Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co mam zrobic zeby dzialalo DC |
[23:34] *** Łączenie z dchub.elomza.pl:4111... [23:34] *** Połączony [23:34] <HUB-Security> This hub is running version 0.9.8e-r2 (Monday Jul 20 2009) of VerliHub (RunTime: 14hours 19min / Current user count: 61) [23:34] <HUB-Security> You share 0MB, but the min share is 10240MB. (active:10240MB / passive:10240) [23:34] *** Połączenie zakończone
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co mam zrobic zeby dzialalo DC |
Musisz udostępnić minimum 10 GB. a Jeżeli to nie pomoże zainstaluj nowszą wersję DC++. A tu masz dokładne informacje co i jak żeby się połączyć z tym hubem: http://siec.elomza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=76&Itemid=31
|
|
Widze, ze niektorzy dawno wizyty policji w domu nie mieli...
|
|
a spac to wam sie nie chce :)
|
|
Dran sam sie kuuuurwa odwiedz imbecylu
|
|
[23:34] <HUB-Security> You share 0MB, but the min share is 10240MB. (active:10240MB / passive:10240) Nie trzeba być specjalistą , wystarczy troszkę ang. ;)
|
|
w wolnym tłumaczeniu: "sam cos udostepnij, sępie" ;] _____________________ one track, one thruth. the thruth tracker
|
|
Kanalia to juz cale twoje przemyslenia na ten temat? Slabiutko...
|
|
zdazylem sie domyslec ale nie patrzylem na to co tam pisze tylko ze nie mam połaczenia. ale dzieki za wszelką pomoc
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |