czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zycie Nastolatkow

Od juz prawie trzech lat w Lomzy naszej nie bylam. Z tego co mi kolezanki mowia, bedzie budowa fontanny i hipermarketu. A po co? Sklepow tam nie brakuje. Wedlug mnie powinni zbudowac cos dla osob w wieku od 13-17. Jak ja bylam w Lomzy to tam nic takiego nie bylo! Byl tylko glupi Adulek, w ktorym male bobasu sie caly czas bawily. Byl chyba jeden skatepark, ale i tam nikogo nie bylo. POwinni sie tym zajac, i cos nam wystawic. Nic nie mamy do roboty i caly czas sie nam nudzi. Pozniej to maja do nas pretensje bo sa narkotyki i inne tabu. Jezeli znacie fajnie miejsca, to odpiszcie. Blagam!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zycie Nastolatkow

na lakowej sa agencje towarzyskie ,dziewczyny z bulgarii niedrogo oferuja swoje uslugi:)

Jak sama napisałaś kasia21 - "Byl chyba jeden skatepark, ale i tam nikogo nie bylo". No to po co budować następne, kiedy nie ma zainteresowania tym jednym - istniejącym. Zdrowa gospodarka - to utrzymanie równowagi pomiędzy podażą a popytem. "Idzie to, na co jest zapotrzebowanie." No właśnie, a co to jak chciałem ... ? Mówisz Mietek - bułgarki? A po ile? :))

ADALL

Po Dwa Zyle

No wlaśnie niech zbudują coś dla młodzieży.

Aqua park może niech zbuduja.

i jak żyć w takiej łomży

Ja to bym jeszcze poprosił o lotnisko,zalew nad narwia,jakies małe pole golfowe i kregielnie ,ale to pewnie za duzo co ...swiety mikołaju ?JAK TU SIE MA COS BUDOWAC JAK GDZIE NIE SPOJRZYSZ TO SCHODY.Droga Kasiu jak mozesz to ucz sie pilnie,wyjedz na studia i nigdy tu nie wracaj.Jak wszyscy tak zrobia ,to wtedy rozwiaze sie problem budowy w Lomży czegokolwiek.Pole,pole łyse pole....

I napewno jest bezpiecznie ;) ;) Policja wszystko widzi (oczywiście przez kamery )
Pozdrwiam tych co umieją oszukać kamerki :) :)

Jak juz mowilam, w Lomzy nie jestem od trzech lat bo siedze w stanach. W porownaniu jest w polsce lepiej bo mamy wiecej wolnosci i robimy co chcemy. W lomzy brakuje porzadnego kina, a gdzie sa korty tenisowe?? Pozatym, jest tyle biedy ze nie wszystkich stac. Moze by mogli jakis oddzielny basen ze zjezdzalniami taki jakis aquapark wybudowac. Jak bylam to chodzilam do Nr5 przy Polnej. Obok byl dom dziada. Chlanie i papierosy wszedzie. Nawet komputerow porzadnych nie mielismy, To po kiego ****.... oni buduja hipermarkety jak w szkolach sprzetu nie ma. Niech se pomysla. jak inni powyzej piasali, to wyglada ze byly same burdele. Jeden wystarczy bo sie wtedy dziewkom robi konkurencje. I komu jest potrzeban fontanna. Tylko ptaki beda mialy gdzie srac.

kasia21: dziecko - nawąchałaś się czegoś ??? :(((

ADALL

Autor: kasia21_pl (---.proxy.aol.com)
Data: 01-03-05 22:42

Jak juz mowilam, w Lomzy nie jestem od trzech lat bo siedze w stanach. W porownaniu jest w polsce lepiej bo mamy wiecej wolnosci i robimy co chcemy. W lomzy brakuje porzadnego kina, a gdzie sa korty tenisowe?? Pozatym, jest tyle biedy ze nie wszystkich stac. Moze by mogli jakis oddzielny basen ze zjezdzalniami taki jakis aquapark wybudowac. Jak bylam to chodzilam do Nr5 przy Polnej. Obok byl dom dziada. Chlanie i papierosy wszedzie. Nawet komputerow porzadnych nie mielismy, To po kiego ****.... oni buduja hipermarkety jak w szkolach sprzetu nie ma.

Zapewne po to, żeby w nich dokonać zakupu w/w komputerów... :)

Ryskago

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org