Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Yam Caffe - Wódka |
Jesli nie miales/łaś mega kaca polecam napic sie wodki w "jamie" - najwiekszy kac w historii Twojego zycia gwarantowany ! Nie wiem skad oni to biora ale maja odwage polewac to ludziom juz od kilku dobrych lat. Tylko czekac kiedys ktos sie od tego royalu wykreci. TFU!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Yam Caffe - Wódka |
lewa wóda pewno
|
|
tam pierdolisz;-] nie oczerniaj lokalu
|
|
To chyba nie byles w barbadosie haha
|
|
W barbadosie maja z tego samego zrodla co yama... masakra... nigdy w zyciu wiecej !
|
|
Jak nie umiesz pić to nie pij. Nachlałeś się jak kretyn w trzy dupy kac Cię jebie i pierdolisz głupoty oczerniasz klub. Nie pasuje nie pij i nie ******* głupot.
|
|
Jak tak pisze to napewno jest prawda.Święta prawda jak coś jest nie tak to trzeba o tym głośno mówić i pisać.Człowiek za własne pieniądze jeszcze ma cierpieć,co to do ku... nędzy ma być.
|
|
Zamień trunki na kwaśne mleko :):):):):):) I to pij w małych ilościach bo jak ci w żołądku sfermentuje to też powiesz że truciznę ci dali :):):)
|
|
Pierdolnij sie w glupi leb debilu... to nie tylko moja opinia... pilem w wiekszych ilosciach i sie tak nie czulem jak po wypiciu tamtejszej wodki w malej ilosci.
|
|
Niektórzy nie potrafią zrozumieć problemu.Niech każdego coś takiego spotka i dotyczy to tez zębów to wtedy zobaczy.
|
|
ciachu ciachu ciachu ciach ciach ah ah , debi debi debilowaci jestescie
|
|
To widzę że się tam nic nie zmieniło , kilka lat temu jak częściej odwiedzało się ten lokal to był standard że nalewali z butelek które były już otwarte mimo że niby nowe przynosili nawet z innym korkiem , ale jak już ktoś podpity to myśli że to kac heh
|
|
BUHHEHEHEEHE dobre , tylko zwróć uwagę że każda butelka wódy w yamie ma nalewak buheehheheh ....nawet z innym korkiem...hehheh
|
|
heheehheehehehhe mieszaja wodki ??????????
|
|
dlatego piję piwo i to tylko z butelki.
|
|
Bo pic to trzeba umic.......hahahahaaa. Kac jest zawsze jak przegniesz a spekulacje to do lokalu wraz ze skarbowka a nie tu....Jezeli zaczynasz pic i cos jest nie halo zglaszasz to w barze....no chyba ze szorty faluja a pozniej pretesja do garbatego.... Sorry ŚP . Garbatego :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 (---.du.xdsl.is) Jeszcze bekniesz za to chamie.Jak coś piszesz to się zastanów 100 razy bezczelny ateisto/poganie.
|
|
Wodę w kiblu też chszczą, bo jak się naszczy to jakaś żółtawa.
|
|
Potwierdzam Yama pod tym względem daje d***nie przepadam za tym lokalem ale... byłam na panieńskim Ja i moję psiapsółki na drugi dzień umierałyśmy miałysmy mega kaca :( Lepsza sprawa kupcie piwo w butelce i zobaczcie termin ważności ... raz miałam piwo pół roku po terminie....
|
|
Milena i tu cie pelno hahahah... Mala zwal se konia ryjem i nie opowiadaj nikomu bo cie wezma do programu "Mam talent.." Dla mnie zydzie jestes tylko kwadratowym kamykiem na osranej przez konie kapucynskiej.... Tak wiec turlaj beret... PS. Zostalas krolem Choroszczy....lecz z powodu awari musisz poczekac na nastepna lokalizacje....narazie proponuje Wojska Polskiego 9 lub jak wolisz komsumpcje kilku czolgow pod łomzynskim Nowogrodem.Moze ktos tam poda ci pomocna dloń tylko prosze cie nie smiej sie.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Pisząc "nie przepadam za tym lokalem" trudno oczekiwać od ciebie opinii pozytywnej.
|
|
Prawde mowiac dawno tam nie bylem lecz z wiesci wiem ze ma on wiecej pozytywow niz negatywow....Oczywiscie kazdy ma prawo do swojej opini i trzeba ja uszanowac ale....czy kac gigant to naprawde wina Jamy....Mozna o tym polemizowac....a jak wspomnialem wodeczke zawsze mozna zareklamowac...czy nie ?????? :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar2205 (---.du.xdsl.is) hahahaha śmiechu warty jesteś SZAJBO.
|
|
WON.
|
|
milena bierna jestes tak wiec oki....moze sfastryguj swój czerep i zacznij powoli dochodzic...Kazdy material kiedys pusci a znajac twój kasztan to jusz jestes na zejsciu...Odejdz (napewno nie z honorem) bo do niego atletko napewno ci daleko... PS.Atletko bez obrazy dla tych prawdziwych,ona to tylko iluzja tak jak i jej wszystkie pierdoly na dzisiejszym forum.... Aport.....suko Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
NAJLEPSZA WÓDA JEST W UNIKACIE MOJ BRACIE :p:p:p
|
|
jezeli do tego unikatu chodza takie Bosskie Romany i krzycza JP to wole miec tego kaca po Yamie niz patrzyc na chamow w Unikacie;)
|
|
SAM CHAM JESTES I TAKICH JAK TY TO W UNIKACIE NIE MA BO ODRAZU SA WYPIE****LANI Z TAMTAD
|
|
wlasnie widac kto jaki cham;) lomzynskie "jeziorko"?
|
|
DOBRA CHAMIE NIE ZBACZAJ Z TEMATU
|
|
caps lock sie z lewej wylacza;)
|
|
PISZE CI WIELKIMI BO PEWNIE NIEDOWIDZISZ BURAKU
|
|
widze te tlumy w Yamie i w unikacie;) a Ty widziales ile ludzi przychodzi do Yamy? w czwartek i patek bylo przeludnienie i juz nie wpuszczali ludzi. a jak tam u was?
|
|
WLASNIE A TAM JEST GDZIE USIASC A W TEJ ZPENDOWNI TYLKO POT SMIERDZI I HU**
|
|
wole miec towarzystwo niz samemu siedziec;)
|
|
JAKIE TOWARZYSTWO MOZE TY LUBISZ Z BURAKAMI Z KOLNA SIE BAWIC I Z ZAMBROWA ALE JA NIE!
|
|
ty widac lubisz z dziecmi dlatego tak reklamujesz Unikaj
|
|
BoSki --> Jest gdzie siedzieć bo nikt nie przychodzi !! hah
|
|
Wojna Polsko-Ruska hahaha....Powiedzmy szczerze....Unikat nie przebije Jamy chyba ze zacznie dawac piwsko za darmo....A ta reklama nie jest potrzebna bo Łomża to niewielka spolecznosc i kazdy wie co gdzie i kiedy piszczy w kazdej dyskotece...Jakos nie slychac o unikacie zbyt przychylnych wiesci chyba ze od kumpli wlasciciela lub jego samego...Prawda O Boski???? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
moze i bym zawital ze znajomymi w tym klubie ale jak chodza tam(o ile chodza bo miejsca wolnego nie braknie;D) tacy jak Ty to wole podziekowac i kulturalnie posiedziec w 9-tce. Bardzo mila tam atmosfera;)
|
|
ja i 2 piwa wypije to mnie lep tak boli po tych piwach nastepnego dnia jakbym wypila conajmniej 5;/ a wiecie czemu.. piwo piwem woda woda ale dym papierosow tak jebie w banie ze nawet jak nic nie wypijesz to sie czujesz nastepnego dnia jak na kacu hehehe:P
|
|
no ale aska dill wprowadzono ustawe Zakaz jarania....spoko teraz czacha nie zadymi.... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
ej to po co chodzicie do tego lokalu. Ja rozumie jedyny na tym klerykalnym zadupiu więc jak do niego nie chodzić zwłaszcza ,że wszyscy tam ciągna jak muchy do gówna. Po protu brak wboru konkurencji nie ma. Pluto
|
|
jak nie ma wyboru? ja tam do tego cud miód boskiego lokalu nie chodzę od 2000 roku i też żyję. Jak znam życie to leją piwo po terminie, ale zakontraktowane to trzeba odebrać, a ludzie i tak wypiją, różnica tylko taka, że sporo więcej papieru tego od dupy pójdzie. Ale że kombinują z wódką? tego nie słyszałem. A swoja drogą to szkoda, że panie w skarbowym takie już wiekowe, bo miałyby tam co robić, oj miały. 5 lat wstecz to chyba by majątku zabrakło. To, co myślę o świecie nie musi być typowe.
|
|
Widzę że podłość "ment" z tego forum nie zna granic.
|
|
szejk jor pupka:P
|
|
Ja też tam piłem i kac ,że myślałem ze już epitafium będę wzywał ,ale jakoś po trzech dniach doszedłem do siebie i już nigdy więcej tego dziadostwa...........
|
|
ja też od dawna nie chodzę do tego lokalu ale przyznam że i mnie spotkała taka sytuacja, że obsługa przyniosła zaczętą butelkę wódki. a więc widzę, że nic się tam nie zmieniło a i o piwie mam to samo zdanie co przedmówcy.
|
|
kazdy narzeka a i tak tam chodzi bo nie ma gdzie chodzic..;/ trzeba poprostu walnąć flaszke przed impreza i nie chlac tam tych specyfikow.. tyle w tym temmacie.
|
|
Przed imprezą też nic nie da. Poczytajcie sobie smakosze wódki i nie oczerniajcie lokalu i ludzi. http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Co-czwarta-butelka-wodki-jest-podrobiona,wid,12853079,wiadomosc.html
|
|
To że w tym lokalu jest co weekend pełno ludzi wcale nie musi oznaczać, że jest on super, jeziorko też jest podobno na full jak również domniemuje i sawana. Każdy lokal ma swoich amatorów. Do żadnych z powyższych nie uczęszczam. Co do "dziwności" alkoholu w jednym z przedstawionych lokali zgodzę się całkowicie. Nigdy wcześniej nie miałem takich kaców jak po piwie w jamie. M.in. jest to powód dla, którego od kilku lat nie stała tam moja noga. Co najlepsze i moi znajomi nie chodzą tam m.in. przez ten alkohol, zresztą teraz to już chyba się mega wiejska potupajka zrobila :)
|
|
re: PleasurmexC18 Gdybyś miał chociaż odrobinę rozumu to byś wiedział, że piwo jest tam najgorsze gdzie jest mało ludzi, a nie tam gdzie jest ich pełno i beczka zlewana jast w 30 minut a nie w 2 tygodnie. No ale podejrzewam, że nie o brak rozumu tu chodzi a o coś zupełnie innego, zawiść, podłość, nikczemność
|
|
Tez mi sie tak wydaje nina26....dawno nie bylem w yamie ale z tego co pamietam i wiem zawsze byl full...nie rozumiem wiec dlaczego piwo mialo by byc stare jak sprzedaje sie go tam ogromne ilosci...Tak j.w. wieksze prawdopodobienstwo ***;;;owej wódki i piwa moze wystapic w lokalu o malej frekfencji.... Dlaczego wlasciciele Yamy mieli by se robic brudy jakims szajsem i tracic klijetow w stale powstajacej konkurencji. Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Z tego co mi wiadomo to w yamie sprzedawana jest od lat jedna wódka "sobieski" innej nie mają - a jest to jedna z najlepiej sprzedających się wódek na świecia http://www.drink-sobieski.com/sobieski-wodka/index.php?option=com_content&task=view&id=10&Itemid=1 ale widać, że jak mawiał Pawlak w jedniej z Polskich komedi, swojaki wolą własnej roboty dinks bo po nim to i kaca nie ma i głowa nie boli.
|
|
Jeszcze gdybyś wyjaśnił skąd wyskrobać takie duże ilości trefnego towaru, jakaś potajemna lewa linia w browarze, czy może sami w garażu nabijają beczki, albo o co ci chodzi, że piszesz stara wódka i piwo, jak wódka może być stara? albo nie tłumacz; to nie podłość, nikczemność, zawiść - jednak jesteś durniem
|
|
nina26: ja nie wiem czy piwo tam jest stare, ty to powiedziałaś reszte epitetów pomijam
|
|
No właśnie, czyżby dla bumów z tego forum wszystko co nie jest filetowe jest nie do przyjęcia przez ich wypalone gardziele. "Wódka Sobieski wygrywa konkurencję wśród najlepszych wódek świata, dzięki osiągnięciu najwyższych standardów jakości. Jest dostępna w siedemnastu krajach. Za znakomitą jakość „Sobieski" uzyskał złote medale w Polsce, we Francji, w Wielkiej Brytanii oraz w USA. W konkursach pokonał światowych liderów m.in. Grey Goose, Ciroca, Absoluta i Svedkę." Wszędzie chwalą a u nas od sobieskiego dostają kaca.
|
|
Sobieski jak sobieski zwykła wódka nic nadzwyczajnego , na świecie chwalą , dobre sobie , byłem w kilku krajach i co najwyżej znają chopina i żubrówkę , pozatym nie chodzi o to że wódka jest bądz była stara. Jak ja miałem okazję pić ją w tym lokalu to poprostu było coś przypominającego wódkę czyli smakowała jak ta od białorusinów przywożona w baku od ropy/benzyny tzw.zanieczyszczona . Ale pracownicy klubu zawsze będą bronili swojego chleba , mi ten klub zwisa i jest mi totalnie obojętny że by nikt nie pomyślał że jestem z konkurencji bo pewnie i u nich nie jest lepiej .
|
|
W dzisiejszych czasach gdy butelka wódki kosztuje 15 zł w hurcie a w knajpie powiedzmy 60zł jaki interes miałby ktoś w ryzykowaniu z jakimś lewym towarem. W konfidenckiej Łomży nie działał by 10lat ale max. 10miesięcy i byłby po biznesie. A to, że działają 10lat widać, że jest dla niektórych nie do zniesienia. Większość z wypowiadających się tutaj pisze, że nie chodzi do jamy, ale jednocześnie nie będąc ich klientem stwierdza, że alkohol mają niedobry. To się nazywa uczciwość a'la łomżyniak.
|
|
lala26 napisał(a): > > W dzisiejszych czasach gdy butelka wódki kosztuje 15 zł w > hurcie a w knajpie powiedzmy 60zł jaki interes miałby ktoś w > ryzykowaniu z jakimś lewym towarem. W konfidenckiej Łomży > nie działał by 10lat ale max. 10miesięcy i byłby po > biznesie. A to, że działają 10lat widać, że jest dla > niektórych nie do zniesienia. > Większość z wypowiadających się tutaj pisze, że nie > chodzi do jamy, ale jednocześnie nie będąc ich klientem > stwierdza, że alkohol mają niedobry. > To się nazywa uczciwość a'la łomżyniak. no ale podobno 40-50% lokali w Polsce ma lewy towar. czasem lewy jest i lepszy od sklepowego ale fakt ze po jamowej wodzi pare razy bylo slabo. aha mieli kiedys finke jeszcze jak teraz nie wiem co leja. moze poprawia sie z tym tematem szkoda ludzi zakwaszac hehe
|
|
lala26 wiekszosc z tych co tu sie wypowiadaja to nigdzie nie chodzi :) Ale do wyrazania zjeb;;;anych opinji sa pierwsi...Nie wytlumaczysz n ikomu ze nawet najleprza gorzala w znacznych ilosciach zrobi ci ze lba rozpizdziej jak nigdy.Czy to sobieski czy inny szmelc kaca nie oszukasz...No jest jeszcze sposob aby naniesc poprawke ale i tak cie dogoni Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Balthazar widać żeś pił tylko royale i pośledniejsze wytwory alkoholowe, pewnie wina Agropolu, a od wielkiego dzwonu tanią wódkę z dolnej półki. Dobry alkohol pity nawet w dużych ilościach, ale odpowiednio rozłożony w czasie i podawany z przekąskami (najlepiej tłustymi) nie winien kaca wywoływać, a co najwyżej przyjemne uczycie rozchwiania nazajutrz. Wypicie w kwadrans pół litra starogardzkiej bez przegryzienia skutkuje dużo poważniejszym stanem jutrzejszym. Zaś rosyjskie wynalazki to szczyt kacowej piramidy, nie dość, że stany lekowe to i depresyjne, problemy z widzeniem, zaburzenia koordynacji, wywracanie żołądka na wierzch. Strzeżmy się takich trunków ! http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
A ja powiem tak że nie chodzi tu o wódkę czy piwo tylko po prostu najzwyklej w świecie o zwykłą zawiść i słabość konkurencji u której po parkiecie hula halny;) w przeciwieństwie do jamy gdzie na imprezach jest zawsze pełno ludzi no i stąd te tematy na forum jeden o wódce drugi o szefie i ochronie tego lokalu;) A co do wódki bo pić to trzeba umieć a nie jak się ktoś dorwie jak świnia do koryta a pózniej się zarzyga,oszczy i zesra to najlepiej znajomym i w domu powiedzieć że coś z tą wódką w jamie było nie halo;DDD
|
|
A co do wódki bo pić to trzeba umieć a nie jak się ktoś dorwie jak świnia do koryta a pózniej się zarzyga,oszczy i zesra to najlepiej znajomym i w domu powiedzieć że coś z tą wódką w jamie było nie halo;DDD TYŻ PROWDA HEHEHEHE jak nie umiecie to nie pijcie Wiktor75(at)10g.pl
|
|
Legendarny patrze wiesz wiecej o tym co pije jak ja .Walisz tekstami z internetu jak jakis uczony,we wszystkim wogole jestes alfa i omega. Ty pijesz tylko gatunkowe alkochole zapewne pod grusza lub kufelku.A moze wogole nie pijesz bo to dla ciebie extrema...Stary ja jestem w kraju gdzie sie wodki nie miesza wale tylko Absoluty bo to tutaj normalna wóda zrem dobre zarcie a kac i tak j;;ebie...przecholujesz nie ma lekarstwa.Widac nie miales jeszcze okazji dobrze imprezowac ze piszesz mi tu bzdury o zabach... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
samuraiJack: "ja tam do tego cud miód boskiego lokalu nie chodzę od 2000 roku i też żyję" Tzn., że przestałeś do niego uczęszczać zanim jeszcze powstał, a po 10 latach postanowiłeś o tym opowiedzieć.
|
|
Skoro tak to dobra rada dla wszystkich - NIE PIJCIE. Problemy znikną jak ręką odjął. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
a moze problem w tym ze w powietrzu wisi siekiera z dymu papierosowego ? ja mam zwykle wiekszego kaca wlasnie wtedy, gdy w takim dymie przebywam...
|
|
juz teraz nie zapalisz w yamie;)
|
|
i w sumie bardzo dobrze:)
|
|
A ja palę i palić nie przestanę. To kwestia wyboru. Co najwyżej ograniczę palenie przy wyjściach. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
Palacze na dopalacze zejdą teraz.
|
|
http://www.gangsters.pl/index.php?polec=123861
|
|
|
Jak to w końcu z tym klubem - palenie jest akceptowane czy nie. Bo nie wiem czy brać papierosy na imprezę karaoke na którą zaprosili mnie znajomi. http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
to będziesz palił na zewnątrz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |