Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Siłownie w Łomży |
Witam.Chciałbym się dowiedzieć czegoś na temat siłowni w Łomży.Tj.interesuje mnie które są w jakich godzinach czynne, w jakiej cenie są karnety miesięczne itp.Jestem osobą początkującą i chciałbym troszkę poćwiczyć.Z góry dziękuję za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Siłownie w Łomży |
Relax karnet normalny 65zł karnet ulgowy 55 zł
|
|
sorka ulgowy 50 zł
|
|
polecam 'relaks' czynne do 22.00 od pon.do piąt. w sobotę do 18-tej karnet 65zł.na mies. jak się uczysz to jeszcze taniej.
|
|
activia polecam pon-pia do 22 sob do 20 bodajze karnet 70 zl/miesiac
|
|
Zakładając nowy temat spójrz trochę na całe forum... Taki sam temat nie dawno był zakładany.. Pozdrawiam
|
|
nie wiem jak z ceną ale w INTERCOSMETIC jest dośc sympatycznie jak chodziłem ze dwa miesiące temu ---===CICHO CIEMNY JA===---
|
|
zdecydowanie tylko i wyłącznie zibi, może sprzęt stary, karnet 60zł czynne od 10-12 a później od 16-22 jak się nie mylę. Najważniejszy jest trener który ma tyle przepracowanych godzin co na siłowni co niektórzy z nas wieku. Ułoży trening, suplementacje, doradzi, pokieruje, poprawi przy ćwiczeniu. Takie moje zdanie pozdrawiam
|
|
Rbn jaka cena ułozenia diety itd? Żyje By Pakować Pakuje By Żyć
|
|
gdzie miesci sie ta siłownie zibi
|
|
Na samym początku Dmowskiego, w tym ciągu sklepów naprzeciwko budynków starego więzienia. Z tym, że została przeniesiona z samego końca na, mniej więcej, środek budynku (też w piwnicy). _________________________________________________________
|
|
jeśli kupujesz karnet to raczej nic za to nie bierze. A tak dla człowieka z ulicy nie mam pojęcia ile możesz zapłacić bo nigdy z takiej usługi nie kożystałem a tylko i wyłącznie słyszałem.
|
|
Siema Siema na naszych aukcjach na WOŚP jest jeden miesieczny karnet na jedną z łomżyńskich siłowni ! Zapraszamy do licytacji link: http://aukcje.wosp.org.pl/show_user_auctions.php?uid=651120
|
|
Polecam Zibi !!! wymieniony sprzęt amerykańskiej firmy Hammer Strength, dużo większy lokal na Dmowskiego 1E (pod sklepem z odzieżą używaną). Jeśli chodzi o trenera, czy ktoś z Łomży ma takie osiągnięcia jak Zibi? Jego podopieczni startują nawet na Mistrzostwach Europy!!! Treningi i diety opracowywane są w cenie karnetu. Potrafi profesjonalnie zająć się każdym nowym klientem. Najstarsza siłownia w Łomży działa od 1990 roku. Ten trener ma pasję!!!!
|
|
Popieram Zibi ma ogromne doswiadczenie cwiczylem tam bardzo dlugi okres...Ale polecam rowniez" Relax"tam tez bardzo dobrze cie poprowadza jako poczatkujacego.Te dwie silownie maja chyba najleprze oferty,przekonaj sie sam odwiedzajac je, sa na tej samej ulicy.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |