piątek, 04 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
szybki koniec cukierni EWA

juz tylko kwestia dni a cukiernia Ewa zostane zamknieta...... szefostwo nie ma kasy nawet na produkty hahaha.... oszusci zawsze tak koncza.
mimo to zycze im szczescia bo bedzie im potrzebne....
hahahaha...........

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: szybki koniec cukierni EWA

co to za cukiernia? i dlaczego jestes tak negatywnie do niej nastawiony?

John Rambo

pewnie go zwolnili za nierobstwo i teraz zaklada tematy zasmiecajace jeszcze bardziej forum

no ale za cos takiego mozna przeciez zostac pociagnietym do odpowiedzialnosci karnej

John Rambo

gdzie jest ta cuekiernia? Czy w Podgórzu? Tam jest JakasEwa

Był już założony temat o tej firmie:

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=237700&t=237700

maniek72 jakiś czas temu zakładał temat o nieuczciwości tejże cukierni właśnie z Podgórza,z tego co wyczytałem i pamiętam to jest byłym pracownikiem,a teraz swoją radością dzieli się z nami :D

jestem pod wrazeniem,w normalnym swiecie za wyciaganie prywatnych spraw ta "dyskusja" powinna miec final w sadzie.

John Rambo

Wydawało mi się że w Łomży jest jakaś cukiernia Ewa, zdaje się na Przykoszarowej, o tą chodzi?

za co ma być karany za to ze oszustów podaję do wiadomości ,jestem za tym aby jeszcze zdjęcia oszustów tu pokazać, żeby każdy wiedział jakie to ludzie i na przyszłość na nie dać się oszukać .Pozdrawiam.

Borys-50

maniek tak trzymaj już dość tych oszustów , już żadnej działalności dla nich.

Żeby nazwać kogoś oszustem to trzeba jeszcze to udowodnić.
Maniek podobno okradłeś ich to Cię wyrzucili - fajnie ??? to tylko przykład, że napisać można wszystko i o wszystkich.

no i wszystko wiadomo maciek przedstawil sytuacje jasno jest to byly pokrzywdzony pracownik wylewajacy swoje zale na forum, malo tego w w/w linku ta osoba oczernia swoich bylych pracodawcow zachowujac sie jak idiota, jesli jestes taki madry w pisaniu na forum publicznym czemu nie powiedziales szefostwu tego prosto w twarz ze ta sa kurwy i zlodzieje zal mi cie

J.Rambo ale tu jest forum 4lomza!! Tu nie ma admina!! Wolnosc slowa!!

i jest fajnie

a kto u nich kupuje jeszcze?

maja

Gdybym był właścicielem jakiejkolwiek firmy i zobaczył że mnie ktoś tak oczernia to wcale bym nie próbował szukać sprawiedliwości na policji i w sądzie. Są lepsze sposoby załatwiania takich internetowych cwaniaczków, wieśniaczków łomżyńskich.

A maniek72 siedzi w Danii i kozaczy ehh... brak słów... zamiast robić to pisze... jak zresztą każdy teraz... a tak zachwalał tą firmę na początku swojej kariery :]

tak siedze w danii i kozacze a to ze sa zlodziejemi i oszustami to nie tylko ja im w twarz powiedzialem bo wielu innych ludzi tez..... Niech robia mi sprawe. czym to udokumentuja? kazdy moze pisac co chce wolnosc slowa..... dziwia mnie tylko wpisy osob ktore nie maja pojecia o tej firmie i sie wypowiadaja na ten temat....... Ja sie nie mam czego bac bo pisze prawde o nich. tak jak tos napisal wyzej takich pracodawcow oszustow powinni umieszczac dane i zdjecia w internecie i juz nie powinni im pozwalac otwierac firm....! pozdrawiam

No koleś ty masz tupet.Takich jak ty strach zatrudniać bo kazdemu obrobisz dupę.
A tak do wcześniejszej wypowiedzi z poprzedniego forum nie znasz mnie.Ha ha ha
Jesteś skończonym dupkiem i skończ ten temat.
Jak jesteś w tej Danii to siedź tam bo już nigdzie w swoim fachu pracy nie znajdziesz.

Długo zwlekałem, by cokolwiek napisać w temacie podniesionym przez mańka, lecz jak to mówią nadszedł czas właściwy, by w kilku zdaniach odnieść się do nieuczciwej krytyki ludzi, którzy w przeciwieństwie do mańka coś w życiu robią. Warto, by forumowicze wiedzieli, że ten koleś zaliczył pracę w niemalże wszystkich łomżyńskich cukierniach - zawsze z tym samym skutkiem- osiągając sukces w postaci rozwiązania umowy bądź jej nie przedłużenia w każdym przypadku. Za każdym razem, ten nieudacznik przyjmuje podobny styl działania - próba skrzywdzenia, ośmieszenia, czy też zniesławienia byłych pracodawców. Znam go dobrze. Dlatego warto, by potencjalni pracodawcy, skoro on tego się tak bardzo dopomina, zapamiętali ostrzeżnie, niczym czerwone światło, w przypadku chęci zatrudnienia tego typa z Piątnicy. Pewnie duńscy pracodawcy, też wkrótce pozbędą się tego nieroba, a wtedy zalecam wzmożoną czujność lokalnym pracodawcom.
A tak nawiasem, zarówno cukiernia EWA, jak i jej właściciele to firma godna polecenia, a zwłaszcza jej wypieki.

na wasze glupie wypowiedzi takiech osob jak degustator torcik lukanumber1 jebia mnie opinie takich prostakow jak wy......

Skoro Cię je**** takie opinie ,
jak to ująłeś ,
to po co się w ogóle udzielasz na forum??!!?
Styki Ci się popaliły...

" To nowa era, robi Ci z mózgu szlam, za swoje ruchy Ty odpowiadasz sam".

!!PRZECIWKO KURE***U i UPADKOWI ZASAD!!

Nie bronię nikogo, ale haha skoro straszycie chłopaka, że odpowie za oczernianie itp, to wy możecie beknąć za publiczną obrazę :)
Chcecie sprawiedliwości, to prawa przestrzegajcie sami.

dzieki P.A...... to pisza znajomi tych wlascicieli cukiernia..... wiec ja sie tym nie przejmuje. ci ktorzy mnie znaja wiedza ze pisze prawde.

masz racje, wszyscy sa w zmowie przeciwko tobie

John Rambo

No ,ok pisz sobie prawdę ,
ale po ludzku człowieku , ponieważ to ,
że zostałeś skrzywdzony przez jakiś ludzi ,
nie oznacza ,że musisz się zniżać do takiego poziomu....
Po co się kompromitujesz??? Takie sprawy powinieneś załatwiać dyskretnie , w gronie najbliższych ,a nie na forum Łomżyńskim.. :///
Ziomuś , czy jak uważasz ,że jesteś pod ksywą
Maniek72,
piszesz sobie z Danii czy innego kraju,
to ludzie z otoczenia nie zorientują się ,
że to Ty się żalisz i ośmieszasz wyciągając
najgorsze brudy problemów małżeńskich swoich byłych pracodawców?!?
Już odzywają się ludzie,
którzy Cię znają i nie mogą przepatrzeć i znieść tego co Ty robisz,
bo takie zachowanie jest poniżej krytyki ,
gdyż ośmieszanie kogoś ,
wyrzucanie czyiś brudów na forum ,
nie doprowadzi Cię to do normalnego zakończenia tego problemu..
Okazujesz tylko brak kultury osobistej...
Emocję biorą nad Tobą górę i okazujesz swoje słabe punkty ...
A czegoś takiego się nie okazuje publicznie,
ponieważ zawsze zostanie to wykorzystane przeciwko Tobie...!!
Udowadniasz tylko to ,że jesteś słaby i
taką taktyką uważasz ,że coś zyskasz..
A jak dla mnie tracisz ,bo wszystkie swoje karty odkrywasz publicznie i czym Ty chcesz walczyć w sądzie ,jeśli dojdzie do jakiegoś procesu?!
Przestrzeganie przed fałszywymi ludźmi to jedno ,a to co Ty robisz można nazwać drugim.......
Po co Ci te nerwy?? Nie szkoda Ci zdrowia i swojego świętego spokoju?!!?
Chłopaku zastanów się jaki Twój cel?!
Świata nie naprawisz niestety....

" To nowa era, robi Ci z mózgu szlam,
za swoje ruchy Ty odpowiadasz sam".

!!PRZECIWKO KURE***U i UPADKOWI ZASAD!!

Zadam wam pytanie drodzy forumowicze. Chodzi o odpowiedzialność. Dam przykład. Pewna osoba posiada sklep, któregoś dnia ten sklep zostaje zdewastowany tzn. na szybie tego sklepu pojawia sie obraźliwe słowo wobec jakiejs waznej osoby np. jakiegos prezydenta czy premiera. Te słowo widnieje tam długi czas. Kto według was odpowiada za ten stan rzeczy ? Czy właściciel, który nie zmył szyby z napisu ( a napisal na dole szyby "Za słowa napisane na mojej szybie nie odpowiadam" ) czy osoba która ten napis wykonała ??

Nie wiem, co to wnosi, ale ok...
Jego sklep, jego szyba, jego odpowiedzialność.. Raczej taką sprawę zgłasza się na policję, a oni kulturalnie proszą o usunięcie napisu, sam napis "za napis itd nie odpowiadam" nie zwalnia właściciela z obowiązku usunięcia. Niestety, ale póki winnego nie ma to on musi się tym zająć. Odpowiedzialności karnej z tego powodu mieć nie będzie jeśli zawiadomi władze, ale napis nie może też za długo tam widnieć.

Dzieki P.A. a teraz analogiczna sytuacja: pewna osoba lub grupa osób posiada portal internetowy w tym portalu "forum" które jest własnością tych osób, czy za napisanie na takim forum obraźliwych tekstów w stosunku do prezydenta lub premiera lub oczernianie innych podmiotów gospodarczych nie odpowiada właściciel - moderator, który tłumaczy sie tekstem widniejącym poniżej "Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy" Jak jest naprawde ??? Podałam dwie analogiczne sytuacje. Jaka jest wasza opinia ?? Gdzie leży odpowiedzialność uwzględniając moją poprzednią wypowiedź ?

odpowiedzialnosc ponosi autor.

zreszta autora (forumowicza) łatwo jest namierzyć. tego ze srejem trzeba złapać.

JUz po nich

Dziad

JUz po nich.
Maja bardzo duzo dlugow na dzrzwiach Firmy wisi kartka o zgloszeniu siewlascicieli do Lomzy na ul. Kaktusowa.
Chyba nie na kawe przy swoich ciasteczkach??????

Dziad

tak kończą oszuści! mnie też oszukali na duże pieniądze. nie wiem czemu wszyscy wsiedli na tego Mańka72? tez dlugo zastanawialam sie czy tu napisac co sadze na ich temat. doszlam do wniosku ze szkoda slow. jeszcze jedno patrzac na wypowiedz degustatora rozbawilam sie do lez. nic nie wiesz na temat osoby ktora oczerniles, a broniles wlascicieli EWY. ja znam tego faceta z widzenia i nie sadze zeby byl nierobem tak jak go okresliles. mieszkam w podgorzu i nie raz widzialam jak wyjezdzal z tego zakladu ostatni. a od znajomych wiem ze dla tego zakladu zrobil duzo wprowadzal nowe ciasta i staral sie zalatwiac im zbyt. to oni z nim postapili jak ostatnie świnie.
pozdrawiam cie maniek72 i nie przejmuj sie tym co pisza o tobie wiekszosc ludzi w podgorzu zna cala prawde i gratuluja ci odwagi ze opisales ta cukiernie i ich wlascicieli.
zycze ci powodzenia zagranica

Do Martaa, portal przeważnie zaznacza że nie odpowiada za wpisy użytkowników ale to tylko dla tego że nie jest w stanie upilnować albo nie chce wprowadzać cenzury. Natomiast jeżeli zostanie powiadomiony o niewłaściwym wpisie itp. zobowiązany jest go jak najszybciej usunąć.

autor tego posta zachowal sie jak nastolatek,zero dojrzalosci zeby wyciagac czyjes brudy,rozumiem gniew ze zostal oszukany ale to co opisuje o jego bylym szefostwie-ich zyciu prywatnym,zal mi cie kolego,mam nadzieje ze w zyciu nie spotka cie taka przykrosc jaka ty wyrzadziles tym ludziom wypisujac plotki o tym i o tamtym,napewno maja dzieci byc moze bedziesz powodem dla ktorego zostana skrzywdzone,ja nie jestem tak zawistnym czlowiekiem jak ty i nie zycze ci zeby ktos nabrudzil ci w rodzinie tak jak ty to zrobiles.pomysl troche jezeli chodziaz wiesz czym sie to robi.pozdrawiam

xxx

jezeli napis jest od srodka..odpowie wlasciciel..jezeli napis jest od zewnatrz nic do tego nie ma,aczkolwiek powinien to zmyc

xxx

arti przepraszam ze znowu sie wtrace ze mnie tez szefostwo z tej cukierni zrobilo szmate i ku....we bo upominalam sie o swoje zarobione pieniadze nie zaluj tych ludzi nie ma czego i kogo zalowac. spotkalo ich to na co zasluzyli oni tez obgaduja pracownikow ktorzy pozucali u nich prace. a to co maniek72 napisal jest swieta prawda. wszyscy u nas na wsi gadali o tym zanim opisal to ten chlopak. wiec dla nas mieszkancow to zadna nowosc.
stane w obronie tego chlopaka teraz dajcie mu spokoj moim zdaniem zrobil dobrze piszac o nich prawde. ktos z pracownikow mowil ze nawet on robil za swoje pieniadze zakupy ktorych tez mu nie oddali. i wy wypisujecie ze on jest nie dobry.
maniek72 jak rzucil u nich prace tez nie zostawili na nim suchej nitki w pewnym sklepie ktory jest siedziba wiadomosci uslyszalam niesamowite historie na jego temat przekazane przez szefostwo z EWY. oni go pierwsi ponizyli.
cenie tego chlopaka za odwage jaka wykazal piszac o nich ja bym nie miala na tyle odwagi. maniek72 pamietaj jedno wsrod mieszkancow podgorza masz wiecej zwolennikow niz przeciwnikow. mieszkancy glosno teraz mowia ze wkoncu im nosa ktos utarl.

nie musialas pisac ze jestes ze wsi..poziom twojej odpowiedzi o tym swiadczy-poprostu chamsto,nie obstaje za wlascicielami bo jezeli oszukiwali to dobrze ze ich interes poplynie i nie beda juz oszukiwac i dorabiac sie na glupocie/naiwnosci innych,jezeli kolega robil zakupy za swoje do firmy ktora nie placila mu wynagrodzenia- gratuluje intelignecji i umiejetnosci logicznego myslenia,daliscie sie wycackac sami,nie wierze w to,zeby pracodawca jezdzil po sklepach i opowiadal glupoty o swoich pracownikach,jego kontrachenci wzieli by go za chama i debila ze takie rzeczy mowi,to jak mowisz o kims swiadczy wylacznie o tobie, dlatego ze nie potraficie zachowac ludzkiej twarzy nie zaluje was,ale za to ze oszukiwali pracodawcy i wlasciciele firmy EWA a teraz sa na skraju bankrutcwa-tez ich nie zaluje,jestescie siebie warci..poszkodowaniu i ci ktorzy wyrzadzili krzywde!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org