piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
lokale

mam takie pytanko, a mianowicie: jakie lokale w łomży są otwarte tak po 24? Fajnie by było, jakby można było posiedzieć i posłuchać muzyki, a dodatkowo, nie do końca sprawdzali dowody.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: lokale

tam gdzie alkohol tam i dowody sprawdzaja a tam gdzie nie ma alkoholu to nie maja tak pozno otwarte

heh żeby dowodów nie sprawdzali ciekawe czy Ty majac bar narażał byś sie dla paru złotych nieletni o takich porach to w domu powinni siedzieć !

Do nauki!!!!!!!!!!!!!!

Szczerze? z deka leje na to gdzie iśc nie mogę i dlaczego. Raczej chodzi mi o to, czy jednak takie miejsca są. Poza tym - małe pytanie - w hattricku zawsze sprawdzają? No właśnie.

A co do tej niepełnoletności, to mi chodzi o to, że mam dziewczynę młodszą ode mnie i teoretycznie może ze mną przebywać gdzie chcemy, o której porze chcemy, bo ja już mam 18-nastkę i mogę być jej "opiekunem". Tyle że może być problem z jej wpuszczeniem. Wersja na zasadzie, że ja pokażę, a ona "zapomniała" raczej nie przejdzie, nie?

a może porozmawiamy o kebabach?

Nie możesz być jej opikunem :P to na wstepie a taka opcja nie wchodzi w grę z tego co się orientuje lokal "czarny kot" na żabiej tam jest chyba do 23 i spokojnie Twoja dziewczyna bedzie mogła wypić piwo

jeszcze jakieś propozycje?

@up mi chodzi o to, że ona nie może przebywać po 22 sama, a ja jestem w takim wypadku tą pełnoletnią osobą, która w sumie, sprawuje nad nią pieczę :P

te melinę czarny klaker dawno powinni zamknąć, chyba dają komuś w łapska żeby dzieci miały gdzie się upijać...

te żeby z tej nadopiekuńczości panna przepukliny nie dostała :D

Nie zamnka a małolaty niech sie upijają to nie wina lokalu a rodziców

borostwor, zdecydowanie masz racje co do tego, ze mozesz byc jej tzw. "opiekunem" i powinni Was razem wpuscic wszedzie pod warunkiem, ze zadeklarujesz sie jako jej "opiekun" i sam pokazesz dowod. W normalnym przypadku alkohol bedziesz mogl kupic tylko Ty, ale znajac zycie pewnie i jej sie uda. Tyle tylko, ze jesli ja przylapia, to nie tylko lokal bedzie mial problemy, ale rowniez Ty jako jej "opiekun".

bejbe i tutaj sie mylisz bo prawnie opiekunowie sa rodzicami bądz też jeśli sad rodziny zadecyduje to rodzina zastepcza jako jej chłopak nie może być opiekunem nie wprowadzaj chłopaka w bład a deklaracje tego typu że nie bedzie piła też nie ma czegoś takiego i oczywiście najważniejsze jeśli osoba jest nie pełnoletnia nie powinna przebywać w takich lokalach po 22 dlatego jak wspominałem "czarny kot" jest do 22 dlatego nieletni spokojnie tam mogą wejść

To wlasciciele lokali decyduja kogo wpuszcza i od ilu lat. To nie sa lokale panstwowe tylko prywatne i jak sie wlasciciel uprze to i dwudziestolatka nie wpusci.

Kola dobrze gada LAĆ MU WÓDKI !!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Skup Aut Łomża i region. Kupujemy auta w bardzo dobrym, dobrym stanie lub coś do naprawy także powypadkowe. Płacimy od 1500 zł do 20 tys. zł. Umowa i gotówka od ręki.
tel. 511199666
różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 700 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
różne
Sprzedam meble do pokoju, szafkę do łazienki białą, wysoką, stół drewniany do kuchni.
tel. 513896322
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org