Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szalenstwo |
zna ktos miejsce w lomzy albo okolicach gdzie mozna dobrze pobawic sie samochodem na lodzie??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szalenstwo |
tam daleko
|
|
tam daleko to zostaniesz karateko dziewczynko
|
|
Kiedys słyszałem ze na bonie na tych oczkach cos tam mozna, ale nie jestem pewnien...
|
|
A oczywiscie czym jezdzic?... Rowerem :)
|
|
audi tt i chce zobaczyc co to potrafi bo niedawno kupilem
|
|
Nowe autko i już je zarzynać, a idź kup se poldka i jedz, a nie audice będziesz meczył
|
|
nie az takie nowe tszeba zobaczyc co potrafi
|
|
Coś pan kupił TT. COLOR?? , Quattro??,i który rok. Proponuje dołaczyc i poczytać www.clubtt.pl, a jak by trzeba było pomocy z TT to daj znać
|
|
majes4 a co ty na lodzie zobaczysz???to zalezy co ty potrafisz bo samochód napewno swoje umie jak go w fabryce nauczyli.w piszu jest fajny plac a jak sie nie boisz to i jeziorka masz blisko
|
|
a jak tam fadom? odśnieżony? :D tam jest kawał placu, ale trzeba szybko zmykać bo stróże prawa pilnują:D
|
|
Majes moze to Ty chcesz sprawdzic co potrafisz, bo autko potrafi bardzo duzo Dziad
|
|
ja juz sie dawno wspawdzilem i wiem ze duzo zalezy tez od samochodu
|
|
Fadom ogólnie Ok - ale teraz strasznie nie równo jest Piszu plac - odśnieżony i równy (przejeżdżałem tydzień temu) Lotnisko w Grądach - Ostrów Mazowiecki Lotnisko w Białym Barbórka w Łomży
|
|
w bialym sniegu od h...
|
|
Pojedź sobie kolego na Seksty - Śniardwy, to od Pisza 5-15 km, nawet cię pocieszę że nie musisz umieć pływać, bo grubość lodu jest ponad 25cm, obecnie wszystkie wody stoją otworem na takie propozycje, a jadąc na Karwik masz bardzo dobry zjazd na jezioro, a przy tym lodzie odwiedzisz spokojnie okoliczne miejscowości, no ma się rozumieć szlakiem polskich jezior, do Mikołajek na skróty albo zjedziesz na lód, podriftujesz z brzegu, się zcykasz i wypad do Łomży. Pozdro.
|
|
. anio1
|
|
po rzekach i jeziorach poszalej
|
|
Czesio wymiata :D
|
|
Moze to nie okolice, ale my kiedys jezdzilismy na sniardwy. Tylko troche ciasno moze byc bo tam i busami i ciagnikami wszystkim jezdza, ale polecam. UWAGA NA PRZEREBLE!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |