niedziela, 13 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
P. Majewska Amelia

Witam. Czy wie ktoś może czy Pani Majewska dalej przyjmuję w Amelii w Polonezie? Jaki jest koszt oczyszczania twarzy. Dziekuję za odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: P. Majewska Amelia

Przyjmuje, Oczyszczanie chyba 50zł, ale nie mam 100% pewności, bo nie pamiętam. Pozdrawiam

'Poloneza" już dawno nie ma w Łomży . Najbliższy w ... Poznaniu . Jedż i sprawdż . W Poznaniu.

Nero08, tak przyjmuje, bo ja zawsze do p. Gosi chodze na oczyszcznie twarzy, cena 50 zł, i chyba przyjmuję po godz. 14stej, a we wt i jakiś jeszcze dzień z rana :)

a to za godzinę jej się płaci czy jak :) ??

Trzeba się z nią umawiać na telefon . Jest bardzo elastyczna czasowo, a co najważniejsze fachowa i ceny ma bardzo przystępne .

Czesio, nie - nie za godzinę. Bo pierwsza moja wizyta trwała prawie 3h, a czwarta okolo 1h 15 min.

aha spoko :)

Angel a czy masz może namiary telefoniczne do tej Pani?

Tak. Tel. 608371671

Prawda ,,Poloneza,, nie ma jest ,,Gromada,, p. Gosia przyjmuje i jest naprawdę elastyczna a kasa to szczegół.

Basia336 nie czepiaj się szczegółów...wiadomo o co chodzi, tak samo jak wiadomo o co chodzi jeśli mówisz, że P. Majewska jest elastyczna...bo to też jest raczej mało poprawne.

Oj coś mi tu śmierdzi autoreklamą......a co to w ogóle za gabinet bo w ogóle nie słyszłam o takim gdzie czyszczenie kosztuje tylko 5 dych i trwa 3 godziny-koszmar???ja bym się bała tak tanio..i tak dłuuuugo...

lotos

Ludzie czy wy już wszędzie widzicie autoreklame? Lotos wpisz w wyszukiwarkę-kosmetyczka i znajdziesz, że ktoś tam wspominał o tej Pani, a i chyba trochę osób się wypowiedziało na jej temat więc gdzie tu ta autoreklama? A ja pytam a nie reklamuję, bo nie byłam, ale zamierzam.

Skoro taka jesteś mocna w wyszukiwaniu to dlaczego nie zadzwonisz na informację, gdzie szybko podadzą ci numer do gabinetu, a nie szukasz na forum.Normalny człowiek tak by zrobił a nie rozwijał temat na forum. To jest chyba logiczniejsze i dlatego wg mnie te wszystkie pochwały i odpowiedzi śmierdzą bezpłatną autoreklamą pod różnymi loginami. Poza tym podawanie prywatnego nr na forum to już chyba lekka przesada...

lotos

HaHaHa :) Wiesz, na repecji w Hotelu Gromada Cię połączą, ale Pani Majewska pracuję w różnych godzinach i nie zawsze jest, a nie wszyscy mają jej numer komórkowy. Tak się składa, że to nie żadna AUTOREKLAMA, tylko kobieta bierzę za daną usługę, a nie czas spędzony nad klientem. Pozatym chyba zła nie jest skoro współpracuje z Gapsem i wyszły od niej obecne na łomżyńskim rynku kosmetyczki :)

ojjjjj i ty Angel?.....jeśli ta pani ma gabinet w hotelu to chyba oni znają godziny otwarcia i zawsze mogą podać kiedy należy dzwonić...hahaha. A tak poza tym to powiem szczerze że tyle lat mieszkam w Łomży bywałam w wielu gabinetach i jakoś nigdy nie słyszałam o tym w Polonezie:)a skoro niby wyszły od niej jakieś kosmetyczki to powinny ją znać, nie??

lotos

zresztą dobra-koniec tematu bo widzę że komuś bardzo tu zależy na podtrzymaniu tego tematu.ja nic nie mam do tej pani tylko uważam że takie posty gdzie ktoś podaje prywatny numer są nie na miejscu i niestety wieją reklamą.

lotos

No to fajnie, że przypuszczenia koleżanki zostają zamknięte, a ja jeszcze raz dziękuje Angel za numer, bo nie ma czasu zbytnio dreptać i się umawiać. Tak w ogóle to dziwne ludzie mają zwyczaj na forum...jest pytanie..jest szybka odpowiedz i po temacie...a nie swojej wątpliwości o opinie wyrażać, pytanie...a kogo to interesuje?! że tak powiem WHATEVER;) Pomocnym-dziękuję:)

Trzeva byś naprawdę dziwny, żeby nie wiedzieć że w łomzy jest i był Hotel Gromada (dawny Polonez).

A p. Gosię polecam zdecydowanie. Za oczyszczenie twarzy płaciłam 50zł i wizyta trwała ok. godziny. Po 3 dniach efekty znakomite. Umówić się na wizytę radze telefonicznie :)

trzeba być dziwnym żeby czytać i nie rozumieć co się czyta....pisałam że nie znam tego gabinetu a nie hotelu....poza tym ja po oczyszczaniu to tego samego dnia mam efekty a ty musisz trzy dni czekać???

lotos

nie ma się od razu po oczyszczeniu efektów ponieważ skóra na twarzy jest bardzo czerwona...

Skóra może być podrażniona po czyszczeniu ale lekko...a nie trzy dni. Pewnie ta kosmetyczka stosuje jakieś stare metody bo z gabinetu do którego ja chodzę jakoś nigdy nie wyszłam zmasakrowana i do wieczora wszystko mi zawsze ogasa. Po to są stosowane nowoczesne sprzęty i kosmetyki.Dodam że cerę mam raczej wrażliwą.

lotos

Skóra po oczyszczeniu może być lekko podrażniona ale nie przez trzy dni. Ta panie pewnie stosuje jakieś stare metody bo z gabinetu gdzie ja chodzę to nigdy nie wyszłam zmasakrowana i do wieczora zawsze mi wszystko ogasa. Ale do tego są stosowane nowoczesne sprzęty i kosmetyki. Dodam że cerę mam raczej wrażliwą....

lotos

Skóra może być do trzech dni podrażniona, a nawet i dłużej, wtedy gdy ma się dużo np. wągrów lub jest to pierwszy zabieg i nie ważne jakich użyjesz kosmetyków... Chyba, że to jest mikroabrazja, czy inne zabiegi to wtedy skóra szybko ogasa, a po zwykłym oczyszczaniu około doby, ale jeśli jest to kóryś raz z kolei :)

Chyba mikrodermabrazja jak już i wierz mi że takie inwazyjne oczyszczenie nie jest przyjazne dla skóry. Ja też kiedyś chodziłam na takie oczyszczania i teraz musze po nich zamykać naczynka bo kosmetyczka która mi je robiła tak cisnęła że popękały. Poza tym przy takim czyszczeniu można spowodować zakażenie skóry i to powiedział mi dermatolog w Białymstoku. A co do mikrodermabrazji to właśnie ten zabieg jest bardziej drażniący dla skóry-wiem bo go miałam i to pod okiem lekarza i akurat w tym przypadku tak musi być. Wągrów można sie też pozbyć w inny sposób niż tylko przez masakryczne czyszczenie. Zresztą tak naprawdę to Wasza sprawa gdzie chodzicie tylko pamiętajcie że za kilka lat może się okazać za późno na właściwą pielęgnację....

lotos

Witam.Pani Małgosia Majewska jest kosmetyczką od wielu lat.Ma grono stałych klientek i jestem przekonana,że nie potrzebuje reklamy na forum,ani dyskusji o wyższości mikrodermabrazji nad czyszczeniem mechanicznym.Pozdrawiam panią Małgosie i jej wszystkie klientki,my wiemy,kto o naszą skórę zadba najlepiej nie nadwyrężając portfela.

Ależ oczywiście....ja się tylko dziwię że w tych czasach ktoś tak czyści twarz że musi się goić i to kilka dni. A nikomu nie bronię ani tego robić ani z tego korzystać. A za cały temat ta Pani może podziękować Nero08 która go zaczęła.Forum jest ogólnodostępne i każdy może się wypowiedzieć na zarzucony temat więc trzeba też się liczyć z konsekwencjami z tego wynikającymi.

lotos

von chrupka ma w 100% rację i ja to popieram. A głupie jest to,że jeśli kogoś nie interesuje temat to niepotrzebnie zabiera głos. P.Gosia jest kompetentna i niedroga. Polecam

Popieram cię sylusiaa85, ja również zdecydowanie polecam i koniec :)

no rzeczywiście....bardzo wiarygodne są te opinie....hahahaha...wszystkie takie same.

lotos

Lotos...zostałaś przedebatowana i nici z Twoich życiowych mądrości i szukania dziury w całym:) Wszystkie są takie same to znaczy, że coś w tym jest:) i bardzo chętnie się o tym przekonam:)

Ale ja wcale nikomu nie odradzam wizyty w tym gabinecie. Informuje tylko o innych mozliwosciach,bardziej nowoczesnych i bezpiecznych. A Ty chodz gdzie chcesz i korzystaj. Ja dosc czesto odwiedzam kosmetyczke i jestem na biezaco z roznymi nowosciami. Kiedys tez chodzilam na zwykle czyszczenie i zaluje do dzis. Ale odkad trafilam w koncu we wlasciwe rece w zyciu bym nie wrocila.To tyle.

lotos

A ja za to bardzo się cieszę że trafiłam na ten temat, choć kiedyś już wypowiadałam się w tej sprawie. Z tego co tu czytam widzę że ktoś wybiera się do gabinetu w Polonezie i mam nadzieję że zdążyłam. Otóż ja kiedyś trafiłam do tej pani i przez nią właśnie zraziłam się do kosmetyczek. Moja twarz po czyszczeniu przez nią wykonanym była fioletowa przez tydzień a potem jeszcze przez dłuższy czas nosiłam sinawe ślady.Jednak najgorsze było to że musiałam oprzeć się u dermatologa żeby wygoić wszystko do końca bo samo jakoś się nie chciało. Tak więc nie dość że poniosłam koszty u tej pani chyba z 50zł to jeszcze potem zabuliłam za antybiotyk i motałam się ze śladami. Tak więc Nero-powodzenia!!!a co do tych pozytywów to też mam wrażenie że pisze je jedna i ta sama osoba.

Elen

Elen92 nie wypowiadałaś się wcześniej na ten temat.Nie ma żadnych starszych postów pisanych przez Ciebie.

Oczywiście że pisałam już o tym gabinecie tyle że pod innym loginem.Niestety było to już jakieś trzy lata temu i nie pamiętam pod jakim. Wtedy też była mowa o gabinecie w Polonezie ale tym na dole. Więc jeśli chce ci się szukać to szukaj. Ja wiem co przeżyłam po czyszeniu u tej pani.Jeśli wam pasuje to chodźcie.Moja noga już tam nie postanie. A poza tym co to za kosmetyczka która pali papierosy i śmierdzi nikotyną??Przynajmniej wtedy paliła.

Elen

Elen92 są dwa jeden na dole przy hotelu polonez dawnym a drugi w środku hotelu na I piętrze i p. Gosia ma ten w hotelu na I piętrze i ona nie pali!!

Wiem że są dwa i mi chodzi właśnie o ten na górze. A co do palenia to nie wiem jak teraz ale w czasie gdy ja u niej byłam to paliła. Wiem bo jak leżałam z maską sciągającą po czyszczeniu to ona szła zapalić na tę poczekalnię która była przy schodach. Poza tym nie wiem jak jest teraz ale wtedy pamiętam że paliła.Ja byłam juz u niej dość dawno i mówię o swoich wrażeniach z tamtej wizyty.Poza tym nie rozumiem dlaczego ktoś nie może uwierzyć że ta kosmetyczka może nie być taka idelana. Ja piszę o moich odczuciach po to jest to forum, nie?

Elen

Lotos zamilkł, Elen się wypowiada...ehh te "triki".

Elen sama oceń swoją wiarygodność:wiem,że pisałam,tylko nie wiem kiedy i nie wiem,pod jakim nikiem i pisałam nie o tym gabinecie,tylko o innym czyli krótko mówiąc za górami za lasami

Lotos wcale nie zamilkła. Dla mnie temat jest zamknięty. A tak poza tym to może kliknijcie na ten link http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=83085&t=82683. W zasadzie znalazłam z ciekawości.Jak widać coś rzeczywiście już było na ten temat.Ja powtarzam-jak dla mnie już dość wyczytywania ciągle tych samych opinii jak sądzę jednej osoby.Reszta niech robi co chce.

lotos

Sądzenie zostawmy najwyższemu, a Twoja opinia jest nieuzasadniona. Ciągle te same opinie?hmm, a może coś takiego jak odświeżanie tematu? A tak pozatym to wolno i tyle, o!:)

Czyli tak jak myślałam-temat sztucznie wywołany tylko i wyłącznie z powodów marketingowych.Hahaha!!!gratuluję wytrwałości w zaangażowaniu:)ale tak to już bywa jak brakuje kasy na zwykłą reklamę.Wtedy jak zauważyłaś-odświeża się temat.Jak to się mówi"nie ważne co byleby mówili", nie?

lotos

Nie chcę zniażać się do Twojego poziomu jeśli nie zrozumiałaś o co chodziło kiedy pisałam..a co nie wolno...cóż kolejna nastolatka upierająca się przy swoim...ja sie dowiedziałam swojego, a nawet więcej, bo wypowiedziało się kilka dziewczyn na owy temat, a Ty niestety nie wniosłaś do niego nic poza swoimi opiniami o których nie było mowy na początku tematu i nie były mi potrzebne. Dobrze, że się wypowiedziałaś koleżanko, cieszymy się wszyscy, a teraz zamilknij, bo temat już chyba dawno uważam za zamknięty, bo odpwiedz uzyskałam. U mnie w pracy lepiej, żeby nie mówili, bo wolę ciszę. A reklamować się nie muszę, bo pracuję dla firmy a nie jako usługodawca...na zakończenie-WHATEVER:)

Jakoś tylko tak się dzieje że gdy tylko pojawia się temat tego gabinetu to ciągle te same niki się pojawiają i stale zapewniają o tzw"kompetencjach"...dziwne nie???jakoś o innych gabinetach nie czyta się tak wiele...a jest ich conajmniej kilkanaście. Ale im widocznie nie jest potrzbny taki szum wokół nich. Pracują, robią swoje i nie jest to im do niczego potrzebe. Klientów takich gabinetów też jest pewnie sporo ale nikomu nie przyszło do głowy wypowiadać się aż tak wiele na podobny temat.I dlaczego mam zamilknąć skoro podobno Tobie "wolno" to i mi wolno. Poza tym moja droga to raczej ty zachowujesz się jak nastolatka bo żadna normalna, dorosła kobieta nie dopytywałaby się o prywatny nr na forum publicznym. To mówi samo za siebie. I wierz mi że to już naprawdę koniec z mojej strony. Jak to się mówi uderz w stół a nożyce się odezwą:)
p.s.
jak na osobę nie związaną z gabinetem strasznie się rozsierdziłaś negatywnymi opiniami no cóż...........

lotos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org