Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KREGLE W ŁOMŻY |
hej. mam pytanie. Czy są jakieś wymagania na kręgelni w Labiryncie w Łomży?? np. czy wymagane jest specjalne obuwie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KREGLE W ŁOMŻY |
Wymagane jest tylko posiadanie gotówki :D nie żadnego specjalnego obuwia nie potrzebujesz, chyba ze ostatnim czasem coś się tam zmieniło ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
rozumiem, Zastanawialam sie czy jest dozwolone wejscie w szpilkach ;)
|
|
czy ładna?? hehehe kwestia gustu ;P po prostu mi inne buty nie pasuja jak szpilki ;)
|
|
jestes tak niska ? jak wyobrazasz sobie grę w kręgle w szpilkach ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
szpilki niszcza parkiet, ale pominmy juz ten watek, mam pytanie podobnie jak kolega wyzej: Jak mozna grac w kregle w szpilkach??? U nas dziewczyny na boso graly :-)
|
|
weźmiesz kule do rąk i koniec ze szpilkami ;P lepiej zalozyc wygodne sportowe obuwie to i gra będzie przyjemniejsza:) ja dziś się właśnie tam wybieram ze znajomymi i koleżanki ten sam problem mają hehe także moja odpowiedź : lepiej zalożyć coś wygodnego niż coś co ma ci tylko tą grę utrudniać :)
|
|
a kto powiedzial ze ja bede grac? moze tylko chce pokibicowac?? tylko zastanawialam sie czy w szpilkach wogole bede mogla wejsc na te kregle. W stoj nie wnikajmy ;P
|
|
a czy kolor oczu jest wazny?? czarne
|
|
eeehehhehehehehe bawie sie ;))
|
|
chcialbys......nie w łomży ;)
|
|
pssst84 ja poszłam w szpilkach tak jakoś wyszło, jednak po jednym rzucie szpilki poszły na bok... ciężko jest grać w szpilkach jednak z obsługi uwagi nikt mi nie zwrócił ________________________________ Myślę, mówię i znikam, a ty będziesz wnikał w treść tego tekstu.
|
|
Zaara i takie odpowiedzi lubie ;)) dzieki
|
|
Lukanumber1 mowia ze ladna..
|
|
hehehe no brunetka ;)
|
|
na razie kregle w planach. karnacja jak u brunetki czyli ciemna ;)
|
|
stan obecny >>-> wolna ;P juz nie dopytuj tak
|
|
masakra, :) może założymy nowy temat Pan pozna Panią %)
|
|
a w jakich cenach sa kregleee?;> Nieupoważnionym wstęp wzbroniony ;D
|
|
nic juz nie odpisuje. zegnam!!
|
|
Lukanumber1 a co to ma do rzeczy ;] jesli nie znasz odpowiedzi na moje pytanie to sie nie udzielaj ... Nieupoważnionym wstęp wzbroniony ;D
|
|
Przepraszam bardzo Paaatrychaaa Zdzichaaaa Rychaaaa Zbychaaaa, ale nie możesz zabronić nikomu wypowiadania się na forum. Czy tylko na twoje pytania można udzielać odpowiedzi ;) ?
|
|
Lukanumber1 probujesz sie dowartosciowac ?? pokaz swoja mordee a zobaczymy czy jestes na tyle piekny by moc oceniac innych ;)) Memphi jesli ktos sie udziela w taki sposob jak ty lub twoj kolega to miejsca na tym forum dla was nie ma ..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |