Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie masz ambicji ??? |
Odrabiaj wojsko w policji !!! _________________________________________________________
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie masz ambicji ??? |
Nie uwazam tego pwoiedzenia za brak ambicji. W SK sa ciekawsze warunki pracy. Nadzien dzisiejszy powinno brzmiec nie masz ambicji - skorzystaj z przeniesienia do rezerwy
|
|
Nie masz ambicji? Wstąp do Policji. Nie jestem żadne tam JP HoOolS zIIoM sKlAd ale swoje zdanie o policyjach mam. I raczej nie zmienię. Piszę poprawnie po polsku Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
jakie odrobienie wojska ? mamy sluzbe zawodowa .. nikogo nie biora do Z-ki ... a ilu ochotnikow jest teraz by isc do zasadniczej..... bo bez zasadniczej na dzien dzisiejszy nie masz co liczyc na wstapienie do armii.... a w wojsku ... pieniadze nie sa zle ... warunki pracy calkiem ok ... wszystkie swiadczenia i dodatki .... w wojsku placa wszystko tylko policjantow tna jak moga .... a do tego wczesniejsza emerytura ... mozliwosc wyjazdu na misje ;-)) oglonie w dzisiejszych czasach wojko to calkiem dobra alternatywa
|
|
wstąp do ZOMO
|
|
To kup dres, wiadro koksu, stare BMW, najlepiej o szerokości 60 cm abyś mógł jeździć po mieście na dwa ,,zimne" łokcie. W bagażniku umieść odpowiedni sprzęt sportowy (piłeczka raczej nie będzie ci potrzebna).
|
|
ja mam tylko dres
|
|
Nie przejmuj się, od czegoś trzeba zacząć.
|
|
Popieram czlowiek1 :) Jak nie w ta strona , to Ci co maja ambicje moga pojsc w druga... opisana przez czlowiek 1 :)
|
|
(...),bali się że w wojsku będą czyścić kible teraz czyszczą kible na komendzie wiesz co pod uwagę będzie brane że .......................kto ma wiedzieć to wie jak to się kończy
|
|
zryte mordy hehehe
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |