Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kobjety a inteligencja . |
muwi mi dzis kobita jade . muwje ja czym ona muwji samohotem ja muwie jakim ona muwi lanosem abo pónto ja mowje jakie masz punto ona zielone mysle se . ić w *** .. ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kobjety a inteligencja . |
Pewnie to brunetka .... O_0
|
|
z tirowka bys sie dogadal
|
|
bvlondynka ![]()
|
|
dobre podejście do marki "Fiat". brawo. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
ty zy ny ? ![]()
|
|
czyli objawiłeś przebłysk życia swoich komórek mózgowych kseroboju zafajdany. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
nie schlebiaj mu
|
|
Żeby tak z własną matka rozmawiać.
|
|
hahah pedauki siem odezwaly :] ![]()
|
|
taki jasiu śmietana z onet.pl,tylko wersja rynkowa - "made in china". P.S. "jasiu", stanik za 4zl twojej siostry jest bardzo milusi. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
I o to chodzi. I o to chodzi. Brawo Jasiu i nie daj się sprowokować. Pozdrawiam wszystkich z poczuciem humoru.
|
|
pozdrawiam wszystkich z poczuciem żenady. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
jasiu zaczynacz pier....ć głupoty jak dziadek grant na cb.
|
|
---trackone--- Lepiej jest nie odzywać się i wydawać się głupim, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. .... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
mysle,ze pokazeles juz swoja nabyta inteligencje ,bo nie ma mowy o wrodzonej !!! i rozum na poziomie Sobiesiaka! ---dalej nie bede sie nad toba znecac!!!! bagrmosen
|
|
:**** track ale majty tfojej mamy za 2 zlote som jeszcze bardziej milusi ;))))))))))))))))))))) ![]()
|
|
Halina,pewnie chciałabyś rozum Sobiesiaka i jego majątek
|
|
Jaś: za 1.50 zł, bo czwarta para byla gratis. :P Balthazar2205: eh, ty i te twoje teksty z kapsli Tymbarka.... _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
to rzes na promocii kupiół . ![]()
|
|
---trackone--- Moze i moje teksty do ciebie nie docieraja bo do myslenia to trzeba mózgu....Ale ja nie o tym. Tobie sie wszystko nie podoba, powinienes zostac krytykiem(bron boze kulinarnym). Siejesz zamet wszedzie jak sie nudzisz to napisz do Jacykowa pedzia macie ten sam styl,odnajdziesz swoja druga polowe...Wlazisz wszedzie i sadzisz te swoje spizdzone klimaty,a ty to jestes zawsze NAJ.... Zwal sie teraz z tej rozety bo to ci wychodzi zajebiscie.Blysnij intelektem i swymi (jak zawsze blyskotliwymi) tekstami...Bakłażanie... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
zablysnij jak stroboskop :P ![]()
|
|
ab o jak fotoradar ![]()
|
|
Autor: Balthazar2205 (---.du.xdsl.is) Data: 14-02-10 10:27 "Moze i moje teksty do ciebie nie docieraja (...)" Ha :]. To mi starczy. Twierdzisz więc, że to jest twój tekst: "Lepiej jest nie odzywać (...)" ?? To zdanie jest starym i znanym powiedzeniem. Nie przypisuj więc sobie jego autorstwa. Dla ciebie max polotu to twoj marny nick i pare epitetów rzuconych w moim kierunku. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
tarckone Ja wiem co to za tekst a ty potrzebowales czasu zeby to sprawdzic.Ja ci napisalem jeki jestes w moich oczach i tyle a ten tekst dodalem bo dokladnie okresla ciebie....Po to je ktos ulozyl aby sluzyly innym....A teraz ciagaj smarka i bij odemnie.... Nieraz zaluje ze jestem tak daleko,zwlaszcza jak prowadze konwersacje z ludzmi twego pokroju....To tyle do ciebie idz dalej obrazac ludzi... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Podobno to mialo byc z kapsla tymbarka..... :)))))) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
do balthazara: obrazac ludzi? kogo ty chcesz oszukac? ludzie umieja czytac - pierwszy mnie zaczepiles i zwyzywales od gejow i baklazanow. siedz tam gdzie siedzisz emigrancie i nie zbieraj na bilet powrotny. widze ze wnioslbys w nasze miasto jedynie wiejskie cwaniactwo, ktorego i tak tu niestety nie brakuje. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
jak cie nazwal gejem to nie masz za co sie gniewac :P to takjak mnie by nazwal człowiekiem :))))))))))))) ![]()
|
|
trackone----Jak ja w tym miescie bylem to ty na ksiedza zorro wolales a to kiedy ja wroce i po co to moja sprawa nie bedziesz mi zycia ukladal ...Czujesz sie taki obrazony to ty zaczoles mnie wysmiewac za pomylke w pisowni....Zaczoles to koncz....Powiem ci co do obrazania emigrantow...Trzymaj jezyk na lancuchu bo osobiscie tu znam okolo 1000 osob z samej łomzy ktorzy moga poczuc sie obrazeni... Jasio masz racje.... koncze odp...na twoje posty bo mnie mdli,jak to cie dowartosciuje to ok... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
jestem daleki od obrazania emigrantow (znowu twoje cwaniactwo wychodzi). szanuje ludzi pracy, nie szanuje takich sfrustrowanych debili jak ty. _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
Sluchaj kondonie ja tu nie siedze na garnuszku mamusi jak ty,po to tu przyjechalem zebym nie musial uzerac sie z takimi madrusiami. .Tu jestes bochater bo prawdziwe zycie to dla ciebie srvival...Wal sie smieciu,doprowadziles do tej wymiany.A po co ja sie bede tu naprezal.... Wypie.....alaj i tak powiem.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
moja mama swietnie gotuje, to fakt. jezdze do niej na obiady w niedziele... i kup se w koncu ten slownik, "bochaterze" co straszy kolegami (tysiącem kolegow...). _____________________ one track, one thruth. ![]() the thruth tracker
|
|
dajcie sobie buzi.....dzis walę tynki
|
|
Kobiety nie zwaracją zbytniej uwagi na marki samochodu, szybciej zauważają kolory zielony lub czerwony. Nie są takimi detalistami jak panowie. Nie widzę nic dziwnego w opisie Jasia Śmietany, nawet mnie rozśmieszył.
|
|
że też chce mu się tak kaleczyć nasz język, może tak jasiu_śmietana a inteligencja łopatę w ręce i odśnieżać a nie głupoty tu wypisujesz darmozjadzie
|
|
phi . :) ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |