środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
land rover freelander

jest mozliwosc sprowadzenia tego samochodu z anglii za 11tys rok1999 ale przelozenie kierownicy i oplaty to troche kosztuje jak uwaazacie czy to sie oplaca??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: land rover freelander

Nie opłaca lepiej kupić w oryginale europejskiego a bendziesz zadowolony a dasz za niego do 20tys mala ruznica co z angli. freelandery z 99 roku maja silniki od mitshubishi i sa awaryjne. Polecam od 2000 roku sa to motory od bmw i sa niedozajechania .Sam mam freelandera z 02 r i jestem zadowolony Pozdrawiam

a ile przekladka moze kosztowac??

nie wiem jakie sa ceny przerobki kierownicy, ale tutaj masz przykladowe ceny ze stanow - jedyne co trzeba przerobic to swiatla (wydaje mi sie ze to sie robi w komputerze) i koszta przesylki 1 -1.5tys dolarow

około 3 - 4 tys

▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄

to i tak nie ma byc samochod dla mnie tylko dla znajomego takze pytam a jak wyglada sprawa oplat

roskosznie

Przekładka kosztuje 5 tysiecy przynajmniej w ciężarówce a tu pewnie nie wiele taniej. Apropo silników od mitsubishi bardzo dobre silniczki sam mam mitsubishi space star z 2004 roku i nie narzekam.Do tej pory wymieniałem tylko tuleje ;]

samochod+ przesylka a cła nie trzeba płacic ?

Łomża leży na Mazowszu !

by wyniól 10tys ze sprowadzeniem tylko ciekawe ile by wszystkie oplaty wyniosly

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do wynajęcia garaże dla mechanika, zmieszczą się TIR-y.
tel. 517981200
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble, wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 607098758
usługi
Złota Rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org