniecznie 3 paski na nogawkach czy mogą być 2 ??? ___________________________________- ... & vice versa!
|
|
Niektóży niezwracaja na to uwagi :P
|
|
Dla mnie żadna klasyfikacja nie ma najmniejszego znaczenia. Kupuję co chcę, kiedy chcę i ile chcę. Jedyną barierą jest warunek, aby końcowy rachunek nie przekroczył 10,00 zł. A co ! Jak szaleć, to szaleć ! Jak mam zamiar kupić modną rzecz, to zawsze jestem trendy........ jak chłopaki kupują BMW, to ja Fiat 120 PL, jak oni dresiki z 3 paskami, to ja biegusiem do ruskich i juz mam z 5 paseczkami..., sie żyje ! ADALL
|
|
Kto na to zwraca uwage.
|
|
Czy sa na forum ludzie rozrzutni ? albo bogaci ?
|
|
No ja niewiem hehe
|
|
hmmm Marka tak ale tylko na wyprzedaży bo na pieniążkach nie śpię! co do np. kosmetyków to kupuję tańsze bo sa praktycznie takie same jak te po 50-70 zł. jeśli chodzi o ksiązki to kupujac zwracam uwagę na czcionkę. Ciuszki tylko na wyprzedaży.... podsumuwująć: można wyglądac dobrze i czytć sporo nie płacąc dużo :) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
... kiedys bylem zagorzalym przeciwnikiem "firmowek". Po co przeplacac, jezeli mozna miec to samo za rozadna cene. Ale z wiekiem dochodze do wniosku, ze czasem warto dorzucic pare zlotych, zeby miec cos po prostu w przyzwoitej jakosci. A tak troche obok tematu, slyszeliscie o takiej "modzie" ze nosisz firmowe rzeczy, koszmarnie drogie i naprwde dobre, ale takie ktore nie maja zadnych znakow firmowych, zupelnie nic. Ludzie albo widza i wiedza ze masz smak... albo zupelnie tego nie czuja :) -- no roots
|
|
no właśnie zapłacisz a spodziany 300 zła na rynku masz za 70 takie same tylko ze te za 300zł. maja znaczek firmowy.
|
|
heheh pomyłka Ptysiu!! na bazarze w Łomży po 35 spodnie :) trzeba tylko dobrze poszukać :) heheh Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
tak ale to zależy jeszce jakie to sa spodnie i nie każdy w takich pokaże sie na miescie lub na wsi.
|
|
a ja kupiłam 3 pary po 35 i są lepsze gatunkowo i mają ładniejszy fason od tych ze skletu :) nawet koleżanki mnie się pytały czy nie kupiłam ich przypadkiem w Warszawie :) Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Spodnie za 35zl??Za tyle to mozna jedynie spodenki na lato kupic,ja nigdy nie widzialem spodni w takiej cenie....Jesli chodzi o pytanie "Marka Czy Cena?" ja patrze na obie rzeczy i staram sie nie kupowac tanich podrobek badz rzeczy ktorych cena jest naprawde niska a jakosc watpliwa.Wole troche wiecej zaplacic ale mam pewnosc ze np ubranie jest naprawde bardzo dobrego gatunku.Jednak w Polsce ubrania czy nawet buty odbiegaja troche jakosciowa od tych kupionych za granica mimo ze sa tej samej marki.Czemu tak jest?Nie wiem. Kazdy dopasowuje sie do swojej kieszeni,wiadomo ze nie wydamy duzo nie majac odpowiednio duzo kasy w kieszeni... Lex
|
|
Można kupic ale zależy jakie.
|
|
Lex, ogolnie to sie z Toba zgadzam. Ale co do tej slabej jakosci rzeczy robionych w polsce, to juz chyba nie jest tak zle. Ja mysle ze mozna kupic bardzo duzo ciuchow robionych w polsce, przez polskie firmy ale o bardzo dobrej jakosci. Zeby nie szukac daleko : Vistula, gino rossi, czy nawet reserved( ale akurat Oni to ostatnio szyja w chinach). Niestety za dobra, polska jakosc trzeba zaplacic takie same pieniadze jak za dobra zagraniczna jakosc :( -- no roots
|
|
zgadzam sie z Rogalem! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Ale tez zależy jaki przedmiot jest kupywany bo np. dresy kupisz nike a samochód fiat 126p a nie samochód nike.
|
|
na pytanie Marka czy cena - pozdrawiam Marka (markm) bo o cenach nie chce mi się pisać ;) miłej soboty T i g e r ![]()
|
|
Tiger bo za drogo wyjdzie ?
|
|
Ptysiu wyjdzie ... Tobie na dobre jak poczytasz przed snem jakąś książeczkę :) Pozdrawiam T i g e r ![]()
|
|
a jaka polecasz ?
|
|
w Twoim wieku lubiłem "Robinsona Crusoe" Daniela Defoe T i g e r ![]()
|
|
Napewno przeczytam ale polec jeszcze cos innego bardziej fantastycznego :D albo jakiegos horrora. buuuuuuuuuuuu
|
|
niektóre posty na tym forum to niezła fantastyka i również niezły horror (ortograficzny) - tego nie polecam :) Dobranoc T i g e r ![]()
|
|
Włąsnie to tez zauważyłem hehe.
|
|
hehehehe Ptysiu tyle że to chyba Ciebie dotyczyło :) hehehehe Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
GoSieŃkA - mnie to raczej jeszcze nie !
|
|
Ptyś ale naprawdę robisz czasami koszmarne błędy :( ej a co Ci chodziło z tą Białą?! Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
Sorki to pomylka byla !
|
|
hehe. Kupiłem sobie buty DK a kolega mi powiedział a czemu nie kupiłeś jakiś orginalnych jak bym w takich sie pojawił to by zaraz mówili o bartuś jaki butki hehe... ( były orginalne ale o rozmiar miejsze to wole chodzic nieorginalnych ale w moim rozmiarze ) Ja w pokoju nie mam zbyt dużo rzeczy orginalych no oprucz Procesora karty graficznej dysku i tych innych pierdół komputerowych. Ja gier nie kupuje orginalnych chyba nikt na forum nie kupuje gier orginalnych za 100 zł ja albo nagrywam albo kupuje KS GRY. I co tu jeszcze o orginałach ... Hm...Chyba to tyle :P aaa i mam pytanie czy wie ktoś gdzie można jakoś fazowo bluze kupic ale nie tako co by kosztowała jak moje głośniki ://// tako w rozsądnej cenie :D
|
|
Idź na rynek tam bluzy do wyboru do rozmiaru i koloru fajne wzorki i ceny niskie albo idź na hale ale oryginalnych sklepow nie polecam bo zaplacisz ze 150 zł za bluze którą na rynku masz za 40 zł lub mniej.
|
|
Tylko trzeba iść na rynek żeby nikt nie zobaczył :P:P:P hihi
|
|
A tam bedziesz sie martwil powiesz że firmowka kupisz coś adidasa z dwoma paskami a trzeci w domu doszyjesz i powiesz ze dałeś za spodziany 150 zł a nie 40 zł.
|
|
Autor: Tiger (---.lom.vectranet.pl) Data: 12-03-05 21:00 na pytanie Marka czy cena - pozdrawiam Marka (markm) bo o cenach nie chce mi się pisać ;) miłej soboty T i g e r Właśnie miałam to uczynić! Tiger, znów coś żeś se w moich myślach poczytał...:) Markm! Helloł! Ryskago
|
|
no właśnie z Markiem znamy się jedynie z rozmów telefonicznych :) a przydałaby się mała "fizjonomiczna konfrontacja" :) Pozdrawiam T i g e r ![]()
|
|
A my z maili jeno... A konfrontacja? No przecie złożyłam propozycję w poście Frotki, ale wszyscy jakoś wymiękli...:DD Ryskago
|
|
Ty, Tiger, tak mi teraz przez myśl przemknęło, że może Markm nie chciał się do nas przyznawać, a my tu tak na forum .... Łoooo jeju!!! Bedzie dym!!! Ryskago
|
|
Ryskago ja NIE W TEMACIE JAKI DYM ?
|
|
Macie Gadu Gadu ? a jak macie to możem tak se Dyskutować na GeGe :P co wy myślicie na ten temat i byśmy poznali się lepiej :D
|
|
Właśnie robiłem porządek w szufladzie i znalazłem markę .... niemiecką :D ........... noc ciemna .... wszyscy śpią .... pójdę może i ja ....... co tu będę tak sam siedział .... Dobranoc T i g e r ![]()
|
|
No i śpi jeszcze pewno chrapiąc łoooookrutnie.... Ryskago PS. A ja mam spodnie markowe, tzn. moje nie Markowe...:))
|
|
A poco wy tak siedzicie do pózna wieczór ?
|
|
ja też niewiem ...
|
|
Bezsenność w ... Łomży, prawda, Ave??? Ryskago
|
|
no spać niemoga chyba :D
|
|
ja śpię i teoretycznie marzę...... oj porobiło sie... Don't You Want Somebody To Love?! Don't You Need Smebody To Love?! I Have Someone =) He Is My Secret.....
|
|
he gosienka :P
|
|
a'propos marek i cen - to ze mnie jest czasami Nocny Marek :) śpijcie smacznie Dobranoc T i g e r ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |