Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego admin kasuje tematy dyskusyjne o Czeczenach ? |
Jak w temacie. Jestem za nieskrępowaną dyskusją, a jeśli ktoś narusza prawo, to przecież są środki, by go ukarać. Drogi adminie, nie rób za cenzora, bo czasy się trochę zmieniły. Może Szanowny Pan nie zauważył ? Jestem przeciwko idiotycznym uogólnieniom co do nacji, pochodzenia , religii ale dyskusja powinna być swobodna, a jeśli ktoś łamie prawo, to nie ma problemu, żeby gościa zdyscyplinować, tylko nie środkami takimi jakie Pan stosuje, Szanowny Adminie. howgh. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego admin kasuje tematy dyskusyjne o Czeczenach ? |
Bo dziś obowiązuje jeden światopogląd "Czeczeni są super fajni, a my Polacy to źli faszyści, jeśli uważasz inaczej toś faszysta i ksenofob". Ta doktryna filozoficzna nazywa sie kamińszczyzm albo ocalenizm.
|
|
Mylicie swobodną dyskusję z szerzeniem nienawiści. Gdybyście spędzili więcej czasu w szkole, a mniej pod szkołą, to łapalibyście takie niuanse. Dlatego nie rozumiecie, że istnieją w życiu ograniczenia. Przy okazji, 503909303 - rozwiń swój bełkot o tym "kamińszczyźmie" i "ocaleniźmie". Wyjaw nam, co to za doktryny i gdzie o nich czytałeś.
|
|
Nie mam pojęcia kto zacz ten Kamiński, chodzi mi o wolność dyskusji. Nigdy tu na forum nie pyskowałem, ani hejtowałem. Niech każdy kto chce przedstawi swoje zdanie i o ile go na to stać to w formie do przyjęcia. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
vonReuffen Zapewniam Cię, że spędziłem w szkole wiele czasu i na bank go nie zmarnowałem.Apeluję tylko o swobodną możliwość wypowiedzi, a jeśli ktoś szerzy nienawiść, to są na to odpowiednie paragrafy oraz niezawisłe sądy. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
a dyskredytowanie dyskutującego personalnie bez wysilenia się na argumenty merytoryczne nie jest dobrym sposobem dyskutowania ...... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
503909303 Polko poprawnie polityczna 30 kwietnia był Światowy Dzień Sprzeciwu wobec Bicia Dzieci. Jakoś Prawicowe katoliczki nie poruszyły tego tematu na forum:)))))))
|
|
a właśnie, nożyce się odezwały, pyskówki niejakiego marudy z niejakim swagiem, w których pada wiele prymitywnych słów - nie są kasowane.Wstyd przynoszą temu forum i jakoś istnieją. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Pierre_Dolain czep się swego ogona. Co to za Naród wścibski nie widzi burdelu dokoła siebie a chcę uporządkować u innych . żenada:))))
|
|
No właśnie swag, ja usiłuję jakoś ogarnąć nasze podwórko czyli forum, skoro admin nie ma o tym pojęcia. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Pierre_Dolain Dobrymi intencjami to piekło brukują:)))))
|
|
Wiesz, wystarczy tylko zachować minimum kultury i nawet internetowe igraszki będą strawne. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Pierre_Dolain Człek ma dwa lica:)))))) jedne obnaża publicznie drugie chowa skrycie:)))) patrz Polscy Politycy na antenie się wyzywają a jak zniknie fonia i wizja razem gorzałę chlają:))))
|
|
Eeeeee, mataczysz, swag, nie można usprawiedliwiać swojego swojego chamstwa cudzym. To przystoi tylko przedszkolakom. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Pierre_Dolain a kto ci każe czytać moje czy posty marudy?????? To Ty uogólniasz wziąłeś 2 skromne osoby na odstrzał:))) Ps. jak by twa żona czy narzeczona do mnie śfirowały też byś miał pretensję do Mnie:)) A o co żonę trzeba pilnować albo się nie denerwować:))))))
|
|
Odbierasz mi prawo do krytyki ? To tylko komentarz, a nie "odstrzał" . Wybacz ale " polemizowaliście " tutaj niejednokrotnie w niewybredny sposób i doczekaliście się komentarza. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Uważam jednak, że obaj rokujecie pozytywnie i stąd moja wypowiedź :-) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Przecież admin kasuje wszystkie tematy, które w kulturalny sposób poruszają temat problemów z Czeczenami. Gdyby kasował ujadanie i ubliżanie to musiałby wykasować wpisy swaga u mu podobnych ujadaczy. Z tego co tu wyczytać można to agresja wychodzi od tzw "miłośników Czeczenów". Wystarczy że ktos napisze, że Czeczeni żyją na zasiłkach, lub że są zagrożeniem i już ujadacze atakują.
|
|
Pierre_Dolain ja nie twitóje i nie zbieram lajków na portalach społecznościowych i nie leczę kompleksów na forum typu masz małego małego członka;-) to niby starzy mamy się do was dostosować.. absurd:)))
|
|
Ciekawe jakie niki mają tu ci od tego Kaminskiego - na pewno mają tu konta. Ja myśle że swag to jeden z nich.
|
|
pepeka Ty jesteś Pan czy Pani bo nie wiem jak cię typować bezpłciowa ???:))))))
|
|
Ania Grodzki. Miło mi.
|
|
pepeka Podpisuj się Pawłowicz to babochłop i babochłop. NIE BÓJ SIĘ NIE SKARCĘ CIĘ ZA TO ZE ESTES shemmalem :))))))
|
|
Patrze, że jak FAZAP nie ma na forum to forum schodzi na psy. Ale nie martwcie sie - DZIAŁAMY, DZIAŁAMY. Jak ktoś chce to niech się odezwie to mógłby zamieścić trochę naszych materiałów. Ja mam wolny internet. Zdjęcia http://pokazywarka.pl/q04rf7/
|
|
ffazap te lale co chlają z Tobą na ławce browary i palą pety :)))))))) Nie mogę nazwać Damą czy Kobietą :))))))) ot zwykłe getto ławkowe:)))))
|
|
Chyba za bardzo nie rozumiesz terminu "getto ławkowe". A co - przeszkadza ci jak ktos ma koleżanki? Zdjęcia http://pokazywarka.pl/q04rf7/
|
|
ffazap młody gołowąs jesteś nie dawno ci Mama nos chusteczką gil wony wycierała a Ty wiozłeś się za politykę:))))) Jesteś z tych co drą mordę na Policjantów HWDP a jak cie dorywają to skamlesz żeby mandatu ci nie wypisali :))))
|
|
Powyższ wpis świadczy o tym kto robi chlew na forum. Czemu admin nie zablokuje troli, żeby mozna było normalnie pogadac? Zdjęcia http://pokazywarka.pl/q04rf7/
|
|
ffazap normalny człowiek to się przedstawia z imienia i nazwiska a knurem to jesteś TY Polaku:))))
|
|
Z Policjantami to trzymamy sztamę. Gdyby nie taki jeden policjant (brat kumpla) to ... ale co ja ci będę opowiadał... Zdjęcia http://pokazywarka.pl/q04rf7/
|
|
Gdyby ktoś Czeczena nazwał knurem to już by Kamilek leciał na Policję, ale jak taki gnojek Polaków od knurów wyzywa to nikt z tego afery nie zrobi. A gnój powinien dostac solidną grzywnę to nauczyłby się kultury, żeby własnego narodu nie znieważac. Zdjęcia http://pokazywarka.pl/q04rf7/
|
|
ffazapno i widzisz chłopczyku chwalisz się jakimś koneksjami plecami:))))
|
|
ffazap idę grać w grę :))))) Wiec dam ci spokój na jakiś czas:)))))
|
|
Nie chwalę się - po prostu napisałem ci, że nie krzyczę na Policjantów hwdp. Udowodniłes, że nie warto z tobą gadać, bo jedynie potrafisz obrażać. Przykre, że są tacy hejterzy jak ty co to własny naród knurami nazywają. Możliwe, że mój pradziadek z twoim ramię w ramię walczyli z okupantem, a dziś twój pradziadek w robie się przewraca widząć jakiego pomiota szatańskiego spłodził. Chociaz bardziej prawdopodobne, że twój pradziad był Żydem co własnych pobratymców do krematorium gonił, albo jakimś wędrownym Czeczenem. Chociaż myślę, że Czeczen ma więcej godności jak ty. Lecę piwo z laskami na ławce pić. Zdjęcia http://pokazywarka.pl/q04rf7/
|
|
swag, po tym co tu zaprezentowałeś, zmieniam zdanie. Nie rokujesz jednak. Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
... i jeszcze jedno ... to jedyny portal, na którym się udzielam .... po prostu nie mam czasu... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
ffazap gówniarzu coś ci powiem Twój dziadek musiał być w gwardii ludowej . Polaku moich przodków nie skalaj swą faszystowską obłudą smarkaczu TY wiesz Co ludzie przeżyli wracając z Andersem poprzez Anglię do Łomży czyli niby Polski?????? Zasmarkany gnoju ta cy jak Ty wyjeżdżając za granice i na murzynów mówią zieloni żeby w..******* nie dostać:))))) Pierre_Dolain wzruszacie mnie do krokodylich leź:))))
|
|
czy ktoś w końcu zbanuje tego swaga?
|
|
503909303 nie ma takiej BOCJI WYTAPETOWANA MAŁO LATO"_____
|
|
kasuje bo to lewackie forum
|
|
ciekawe czemu nie kasuje wpisów agresywnych typków - może to jego rodzina?
|
|
Dlaczego ja Polak, w swoim kraju nazywany jestem ksenofobem, rasistą, itp. Przecież mam prawo mieć swoje zdanie na temat pederastów(tak ich nazywano kiedy chodziłem do szkoły), na temat islamistów, żydów, czy czarnych lub cyganów. To ja jestem nietolerancyjny?, czy oni nie przyjmują faktu że ktoś ma o nich inne zdanie.
|
|
Dlaczego admin kasuje tematy dyskusyjne o Czeczenach ? Autor: Pierre_Dolain (---.lomza.vectranet.pl) Data: 01-05-13 12:04 ODP . Ja myślę że ich nie lubi.
|
|
MOJ TEMAT O SUKIENCE TEŻ, CO ZA ADMIN?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |