Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
land rover freelander |
jest mozliwosc sprowadzenia tego samochodu z anglii za 11tys rok1999 ale przelozenie kierownicy i oplaty to troche kosztuje jak uwaazacie czy to sie oplaca??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: land rover freelander |
Nie opłaca lepiej kupić w oryginale europejskiego a bendziesz zadowolony a dasz za niego do 20tys mala ruznica co z angli. freelandery z 99 roku maja silniki od mitshubishi i sa awaryjne. Polecam od 2000 roku sa to motory od bmw i sa niedozajechania .Sam mam freelandera z 02 r i jestem zadowolony Pozdrawiam
|
|
a ile przekladka moze kosztowac??
|
|
nie wiem jakie sa ceny przerobki kierownicy, ale tutaj masz przykladowe ceny ze stanow - jedyne co trzeba przerobic to swiatla (wydaje mi sie ze to sie robi w komputerze) i koszta przesylki 1 -1.5tys dolarow
|
|
około 3 - 4 tys ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄
|
|
to i tak nie ma byc samochod dla mnie tylko dla znajomego takze pytam a jak wyglada sprawa oplat
|
|
roskosznie
|
|
Przekładka kosztuje 5 tysiecy przynajmniej w ciężarówce a tu pewnie nie wiele taniej. Apropo silników od mitsubishi bardzo dobre silniczki sam mam mitsubishi space star z 2004 roku i nie narzekam.Do tej pory wymieniałem tylko tuleje ;]
|
|
samochod+ przesylka a cła nie trzeba płacic ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
by wyniól 10tys ze sprowadzeniem tylko ciekawe ile by wszystkie oplaty wyniosly
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |